W Dublinie właśnie skończył się wtorek. Ale w LA dopiero 16.00.
Napisano 12 lutego 2014 - 01:05
Napisano 12 lutego 2014 - 01:11
Ciekaw jestem, czy wszystko idzie zgodnie z planem, czy uznają to potem za błąd i jakoś się do tego przyznają.. Patrząc na fora, fejsa i tweetera to nie tylko my się pienimy..
Prędzej skończę rozszerzoną trylogię LOTRa niż zobaczę ten teledysk, a jestem dopiero na finishu Drużyny Pierścienia
Ale kieruję się najbardziej błyskotliwą myślą ever, czyli "jak już tyle czekam, to przecież się nie poddam"
Napisano 12 lutego 2014 - 01:52
There is on them , only U2FORUMS Dobranoc! Powodzenia w czekaniu
JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.c...eature=youtu.be
Napisano 12 lutego 2014 - 01:55
no wreszcie!!!!
EDIT: Widownia w 1:50 śmiechowa
EDIT 2: Nic specjalnego oczywiscie, ale niczego innego się nie spodziewałem. Dla latarek warto obejrzeć! dobranoc!
Napisano 12 lutego 2014 - 02:03
Generalnie wygląda ok, ale nie pasuje do tej piosenki;)
Napisano 12 lutego 2014 - 02:06
-Teledysk spoko, podoba mi się estetyka,
-super, że chórki na końcu. No i publika na początku
-ogólnie lubię teledyski Live, ale wolę, jak dźwięk też jest live - jak COBL i Gone. No ale to były późniejsze single i już w trasie rozegrane.
-nie no, fajnie jest.. ale teledysk do OL bardziej mi się podobał, to jest estetyczne, efektowne, no ale nic odkrywczego. W sumie spoko, to tylko teledysk
-nie pogardziłbym tą sceną na trasie, ale wątpię, żeby zdecydowali się na scenę inną niż 360 (umożliwia większą sprzedaż biletów)
Ciekawi mnie jedna rzecz - czy tak późna godzina premiery to jest taka sytuacja "ważne jest USA, olewamy Eu" czy po prostu pierwszy Leg będzie w USA i dlatego na razie ich targetują. Nie wiem.
GDZIE TA DATA PREMIERY?!
Napisano 12 lutego 2014 - 02:08
przepraszam no, ale nawet do takiej koncertowej scenerii wymyśliłabym 20 lepszych teledysków, motywów, itd. pomijając już fakt że nie robiłabym czegoś invisible w ramach koncertu.
a leżenie w publice... nie wiem jak wyrazić żal.
piosenka świetna, klip do dupy. szkoda, tyle czasu czekaliśmy, tyle hajsu pewnie poszło się... ech.
edit: a te latarki dobijają coldplayowością.
Napisano 12 lutego 2014 - 02:11
O jaa, Bono i crowdsurfing!
A tak na poważnie to fajne ujęcia, świetnie wyglądający ekran... i nic poza tym, bo skrót tego wszystkiego był już w reklamie na SuperBowl.
- Ilu członków U2 potrzeba, by zmienić żarówkę?
- Jednego - Bono trzyma żarówkę, a świat kręci się wokół jego tyłka.
Napisano 12 lutego 2014 - 02:12
@uzi - najgorsze że zrobili colplayowy nudny klip z ładną scenką za nimi która żywcem by się broniła ale tu ni chujeczka, koldplejowo do bólu z tymi latarkami, a do takiej dobrej piosenki. powiedzcie że to jakiś żart.
@linux - nie widziałeś nigdy Bono na tłumie? to cóż... a dziś to jednak żenujące..
Napisano 12 lutego 2014 - 02:13
Łoho , udało im się wreszcie
W sumie git , podoba mi się , dynamiczny , w fajnej stylistyce , jak najbardziej ok. Trailer już wszystko pokazał Ale jest ok
+ Bono na zbliżeniach w tych okularach , prawie jak on sam jako Mirror Ball Man
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 12 lutego 2014 - 02:16
Napisano 12 lutego 2014 - 02:17
@linux - nie widziałeś nigdy Bono na tłumie? to cóż... a dziś to jednak żenujące..
Widziałem, nie raz, tylko śmiesznie to wygląda na tym teledysku.
- Ilu członków U2 potrzeba, by zmienić żarówkę?
- Jednego - Bono trzyma żarówkę, a świat kręci się wokół jego tyłka.
Napisano 12 lutego 2014 - 02:18
Gdyby wypuścili to tydzień temu, to byłby efekt "WOW ale fajne", ale dzisiaj już wszyscy dobrze znamy czarno-białe efekty latarek i ten ekran, a poza tym nic ten teledysk w sobie nie ma. Miałem jednak cichą nadzieję na dźwięki live.. No ale cóż.
a to ujęcie na końcu jak przybijają piątki.. ...
Napisano 12 lutego 2014 - 02:20
Nuda, panie. No i lip sync tragiczny.
Napisano 12 lutego 2014 - 02:25
a to ujęcie na końcu jak przybijają piątki.. ...
Hahah , surfowanie w ludziach jeszcze przeżyje , ale przybijanie piątek jest tragiczne Widzę jak to nagrywali "A teraz wszyscy raczki w góre , Bono i Edge przejdą się i podadzą Wam ręke , Uśmiechajcie Się !!"
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 12 lutego 2014 - 02:26
Napisano 12 lutego 2014 - 03:11
Też jestem na nie:
1. postać "live-klipów",
2. jedyny "pomysł" to ekran, który, z racji biało-czarności i ogólnego poszatkowania, jest prawie niedoświadczany,
3. całość kompletnie nie pasuje do piosenki, to nie jest jakieś City Of Blinding Lights, to nie jest utwór stadionowy (wiem, że kręcili w hangarze, ale klimat jest taki właśnie),
4. panowie, za starzy już jesteście na takie durne podrygi, których i tak nie powtórzycie na prawdziwym występie (nie dziwię się minie Larry'ego, ostatni rozsądny..), Mick Jagger jest tylko jeden, a wam jedno GOYB wystarczy,
niestety, "dobry teledysk U2" nadal pozostaje towarem deficytowym.
Also tagged with one or more of these keywords: super bowl, u2, invisible, red, nowy singiel u2
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych