No nie, na telefon ? Pewnie na Ajfona ! . Czemu takie cuda i kombinacje. Nie mam słów. Ale to plotka na razie ?
Narazie tak.
Nasz obiekt pożądania na 2015 rok:
Berlin Hala O2:
Napisano 03 grudnia 2014 - 18:46
No nie, na telefon ? Pewnie na Ajfona ! . Czemu takie cuda i kombinacje. Nie mam słów. Ale to plotka na razie ?
Narazie tak.
Nasz obiekt pożądania na 2015 rok:
Berlin Hala O2:
Napisano 03 grudnia 2014 - 18:46
w Niemczech bilety beda wysylane na telefon, ale tylko te na miejsca stojace... Tylko nie wiem, czy to: ze beda wysylane, czy ze bedzie mozliwosc wysylki na telefon? Bo "wird angeboten" - tzn bedzie oferowane (od das Angebot - oferta) bez sensu... a jak ktos ma Nokie 3310?
"Bitte beachten Sie: Für Stehplätze wird ausschließlich die Versandart Mobile Tickets angeboten. Es kann zu einer zeitlichen Verzögerung beim Versand der Mobile Tickets kommen." (via http://www.eventim.d...n=yTix&kuid=694
dobra: ausschließlich to znaczy wylacznie....
ALE BEZ SENSU!!! :/
Napisano 03 grudnia 2014 - 18:52
czy ktoś z Was zarejestrował się dziś na u2.com? jeśli tak to mam pytanie dostaliście już pre-sale code? ja wciąż nie....
Napisano 03 grudnia 2014 - 18:53
Dokładnie! Bez sensu, ja chcę mieć co do ramki wsadzić, do tego mój "smartfon" nie wyrobi z kodem kreskowym na bilecie
A foto jest jajcarskie, pewnie
Napisano 03 grudnia 2014 - 18:54
El silencio se vuelve melodia
Napisano 03 grudnia 2014 - 18:56
Ja rozumiem, iść do kina z e-biletem. Ale wchodzić na koncert, no bez jaj. A co jak jadę przez pół Europy i mój ajfon pada po 5h? Skandal.
Napisano 03 grudnia 2014 - 18:56
Tego nie będzie w Europie ale podaję w ramach ciekawostki na jakiej zasadzie działa karta kredytowa i wymieniane na nią bilety:
http://www.ticketmas...creditcardentry
Napisano 03 grudnia 2014 - 19:02
To są jakieś jaja!. I co ja mam teraz zrobić jak mam stary telefon, kupić w ciągu 2 dni nowy?!. Ja się chyba zabije! ;(
Napisano 03 grudnia 2014 - 19:02
czy ktoś z Was zarejestrował się dziś na u2.com? jeśli tak to mam pytanie dostaliście już pre-sale code? ja wciąż nie....
A to nie działa przypadkiem tak, że jeśli zarejestrujesz się dzisiaj będziesz mógł kupić dopiero w piątek?
Napisano 03 grudnia 2014 - 19:03
Ja dzisiaj wykupiem subskrypcje i nie dostalem jeszcze zadnego maila.
Napisano 03 grudnia 2014 - 19:03
Scena może być podobna do tej, której używało Foo Fighters.
Napisano 03 grudnia 2014 - 19:06
El silencio se vuelve melodia
Napisano 03 grudnia 2014 - 19:12
Scena w Holandii
Być może to i połączone z e to prezentują wygląd sceny z góry.
Napisano 03 grudnia 2014 - 19:16
Hah, patrząc na układ cen biletów na hali w Paryżu wcale się nie dziwię, że wśród ogłoszonych koncertów nie ma Polski.
A na koncert Williamsa to długo były bilety?
Ja rozumiem, iść do kina z e-biletem. Ale wchodzić na koncert, no bez jaj. A co jak jadę przez pół Europy i mój ajfon pada po 5h? Skandal.
Dlatego właśnie Ajfony są wujowe
Napisano 03 grudnia 2014 - 19:21
A na koncert Williamsa to długo były bilety?
Były? Przecież bilety są wciąż dostępne.
Zresztą, Owłos nie chce mi się spierać w tym temacie, bo np klientela U2 i Robbiego Williamsa może być inna, czego dowodem mogą być droższe bilety na płytę w przypadku tego drugiego. Jednak uważam, że bilety na U2, gdzie cena na większość trybun oscyluje wokół 400 - 700 złych zahacza już o absurd. No ale to tylko moja opinia. Wszak należę do wąskiego (chyba) grona, która nie lubi nowego albumu jutu.
Dlatego właśnie Ajfony są wujowe
Ajfony ajfonami, ale rozsądni ludzie noszą ze sobą powerbanki, aby potem nie tracić czas na szukanie wolnego gniazdka.
Napisano 03 grudnia 2014 - 19:24
Juz U2 rozsyla kody dla osob, ktore wykupily subskrypcje...
oo.. mw takie cos powinniscie dostac
http://www.fotosik.p...02f8d3c28d.html
a poroniony pomysl z tymi telefonami... jak ktos mi ukradnie telefon, to razem z biletem, czy jak?
najlepiej to wylacze telefon, do pudelka i do wrzesnia?!
Napisano 03 grudnia 2014 - 19:28
Chrzanię to. Pojebany system sprzedaży na maxa, idiotyczna forma kontaktu z fanami. Impreza tylko dla wyższych warstw społeczeństwa. Poczekam sobie spokojnie na 2016 r. albo w ogóle oleję tę trasę.
Zabijać się o bilety U2 nie mam zamiaru.
Może przynajmniej uda im się wydać dobre DVD (choć wątpię).
Napisano 03 grudnia 2014 - 19:30
Juz U2 rozsyla kody dla osob, ktore wykupily subskrypcje...
oo.. mw takie cos powinniscie dostac
o ktorej godzinie wykupiles subskrypcje?
Napisano 03 grudnia 2014 - 19:34
A to nie działa przypadkiem tak, że jeśli zarejestrujesz się dzisiaj będziesz mógł kupić dopiero w piątek?
tak to niestety chyba działa, ja jestem nowym subskrybentem - "innocence" i dopiero będę mógł w piątek kupować ale tak czy inaczej kod powinienem przecież dostać....
Ja dzisiaj wykupiem subskrypcje i nie dostalem jeszcze zadnego maila.
także czekamy Max! dasz znać jak dostaniesz swój?
Ktoś pamięta ile biletów można było kupić w przypadku trasy 360? wydaje mi się że 4 bilety teraz troche przegięli max dwa bilety i to max na 1 koncert... ja wybieram Amsterdam
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych