Różne mniej istotne newsy o U2
Napisano 08 czerwca 2020 - 07:27
Jakoś nie wiem czemu kojarzą mi się z Scorscese
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 08 czerwca 2020 - 21:14
To fakt , trochę to przykre . Ta poprawność polityczna namieszała mu w głowie To już nie ten sam Bono.
czej, to w którym momencie to był "ten sam Bono"? Na którym etapie "poprawność polityczna" nie mieszała mu e głowie? No chyba jak Street Missions nagrywali, lol
When the lights go out
And you throw yourself about in the darkness where you learn to see
---
24/09/2015//Berlin
12/07/2017//Berlin
31/08/2018//Berlin
29/09/2018//Kopenhaga
10/11/2018//Dublin
13/12/2023//Las Vegas
Napisano 10 czerwca 2020 - 19:06
kolegom nie chodziło raczej o to, że ktoś obraził Pana B. to chyba bardziej zdziwienie, że niektórych fanów wciąż po tylu latach dziwią jego poglądy i wartości, z którymi się zgadza w życiu.
czasami mam wrażenie, że różne osoby na tym forum słuchają jakiegoś innego zespołu..no, ale to może ze mną jest coś nie tak. nevermind.
Midnight is where the day begins.
Napisano 15 czerwca 2020 - 21:41
nieno, wiadomo że Bonias jest szurnięty, ale jeśli ktoś lansuje tezę że "ooo, na starość/po Achtung Baby/po Popmarcie" nagle stał sie P O T Ę Ż N Y M L E W A K I E M no to polecam jednak zagłębić się choćby odrobinę w historię zespołu i teksty. "U2 o U2" fajna książka, mój egzemplarz trochę zmęczony życiem ale mogę pożyczyć.
When the lights go out
And you throw yourself about in the darkness where you learn to see
---
24/09/2015//Berlin
12/07/2017//Berlin
31/08/2018//Berlin
29/09/2018//Kopenhaga
10/11/2018//Dublin
13/12/2023//Las Vegas
Napisano 16 czerwca 2020 - 05:27
Przecież Pan B. nie pochwala przemocy nigdy, tego co się dzieje, jak różni ludzie wykorzystują ten stan to palenia i okradania sklepów innych, tylko równość ludzi. Czy naprawdę w XXI wieku nadal rozmawiamy o tym że to problem że ktoś się urodził z innym kolorem skóry albo że jest homoseksualistą? Naprawdę? Ja nie rozumiem jak można się z tym w nim nie zgadzać. Jedyne o co bym się czepnął to znowu lizanie ekhm, wiadomo, Ameryce. Jakby nie widział że sam pochodzi z dużo bardziej cywilizowanego kontynentu też w kryzysie. Możemy się z tym przenieść do politycznego, sam przeniosę jak się to rozwinie
Napisano 18 czerwca 2020 - 18:00
Producent muzyczny i 1/2 duetu Lamb, Andy Barlow, opublikował na swoim fanpage'u zdjęcie z Bono z informacją, że Bono grał na pianinie i śpiewał imagine a Andy robił chórki Wstawiłabym zdjęcie (a picture says a thousand words...) ale pojęcia nie mam jak się to robi
So I'm telling you... child
Every artist is a cannibal, every poet is a thief
All kill their inspiration and sing about their grief
Napisano 30 czerwca 2020 - 21:23
Ooo no to fajowo Nie żeby Karol był jakimś wielkim celebrytą ale takie ciekawostki ukrywać Panie Maxie?
Jednak LS to popularny kanał, ja sobie na wyczilowanie oglądam często, Imponderabilia też jak ma interesujących gości, mam do typa spory szacun
Napisano 01 lipca 2020 - 09:39
Ooo no to fajowo Nie żeby Karol był jakimś wielkim celebrytą ale takie ciekawostki ukrywać Panie Maxie?
Jednak LS to popularny kanał, ja sobie na wyczilowanie oglądam często, Imponderabilia też jak ma interesujących gości, mam do typa spory szacun
No tak się jakoś złożyło
Z kanałem Imponderabilia to Karol w zasadzie znalazł swoje clue internetowej działalności, coś w czym się świetnie spełnia i na czym faktycznie mu bardzo zależało. Polecam turbociekawą rozmowę z Czarkiem Pazurą, Maciejem Orłosiem i Łoną.
@Yarpen - fot w 2005 nie robiłem, miałem jakąś kliszową małpkę wtedy. Mam za to bardzo dużo zdjęć "naszych formumowych ludzi" z 2009 z samego kolejkowania
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych