Desire
Survivor Singles 3 Edycja - 58 niezapomnianych hitów. Wszystkie single!
Napisano 12 czerwca 2014 - 10:36
And I found alcohol
I was looking for The Soul
And I bought some style
I wanted to meet God
And they sold me religion...
I still haven't found what I'm looking for...
Napisano 12 czerwca 2014 - 23:00
Koniec dogrywki!
Głosowało: 25 osób.
Wynik:
Desire 16:9 Gloria
LISTA UTWORÓW:
Gloria
The Unforgettable Fire
Bad
With Or Without You
I Still Haven't Found What I'm Looking For
Where The Streets Have No Name
One Tree Hill
Angel Of Harlem
All I Want Is You
The Fly
Lemon
Stay (Faraway, So Close!)
Discothèque
Staring At The Sun
Please
If God Will Send His Angels
Walk On
———————————————————————
18. Desire
19. New Year's Day
20. One
21. Even Better Than The Real Thing
22. Who's Gonna Ride Your Wild Horses
23. Stuck In A Moment You Can't Get Out Of
24. Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me
25. Sunday Bloody Sunday
26. Pride (In The Name Of Love)
27. I Will Follow
28. Mysterious Ways
29. Beautiful Day
30. Last Night On Earth
31. In God's Country
32. Out Of Control
33. Mofo
34. Sometimes You Can't Make It On Your Own
35. Original Of The Species
36. Windows In The Skies
37. Magnificent
38. City Of Blinding Lights
39. Elevation
40. I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight
41. Ordinary Love
42. Numb
43. 11 O'Clock Tick Tock
44. Electrical Storm
45. Invisible
46. 40 (How Long)
47. Sweetest Thing
48. When Love Comes To Town
49. A Celebration
50. Two Hearts Beat As One
51. Fire
52. Vertigo
53. A Day Without Me
54. The Saints Are Coming
55. All Because Of You
56. Get On Your Boots
57. Another Day
58. The Ballad Of Ronnie Drew
Runda 41 potrwa do: 14.06.2014 (sobota) 23:59:59
Napisano 12 czerwca 2014 - 23:02
Gloria
Angel Of Harlem ( nadal świetne , ale postanowiłem ze wszystkich sił bronić Lemonki po małym kryzysie wiary w nią )
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 12 czerwca 2014 - 23:07
Walk On
Napisano 12 czerwca 2014 - 23:12
Staring juz mogę z mniejszymi wyrzutami
Napisano 12 czerwca 2014 - 23:57
Staring At The Sun - kawałek b. lubię, ale jakoś nigdy nie pasował mi ten przepych dźwięków w wersji studyjnej, więc niech będzie. Ale ten słodko-gorzki optymistyczno-pesymistyczny klimat jest IMO świetny.
If God Will Send His Angels - ten kawałek kocham, ale to co zostało to naprawdę ekstraklasa, może IGWSHA też do niej należy, ale reszta wydaje się być bardziej wybitna.
Napisano 13 czerwca 2014 - 00:23
tylko na co innego z tego towarzystwa mam zagłosować? Na The Fly nie zagłosuję, bo przez ET (i nie tylko, albumową też lubię, ale brakuje mi pazura w solówce Edka) to jeden z moich ulubionych kawałków U2 niezależnie od fazy, którą przechodzę. Myślałem sobie nawet, czy jakiejś dziary z tekstem/motywem the Fly nie zrobić A cała reszta, no tylko na AoH albo Walk On mógłbym teraz zagłosować, i tak źle, i tak niedobrze. A nie chcę mimo wiadomego przejedzenia głosować na WTSHNN czy I still, bo.. No bo.. No dobrze, bardziej lubię aniołki, ale tamte ociekają celebryctwem No i są świetne jak bardzo by mi się nie przejadły.
Napisano 13 czerwca 2014 - 00:47
i za to całe forum CIę lubi jako nowego forumowicza ale to surv i będziemy pisać
kiedyś na Krakowskim Przedmieściu 23 grudnia w śniegu nagle mi się włączyły Aniołki singlowe znowu w słuchawach, chwilę po tym jak jedna z forumowiczek mnie rzuciła, łaziłem bez sensu po W-wie, trafiłem tam, no i dosłownie ta piosenka mi poleciała w słuchawkach i "the high street never looked so low", a i jeszcze dostałem smsa że mój dobry kolega w podobnym nastroju ma tak samo, jak wrócilem do domu sam napisałem tekst piosenki od razu, ojej no. dla mnie Aniołki to magia i wspomnienia i moc. jak dla Ciebie nie, to może i lepiej ale dla mnie to na zawsze magia i zawsze to wspomnienie no...
Napisano 13 czerwca 2014 - 01:22
(...) jako nowego forumowicza
formalnie jestem forumowiczem od 2006 roku Po 360 tour załapałem przerwę, bo miałem dziwne problemy techniczne dopóki nie powstała opcja logowania przez fejsa, mniejsza o większość. Ale w sumie to było 5 istotnych lat temu, na pewno się zmieniłem dość.
Ja aniołki naprawdę adoruję, zwłaszcza o takich porach jak teraz, 2 w nocy. Tak w ogóle nie wiem, co było u mnie pierwsze, U2 czy stany depresyjne. Bo jeśli U2 to wszystkie smutki przez nich Nie wiem, ja zacząłem słuchać ich w gimbazjum, i główne wspomnienia moje to to, że jaka pora roku i pogoda by nie była, codziennie wychodziłem na 2.5h i kręciłem się w kółko pod brzozą słuchając, głównie koncertów. I przez te dwie godziny przechodziłem przez całe spektrum emocji i przeżyć, mając tylko słuchawki na uszach, od smutku do euforii, strasznie nowe to wszystko dla mnie było. Podejrzewam, że byłem wtedy taką nieubitą rzeźbą z mokrej jeszcze gliny, i U2 mnie przyklepało jak chciało. Dobra koniec pierdolenia, bo jak się czyta to potem rano to żenada ogarnia Ale zimowe wałęsanie się z U2 i wpatrywanie się w rzekę, znam to. Chociaż z innych powodów.
W każdym razie odczep się, i tak nie mogę edytować głosów!
Napisano 13 czerwca 2014 - 01:41
odczepiam, no ale po prostu wiesz jak jest czasem przy głupim survie nawet to wychodzi dla mnie Aniołki to bardzo emocjonalna i kochana U2-sprawa, dla Ciebie co innego też. szacun że też opisałeś, cheers, ostatecznie to tylko piosenki, ważne co znaczą, a zawsze znaczą co innego, to ich wielkość
Napisano 13 czerwca 2014 - 01:47
Angel of Harlem
If God Will Send His Angels
Napisano 13 czerwca 2014 - 04:58
Discoteque
Staring At The Sun
No sorry ludzie ale nie wmówicie mi że to są lepsze kawałki od Desire którą już wy...ście
Napisano 13 czerwca 2014 - 06:12
Gloria
Angel Of Harlem
Napisano 13 czerwca 2014 - 08:08
Lemon
The Fly
xxx depe xxx
Napisano 13 czerwca 2014 - 08:08
A ja po raz n-ty:
Gloria
Walk On
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0