Gloria
Angel of Harlem
Napisano 13 czerwca 2014 - 08:13
Gloria
Angel of Harlem
Napisano 13 czerwca 2014 - 08:30
Discoteque
Staring At The Sun
Napisano 13 czerwca 2014 - 08:54
Discothèque
If God Will Send His Angels
Zwłaszcza to pierwsze już woła o pomstę do nieba, abstrahując od kwestii czysto muzycznych ten singel (i teledysk) odjął bezpowrotnie sporą grupę fanów z naszego fandomu, chociażby dlatego niech już sp...ada
Napisano 13 czerwca 2014 - 09:18
nie lubię się zgadzać z bro, ale chyba nie mam innego wyjścia:
The Fly
Staring At The Sun
Napisano 13 czerwca 2014 - 09:50
Angel of Harlem
Discotheque
Napisano 13 czerwca 2014 - 10:16
Nie wiem, ja zacząłem słuchać ich w gimbazjum, i główne wspomnienia moje to to, że jaka pora roku i pogoda by nie była, codziennie wychodziłem na 2.5h i kręciłem się w kółko pod brzozą słuchając, głównie koncertów. I przez te dwie godziny przechodziłem przez całe spektrum emocji i przeżyć, mając tylko słuchawki na uszach, od smutku do euforii, strasznie nowe to wszystko dla mnie było. Podejrzewam, że byłem wtedy taką nieubitą rzeźbą z mokrej jeszcze gliny, i U2 mnie przyklepało jak chciało.
Czasem chciałbym wrócić do tego okresu 'fanowania'. Okres w którym oprócz Pride nic nie było przejedzone, czy przesłuchane zbyt dużą ilość razy. Każdy dźwięk mimo, że w tym okresie tłukło się u2 niesamowitą ilość razy, wydawał się nowym i za każdym razem na nowo odkrywanym. Teraz już nie tak łatwo ich doznać. Wiadomo, jak zna się ich już trochę lepiej niż przeciętny odbiorca, patrzy się na nich z innej perspektywy. Pozornie lepszej, ale ja czasem wolałbym wrócić do tamtych czasów.
tylko na co innego z tego towarzystwa mam zagłosować?
Ja chciałbym tylko przypomnieć, że w rundzie 39 oddałeś głos na Lemon. Może warto iść tym tropem? To samo lookas, Łukasz U2, margo, numb, The Fly i TomTom Weźmy się w garść i pozbądźmy się tego
Napisano 13 czerwca 2014 - 10:41
Discothèque
Staring At The Sun
Napisano 13 czerwca 2014 - 13:19
Ja chciałbym tylko przypomnieć, że w rundzie 39 oddałeś głos na Lemon. Może warto iść tym tropem? To samo lookas, Łukasz U2, margo, numb, The Fly i TomTom Weźmy się w garść i pozbądźmy się tego
O nie , byłem już bliski głosowania na Lemon ale jakoś , coś mnie od tego odwiodło ;D Obrona Aniołków i Cytryny pełną piersią nawet kosztem WTSHNN i Wowy
Napisano 13 czerwca 2014 - 14:43
Ja chciałbym tylko przypomnieć, że w rundzie 39 oddałeś głos na Lemon. Może warto iść tym tropem? To samo lookas, Łukasz U2, margo, numb, The Fly i TomTom
O nie, Szczotek ma nasze Teczki!
W ogóle co za agitacja się zaczęła, niby wiedziałem, że ostatnie okrążenia są najbardziej emocjonujące, ale żeby aż tak!
A Discotheque oszczędźcie! Może jak pozwolimy jej być wysoko, to Bozia nam to wynagrodzi i na następnej trasie będą grać wersję jak z VT. Ja bardzo lubię Dyskę, ale chłopaki zdecydowanie nie oddali jeszcze sprawiedliwości temu kawałkowi, więc nie głosuję na niego może z lekkiej litości. Jak niekochane, a wspaniałe dziecko - Discotheque zasługuje na więcej!
Napisano 13 czerwca 2014 - 17:38
Walk On
Discotheque
Napisano 13 czerwca 2014 - 18:16
O nie, Szczotek ma nasze Teczki!
Napisano 13 czerwca 2014 - 18:33
ale żeby aż tak!
Little you know, young Padawan
Napisano 13 czerwca 2014 - 19:24
Gloria
Lemon
Napisano 13 czerwca 2014 - 19:41
Discothèque
Staring At The Sun
Napisano 13 czerwca 2014 - 20:44
Angel Of Harlem
Lemon
I still haven't found what I'm looking for...
Napisano 13 czerwca 2014 - 22:02
Angel of Harlem
If God Will Send His Angels
Music can change the world, because it can change people.
Napisano 14 czerwca 2014 - 19:47
El silencio se vuelve melodia
Napisano 14 czerwca 2014 - 19:52
Gloria
All I Want Is You
Napisano 14 czerwca 2014 - 20:07
Staring at the Sun - świetny bridge, reszta okej, kiczowaty teledysk.
If God Will Send His Angels - ta piosenka kojarzy mi się z filmowym gniotem "Miasto Aniołów", tandetną i spłaszczoną wersją dwóch filmów Wendersa - "Nieba nad Berlinem" i "Tak daleko, tak blisko" (Faraway, so close"). Chociaż sama piosenka zyskała w moich uszach po usłyszeniu wersji z Las Vegas. Wtedy im nie wyszło, ale pokazali potencjał tej piosenki.Szkoda, że później odpuścili. Na te utwory głosuje zamiennie z Walk On, bo wszystkie trzy dla mnie odstają poziomem od tego co zostało.
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych