andie, on 24 Mar 2014 - 15:43, said:
rozumiem, że w tym przypadku podziałała metoda 'odlicz do trzech!' 
Geniusz tkwi w prostocie! Głównie chodziło o to aby oddzielić AB od TJT i myślę,że te grupy są dużo lepsze.
Szczotecz-kal, on 24 Mar 2014 - 16:00, said:
Oj, znów podział na grupy, będzie dużo przeciwników pomysłu, ale nie zniechęcaj się
Jak to w życiu bywa zawsze głośniejsi będą Ci przeciwni, od tych którym się będzie podobało
Dla mnie fajny pomysł, jedynym mankamentem jest długość trwania. Jak dobrze zrozumiałem i dobrze policzyłem, to będziemy mieli:
Grupa A: 22 rundy
Grupa B: 23 rundy
Grupa C: 18 rund
Faza finałowa: 29 rund.
Łącznie daje nam to 93 rundy, a przyjmując tradycyjny okres trwania jednej rundy - 2 dni, po prostym mnożeniu wychodzi nam 186 dni, czyli PÓŁ ROKU!
Survivor singli znudzi wam się za jakieś 2-3 tygodnie (zobaczycie
) i będzie trzeba wysyłać wiadomości na facebookach, gg, pw itd., a co jeśli miałby trwać dwa razy tyle? 
Nie mniej pomysł jakiś jest, trzeba go będzie jakoś dopracować i może być interesująco 
No właśnie. Długość trwania najbardziej mnie martwi ale jak piszesz pół roku to zróbmy to w terminie pażdziernik 2014-marzec 2015,przynajmniej zima szybciej zleci
.Albo można by zrobić rozgrywki grupowe,potem np.2 miesiące przerwy i dopiero finał, kolejna opcja to rozegranie wszystkich grup naraz ale to dopiero byłoby zamieszanie.
Na pewno się nie zniechęcę przynajmniej nie w kwestii U2-idę prosto,nie biorę jeńców żadnych,idę prosto dopóki nie padnę!!!
Tym bardziej,że pomysł naprawdę mi się podoba.
andie, on 24 Mar 2014 - 16:10, said:
właściwości integracyjne survivora 
co do grup, to ja bym zrobiła tak:
1. - Boy, October, War;
2. - TUF, TJT, R&H;
3. - Achtung Baby, Zooropa, Pop;
4. - ATYCLB, HTDAAB, NLOTH.
bardziej spójnie, think so.
4 grupy? Mogłoby być w sumie. Z tym,że trzeba by zmienić zasady np. do finału weszłoby po 8 utworów z każdej grupy.
Tak czy inaczej pomysł do rozbudowania po zakończeniu obecnego survivora .