Survivor singli jak najbardziej za. Pamiętam, jeszcze się załapałam na ostatni miesiąc;) Niektórych swoich głosów wolę nie wspominać...
Survivor vol. 3.
Napisano 24 lutego 2014 - 14:49
Napisano 24 lutego 2014 - 15:32
Ten, który ja prowadziłem trwał 4 miesiące (!) (04.12.2008 - 03.04.2009)
No i nie obejmował on NLOTH. Do tego jeszcze OL i Invisible (?). Jeżeli album wydadzą w czerwcu to będzie akurat
Napisano 24 lutego 2014 - 16:10
Dla przypomnienia graficzne wyniki Survivor Singles 1st Edition:
xxx depe xxx
Napisano 24 lutego 2014 - 19:22
to ja chcę jeszcze TUF-a i Zooropę! po co się ograniczać.
edit: aah, widzę, że TUF już zajęty. no to dla mnie zostaje Zooropa.
a co serwajwora singlowego, to dobry pomysł. o ile dobrze kojarzę, to nawet pod koniec ostatniego serwajwora koncertowego były takie zamiary, nie pamiętam czemu w końcu do realizacji nie doszło.
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 25 lutego 2014 - 08:21
A nie można by zrobić The best of 2000-2010?
El silencio se vuelve melodia
Napisano 25 lutego 2014 - 16:27
oh, jest jakaś płyta, o której nie wiem?
fanatyczny fanie, ale w sensie, że survivor singli z walizki, bomby i NLOTHA czy też wszystkich piosenek z tego okresu, czy jeszcze inaczej?
Napisano 25 lutego 2014 - 16:38
Napisano 25 lutego 2014 - 16:49
no właśnie uważam podobnie najlepsza opcja to survivor singli, a jak on się zakończy, to można będzie wrócić do survivorów albumowych.
and update:
Boy - ktoś/wolne
October - ktoś/Owłos
War - Rodia
The Unforgettable Fire - U2roopa
The Joshua Tree - Rodia
Rattle & Hum - ktoś/Owłos
Achtung Baby - derka
Zooropa - andie
Passengers: Original Soundtracks 1 - ktoś/wolne
Pop - andie
All That You Can't Leave Behind - ktoś/Owłos
How to Dismantle an Atomic Bomb - depe
No Line on the Horizon - derka
Nowa płyta - OLB
Single - JVD
Napisano 26 lutego 2014 - 12:17
oh, jest jakaś płyta, o której nie wiem?
fanatyczny fanie, ale w sensie, że survivor singli z walizki, bomby i NLOTHA czy też wszystkich piosenek z tego okresu, czy jeszcze inaczej?
To był taki lużny pomysł.Chodziło o wszystkie utwory z tego okresu,ale chyba rzeczywiście mogłoby być z tym dużo zachodu.
Napisano 28 lutego 2014 - 10:59
Ej..
Robimy ten Survivor Single?
Czy nie?
Jest chęć uczestnictwa?
xxx depe xxx
Napisano 28 lutego 2014 - 11:28
Napisano 28 lutego 2014 - 11:58
Ja oczywiście wezmę udział w każdym możliwym surwajworze Tylko prosiłbym dla siebie i dla innych o streszczenie zasad w pierwszym poście, bo jednak w surwajworze singli jest trochę inaczej niż w albumowym. W sumie nie wiem - czy decydujemy się na model z pierwszej edycji czy z drugiej?
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 28 lutego 2014 - 12:00
Jest chęć uczestnictwa?
si.
w sumie to chyba jeszcze nie brałam udziału w serwajworze singlowym, bo ostatni był jeszcze przed moim zaistnieniem tutaj, zdaje się.
tylko chyba poczekamy do zakończenia głosowania na UWFTJ?
Napisano 28 lutego 2014 - 18:41
W sumie nie wiem - czy decydujemy się na model z pierwszej edycji czy z drugiej?
Myślę, że ten z 2 edycji był trochę niewypałem, chociaż fajnie się to prowadziło
Napisano 24 marca 2014 - 10:01
Mam ciekawy pomysł na survivora. Aktualnie robimy survivor singli a ja pomyślałem,że fajnie byłoby również zrobić survivor nie-singli.
Polegałoby to na tym,że głosowalibyśmy na najlepsze nie-single z płyt.Już nawet wymyśliłem zasady.
Otóż podzielilibyśmy płyty na 3 grupy tj.
Grupa A: Boy .October ,War, The Unforgettable Fire (w sumie 32 nie-single
Grupa B:The Joshua Tree, Rattle And Hum, Achtung Baby, Zooropa (w sumie 33 nie-single
Grupa C:Pop, All That You Can't Leave Behind, How To Dismantle An Atomic Bomb, No Line On The Horizon (w sumie 28 nie-singli)
Głosowalibyśmy w każdej grupie na najgorsze nie-single aż do wyłonienia 10 najlepszych utworów. Z każdej grupa właśnie 10 najlepszych piosenek weszłoby do wielkiego finału. W finale byłoby więc 30 utworów i głosowalibyśmy z takimi zasadami jak teraz w survivorze singli-aż do upadłego.
Myślę,że to byłaby naprawdę bardzo ciekawa zabawa -już jestem ciekaw jak przedstawiałaby się czołówka.
Oczywiście jeśli wam się ten pomysł nie spodoba to taki survivor nie będzie miał prawa bytu. Jest to z mojej strony jednak poważna i myślę,że bardzo ciekawa propozycja.
Przypominam- chodzi o utwory,które nie były singlami na poszczególnych albumach.
Co wy na to?
Napisano 24 marca 2014 - 10:11
Aha jak ktoś coś nie wie to pytać.
Napisano 24 marca 2014 - 10:13
zanim skończy się obecny surwajwor, to jeszcze trochę czasu zejdzie.
myślę, że wtedy można wrócić do pomysłu.
Napisano 24 marca 2014 - 10:16
zanim skończy się obecny surwajwor, to jeszcze trochę czasu zejdzie.
myślę, że wtedy można wrócić do pomysłu.
Wiadomo. Powiem jak pewien znany wokalista- nie ważne czy zrobimy to jutro,za tydzień,za pół roku,za 3 lata ,ale fajnie byłoby to zrobić
Napisano 24 marca 2014 - 10:53
ano, jeśli już, to po zakończeniu obecnego. tylko zastanawiam się nad tym podziałem na grupy - ja wiem, że wydaje się logiczny, bo chronologiczny, ale jakoś mi zgrzyta np. Pop z Walizką w jednej grupie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych