Skocz do zawartości

Zdjęcie

Innocence+Experience Tour - wszystko o nowej trasie.

nowa trasa u2 koncert u2 koncerty u2 u2 polska

• Please log in to reply
2065 replies to this topic

#801 One_U2 - fan 30.

One_U2 - fan 30.

Użytkownik

• Members
  • 4 Postów

Napisano 03 grudnia 2014 - 17:52

25075f231501.jpg

#802 Redgar

Redgar

Out Of Control

• Members
  • 2 249 Postów

Napisano 03 grudnia 2014 - 17:53

Mam nadzieję że ten "akustyczny koncert" to jednak nieprawda. Nie wyobrażam sobie kupić bilet na koncert U2 i otrzymać U2 w wersji "bez prądu". Samo "Experience" może znaczyć równie dobrze że zespół wplecie w set  kawałki jakich do tej pory nie grał i po prostu pozwoli sobie na większy luz (sfera marzeń: granie np. zmienionych piosenek z "pop" albo jakieś wariacje z elektroniką :D)

Może jakby w Londynie się wyprzedadzą 4 koncerty to zrobią 5 acoustic only ale na dzień dzisiejszy pozostaje jedynie gdybanie :P

W każdym razie możemy się spodziewać sporo zmian pomiędzy poszczególnymi koncertami! Pewnie setlisty będą przechodzić gruntowne metamorfozy.

Ceny w Kolonii:

Seats: 197,50 / 111,70 / 65,70 / 36,95 (restricted view) GA 65,70 / RedZone 252,70

Ceny w USA:

B38fNoqIMAAC2UL.jpg

Subskrybenci będą mogli kupić do 2 biletów na jeden show:

B38aD3hIEAAcDV7.jpg

#803 U2 fanatic

U2 fanatic

7

• Members
  • 1 510 Postów

Napisano 03 grudnia 2014 - 17:58

Niepokoi, że subskrybenci tylko 2 na 1 koncert :(. Ciekawe ile w normalnej sprzedaży będzie można kupić biletów. Subskrybenci piszcie co planujecie tu bo na czat wejść się nie da ;).

El silencio se vuelve melodia

#804 One_U2 - fan 30.

One_U2 - fan 30.

Użytkownik

• Members
  • 4 Postów

Napisano 03 grudnia 2014 - 17:59

http://www.u2.com/ne...ence-tour-2015/

#805 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 Postów

Napisano 03 grudnia 2014 - 18:02

Czyli na subie mogę kupić sobie tylko jeden bilet i komuś jeszcze? Nie mogę kupić na dwa koncerty w jednym mieście dla jednej osoby? Ale gówno, za to zapłaciłem? Dno :-P
Teraz pytanie: jedziemy do drętwych Niemców, ale liczymy ze w 20-30 Polaków i tak sobie zrobimy zajebista imprezę pod sceną, czy lecimy do Londynu, koncert i publika pewnie lepsze, koszty pewnie podobne. Hala większą i fajniejsza, może też nagraja ten koncert, w końcu O2 Londyn, U2 się tym jara.

#806 Bart.1551

Bart.1551

Użytkownik

• Members
  • 771 Postów

Napisano 03 grudnia 2014 - 18:02

Z tego obrazka któty zamieścił Redgar wnioskuję, że będą dwie sceny, długi wybieg i pewnie cylindryczny ekran nad zespołem. Sherlock ze mnie :)

#807 Martyna

Martyna

Użytkownik

• Members
  • 797 Postów

Napisano 03 grudnia 2014 - 18:04

Teraz pytanie: jedziemy do dętwych Niemców, ale liczymy ze w 20-30 Polaków i tak sobie zrobimy zajebista imprezę pod sceną, czy lecimy do Londynu, koncert i publika pewnie lepsze, koszty pewnie podobne. 

Najlepiej i tu, i tu  :P

#808 Łukasz U2

Łukasz U2

Użytkownik

• Members
  • 3 501 Postów

Napisano 03 grudnia 2014 - 18:06

Z tym cylindrycznym to ciężko , bo w większości hal już wisi (prawie) cylidnryczny ekran do wyświetlania wyników :P

Watch more TV
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/

#809 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 Postów

Napisano 03 grudnia 2014 - 18:08

Aaa bo Londyn ma już 4 koncerty. Pytanie czy 4 różne sety.. To przemawia bardzo za Londynem jednak.

#810 Mars_2000

Mars_2000

Użytkownik

• Members
  • 804 Postów

Napisano 03 grudnia 2014 - 18:09

“We are going to try to have a completely different feeling from night one to night two,” said Bono, “and have some fun playing with the idea of innocence and experience. More to be revealed!”

i trochę ta zapowiedź mnie niepokoi...bo to może oznaczać granie jednego wieczora bardziej "prądowo" , a drugiego "acoustic".

Co mają zatem zrobić osoby, które będą w stanie pojechać wyłącznie na jeden koncert. Okaże się, że mogą trafić na przykład na ten akustyczny i wcale nie muszą być zadowoleni.

Coś Bono and Co. za dużo kombinują w temacie tej trasy...

#811 Bart.1551

Bart.1551

Użytkownik

• Members
  • 771 Postów

Napisano 03 grudnia 2014 - 18:11

Raczej nie tak ciężko, pewnie idzie go łatwo zdemontować, i podwiesić coś zespołu. Metallica tak miała, chyba stonesi, ktoś jeszcze na pewno. Nie pamiętam większości scen zespołów, sorry. Ale da się zrobić i po cichu liczę na takie wyjście ;)

Wyobraźcie sobie że zamiast Robbiego mamy tutaj Bono... :

http://www.etnow.com...965288_9597.jpg

i trochę ta zapowiedź mnie niepokoi...bo to może oznaczać granie jednego wieczora bardziej "prądowo" , a drugiego "acoustic".

Co mają zatem zrobić osoby, które będą w stanie pojechać wyłącznie na jeden koncert. Okaże się, że mogą trafić na przykład na ten akustyczny i wcale nie muszą być zadowoleni.

Coś Bono and Co. za dużo kombinują w temacie tej trasy...

Otóż to. Bardzo się obawiam że te plotki okażą się prawdą i trafię na koncert akustyczny :D Chociaż może to się ograniczać np. tylko do kilku kawałków z nowej płyty, przecież nikt nie zagra Unpluged do pełnej hali :P Ludzie wyszliby rozczarowani, nie ma szans. Bądźmy dobrej mysli, aż tak chłopakom nie odbiło jeszcze :)

#812 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 Postów

Napisano 03 grudnia 2014 - 18:14

Brak konkretów, ale sposób ogłoszenia wiele mówi - o ile pamiętam, poprzednio normą było ogłaszanie pojedynczych miast, z dopisywaniem kolejnych koncertów w miarę upływu czasu. Teraz rzucili od razu po 2-4 daty na miasto. To świadczy o tym, że jakiś plan na różnicowanie setów jest - wedle jednej z wersji, na set "Innocence" i set "Experience", choć co to dokładnie będzie znaczyło, to się okaże (tam gdzie w planie są 4 wieczory, zrobią pewnie po 2 każdy). Będzie na pewno jeden problem - dwa sety zamiast jednego oznaczają potrzebę większej ilości prób przed trasą. A Bono jest uziemiony na parę miesięcy. Będzie się musiał potem sprężać (bo reszta pewnie zacznie bez niego). Ciekawe, czy to się odbije na pierwszych koncertach.

Drink Scotch whiskey all night long
And die behind the wheel

Tak uważam.

#813 Redgar

Redgar

Out Of Control

• Members
  • 2 249 Postów

Napisano 03 grudnia 2014 - 18:15

Z tego obrazka któty zamieścił Redgar wnioskuję, że będą dwie sceny, długi wybieg i pewnie cylindryczny ekran nad zespołem. Sherlock ze mnie :)

Scena będzie znów na środku co może wskazywać, że ekrany wyświetlające obraz będą znów musiały być wystawione na cztery strony świata. Choć w halach nisko zawieszone ekrany mogłyby zasłaniać widoczność więc nie wiem do końca jak to będzie zorganizowane ale o stronę techniczną nie ma się co martwić, będzie wszystko tip top. 

Czyli na subie mogę kupić sobie tylko jeden bilet i komuś jeszcze? Nie mogę kupić na dwa koncerty w jednym mieście dla jednej osoby? Ale gówno, za to zapłaciłem? Dno :-P
Teraz pytanie: jedziemy do drętwych Niemców, ale liczymy ze w 20-30 Polaków i tak sobie zrobimy zajebista imprezę pod sceną, czy lecimy do Londynu, koncert i publika pewnie lepsze, koszty pewnie podobne. Hala większą i fajniejsza, może też nagraja ten koncert, w końcu O2 Londyn, U2 się tym jara.

Możesz kupić dzięki subskrypcji wcześniej, dwa bilety na dwa różne show w USA, czemu nie w Europie, mnie nie pytaj. To kolejna durnota  :lol:

Pościelowa on tour i jej niedorzeczności :D
10430841_10153553557356686_1377436546339

#814 Bart.1551

Bart.1551

Użytkownik

• Members
  • 771 Postów

Napisano 03 grudnia 2014 - 18:24

Nie rozumiem tego promo photo. Jaki jest przekaz? Że na hali będziemy się czuć tak intymnie niczym w łóżku wraz z zespołem :D? I czemu Larry nie pokazuje co robi pod kołderką?! Tyle pytań, zero odpowiedzi...

btw. narzekanie na czcionkę, logo i kolor czcionki za 3, 2, 1... :D 

#815 One_U2 - fan 30

One_U2 - fan 30

FLY

• Members
  • 867 Postów

Napisano 03 grudnia 2014 - 18:26

http://www.livenatio...141203_36621947

8 grudnia sprzedaż biletów.Szkoda,że nie ma Polski :( :(

chyba musimy sobie poczekać  na rok 2016. Mam ogromną nadzieję,że nie zawiodą i przyjadą. :)

#816 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 03 grudnia 2014 - 18:32

Nie rozumiem tego promo photo. Jaki jest przekaz? Że na hali będziemy się czuć tak intymnie niczym w łóżku wraz z zespołem :D? I czemu Larry nie pokazuje co robi pod kołderką?! Tyle pytań, zero odpowiedzi...

btw. narzekanie na czcionkę, logo i kolor czcionki za 3, 2, 1... :D 

Typowo jajcarska zagrywka zespolu, z reszta bardzo udana (tak nalezy ja traktowac). Przeciez jest smieszna, nie?;)

#817 andie

andie

(not) original of the species

• Moderatorzy
  • 5 687 Postów

Napisano 03 grudnia 2014 - 18:33

mnie się to foto podoba, zabawne jest :P 

http://kroq.cbslocal...015-world-tour/

About ‪#‎Bono‬: "He’s so upset about the fact that unfortunately as we’re about to announce, we’re not going to be able to do the Acoustic Christmas. He’s been told by his doctors to stay put. He’s back in Dublin right now and he basically can’t move for the next couple of months.

The poor guy, basically his left elbow was shattered, so a lot of the work was reconstructing the joints and putting in wires and plates. He actually showed us some x-rays a couple days later, it looked like a miniature Eiffel Tower.”

Bono uziemiony jeszcze przez parę miesięcy?

Is there an order in all of this disorder
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more

#818 Redgar

Redgar

Out Of Control

• Members
  • 2 249 Postów

Napisano 03 grudnia 2014 - 18:36

Ponoć bilety na rynek europejski będą dostępne do wymieniania się/sprzedaży - nie na zasadzie tych kart kredytowych z USA.

Z wyjątkiem Niemczech gdzie będą wysyłane bezpośrednio w formie kodu na telefon komórkowy. 

#819 U2 fanatic

U2 fanatic

7

• Members
  • 1 510 Postów

Napisano 03 grudnia 2014 - 18:41

No nie, na telefon ? Pewnie na Ajfona ! :P. Czemu takie cuda i kombinacje. Nie mam słów. Ale to plotka na razie ?

El silencio se vuelve melodia

#820 One_U2 - fan 30

One_U2 - fan 30

FLY

• Members
  • 867 Postów

Napisano 03 grudnia 2014 - 18:42

Bono uziemiony jeszcze przez parę miesięcy?

echh masakra :mellow:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych