Szkoda, że nadal nie może grać na gitarze,
A niech mnie wielka szkoda nie może nawet zginać palców u ręki wymaga dalszej rehabilitacji. około roku czasu. Coś z nerwami.
Napisano 30 kwietnia 2015 - 17:36
Szkoda, że nadal nie może grać na gitarze,
A niech mnie wielka szkoda nie może nawet zginać palców u ręki wymaga dalszej rehabilitacji. około roku czasu. Coś z nerwami.
Napisano 30 kwietnia 2015 - 22:07
Heh...a tak trochę z innej beczki, ale też w klimacie I+E tour'u , to dzisiaj po południu w audycji Halo Muzo w radio Muzo było też parę słów odnośnie prób zespołu w Vancouver, nowej fryzury Bono i (uwaga!!!) prowadzący baaardzo "tajemniczo" dawali znać, że w 2016 r. zespół zawita do naszego kraju.
Mam nadzieję, że wiedzą coś, co wkrótce wszyscy się dowiemy oficjalnie :-)
Napisano 30 kwietnia 2015 - 22:16
Właśnie zdążyłem zauważyć, że chłopaki w muzo są strasznie pewni przyjazdu U2 do Polski, to nie pierwszy raz kiedy o tym mówią a nie tylko spekulują. No cóż, oby mieli rację!
Napisano 30 kwietnia 2015 - 22:19
To ci sami ludzie którzy pracowali w Esce Rock i nie dość że zgapiali plotki od nas to raz uwierzyli że w forumowym Velvet Vic and the Bad Vibrations będzie śpiewał Artur Rojek jak olał Myslovitz i podali tego niusa. Także wiecie. Spokojnie z nimi
Napisano 30 kwietnia 2015 - 23:58
Także wiecie. Spokojnie z nimi
Szczególnie, że do tych spekulacji nie potrzeba jakieś tajemnej wiedzy. Jeśli zespól zdecyduje się na stadionową trasę w 2016r. to możemy być pewni koncertu u nas. Bardziej intrygujące byłyby spekulacje, że zespół pojawi się u nas jeszcze w tym roku
Napisano 01 maja 2015 - 05:58
6!
(post niewiele wnoszacy)
Krotko mowiac, wrecz co do minuty - ujmujac to wrecz w 2 sekundach: https://www.youtube....qRnZli8U#t=5588
Jakos 6 lat temu wiecej wiedzielismy, prawda? Jakos inaczej sie czekalo, wiedzac ze to prawie za rogiem, ze chwile pozniej beda u nas.
pozdro, Wiercioch
Napisano 01 maja 2015 - 09:27
wg U2start w poniedziałek w wywiadzie radiowym z Tonym Fentonem (wywiad był nagrany jakiś czas temu, chyba w styczniu, a w poniedziałek zostanie wyemitowany) Bono ma ogłosić 3 koncerty w Dublinie (w grudniu).
http://soundcloud.co...-to-tony-fenton
Napisano 01 maja 2015 - 10:41
Tylko 3? Nie mają aź tylu fanów w ojczyznie, aby zapełnić przynajmniej 6 gigów?
Napisano 01 maja 2015 - 11:08
Tylko 3? Nie mają aź tylu fanów w ojczyznie, aby zapełnić przynajmniej 6 gigów?
Spoczko. Chyba w każdym mieście ogłosili na początku co najwyżej po 2 koncerty? Skoro tutaj już deklarują na wstępie 3 to pewnie będzie ich więcej niż w Nowym Jorku
Napisano 01 maja 2015 - 11:35
Czyli jednak koncerty w Święta... chyba czeka nas największa walka o bilety ever:p
IrishGirl z u2.heh.pl
Napisano 01 maja 2015 - 14:03
a oto i scena:)
spoilery dotyczące setlisty i wyglądu sceny wrzucamy w tym wątku: http://u2forums.com/...by-w-vancouver/
/acr
Napisano 01 maja 2015 - 19:23
podoba mi się ten pomysł.
[2]
Taki ascetyzm może być bardzo dobrym przeciwieństwem poprzedniej gigantomanii i powrotem do tego, co najważniejsze, czyli muzyki.
Napisano 02 maja 2015 - 00:23
[2]
Taki ascetyzm może być bardzo dobrym przeciwieństwem poprzedniej gigantomanii i powrotem do tego, co najważniejsze, czyli muzyki.
Szczególnie, że już raz takie przejście sprawdziło się świetnie (PopMart Tour --->Elevation Tour). Tym razem bardziej "intymny" charakter koncertów uzasadnia również koncepcja SOI.
A tak przy okazji - U2 mają pojawić się u Jimmego Fallona w przyszły piątek!:
http://www.stereogum...next-week/news/
Napisano 02 maja 2015 - 00:39
Ja mam nadzieję, że jeśli chodzi o ekran to wykorzystają to cacko z klipu invisible:
Napisano 02 maja 2015 - 10:12
Do początku trasy zostało 13 dni !
A jak wyglądała frekwencja na dotychczasowych trasach koncertowych?
Ja mam nadzieję, że jeśli chodzi o ekran to wykorzystają to cacko z klipu invisible:
Też mam taką nadzieję, ten ekran jest świetny!
Napisano 05 maja 2015 - 08:21
Napisano 05 maja 2015 - 17:36
Gdzie jest kurrr Dublin?!
Napisano 05 maja 2015 - 17:41
W tym wywiadzie Bono mówił, że w 3Arena im coś technicznie nie pasuje.
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Napisano 05 maja 2015 - 20:19
wg U2 Spain http://www.u2spain.e...rtugal-en-2016/ U2 ma wystąpić w przyszłym roku w Lizbonie z co najmniej dwoma koncertami; informacja ma pochodzić od portugalskiego organizatora poprzednich koncertów U2 w trakcie Popmartu i 360 Tour. europejska część trasy w 2016 r. miałaby zacząć się w maju w Paryżu, a skończyć w lipcu właśnie w Portugalii, natomiast od września U2 mieliby grać w USA i Kanadzie. co ciekawe, koncerty nadal miałyby być halowe - jako miejsce koncertu w Lizbonie podana jest Meo Arena.
nie wiem jak wiarygodne są te informacje, ale na pewno interesujące
Napisano 05 maja 2015 - 20:55
Mówcie co chcecie ale początek koncertu przy ciemnych salach, żarówka, intro z Crystal Balroom i chłopaki wchodzący na scenie po czym przy pełnych światłach rusza Crystal...marzenie
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych