Elevation 2001- Live From Boston (wielość dat)
Napisano 06 maja 2012 - 11:12
W następnej rundzie będzie ciężko cokolwiek wywalić. Dla mnie skończyły się te słabsze utwory. Wszystkie pozostałe piosenki dawać na pierwsze miejsce
Napisano 06 maja 2012 - 11:34
Napisano 06 maja 2012 - 11:37
SBS z Bostonu to jeden z najlepszych momentów koncertu, wykonanie i porywający snippet reggae z Boba Marleya - rewelacja!
Z głosem wstrzymam się jeszcze, bo trudno przewidzieć co tu jeszcze będzie się działo
Napisano 06 maja 2012 - 12:15
Napisano 06 maja 2012 - 12:31
SBS niesłusznie wyleciał, o ile w Chicago był beznadziejny (przez wokal Bono) to tu całkiem, całkiem i zasługuje na zdecydowanie wyższe miejsce.
Napisano 06 maja 2012 - 12:33
Przegapiłem poprzednią rundę, fuuuuu.
Stuck in a Moment You Can't Get Out Of
Napisano 06 maja 2012 - 13:21
(...) i wczoraj przesłuchałem cały koncert na moich nowiutkich słuchaweczkach jednocześnie pracowicie rozrysowując na karteczce moją listę
To DVD, nie płyta! Wrażenia wzrokowe też są ważne, a wręcz kluczowe, bo to cecha wyróżniająca tej serii surwajworów!
Aha, myślę, że należy zacząć piętnowanie, dlatego wymienię użytkowników, którzy zagłosowali na SBS w poprzedniej rundzie:
ania94
Elessar
anton
derka
piotrasik
kkingstoun
verisx
bizarre
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 06 maja 2012 - 13:24
Napisano 06 maja 2012 - 13:35
Napisano 06 maja 2012 - 13:37
Haha jaki pręgierzNo jedno mi się tutaj nie zgadza:
To DVD, nie płyta! Wrażenia wzrokowe też są ważne, a wręcz kluczowe, bo to cecha wyróżniająca tej serii surwajworów!
Aha, myślę, że należy zacząć piętnowanie, dlatego wymienię użytkowników, którzy zagłosowali na SBS w poprzedniej rundzie:
ania94
Elessar
anton
derka
piotrasik
kkingstoun
verisx
bizarre
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 06 maja 2012 - 14:09
ich udział jest istotny dla nabrania przez zabawę rozpędu!
nie mniej takie kontrowersje, budzące emocje, też są pożądane!
Napisano 06 maja 2012 - 14:21
To teraz kolej na Bulleta
Wake Up Dead Man
Napisano 06 maja 2012 - 14:39
Jest ZBRODNIA, jest i KARA !Haha jaki pręgierz
Napisano 06 maja 2012 - 14:57
Napisano 06 maja 2012 - 16:47
Zachrypnięte Wake Up Dead Man bardzo mi odpowiada, jak już mówiłam, lubię czasem takie wykonania, w których Bono walczy z głosem, gdzieś tam pozostając w granicach słuchalności. Nie bardzo mnie rusza to, że jest skrócone, dalej podoba mi się bardziej niż SBS, które jest tutaj dobre, ale powiedzmy sobie szczerze, co nie jest dobre w Bostonie. Różnice są tak niewielkie, a trzeba się na coś zdecydować. Po prostu Wake Up Dead Man jest mi bliższe emocjonalnie, a SBS podoba mi się średnio od początku, nigdy jej nie poczułam do końca. Snippety są świetne, owszem, ale w momencie, w którym znacznie bardziej od samej piosenki podobają mi się snippety, trzeba na nią zagłosować . Poza tym Sunday Bloody Sunday jest wszędzie i zawsze, co niekoniecznie działa na jej korzyść, w przypadku kiedy się za nią nie przepada. Wizualnie też nie ma mnie co za bardzo przekonać do SBS zamiast Wake Up. Mam prawo woleć WUDM, i nie jest to nic zdrożnego. Zresztą sama bym na niego głosowała za jakieś dwie rundy, więc o co cały ten raban W którym miejscu go widzieliście? Przecież nie w pierwszej 10
Napisano 06 maja 2012 - 17:35
- Ilu członków U2 potrzeba, by zmienić żarówkę?
- Jednego - Bono trzyma żarówkę, a świat kręci się wokół jego tyłka.
Napisano 06 maja 2012 - 17:49
przepraszam, zapomniałem o beznadziejnym Stuck in a Moment You Can't Get Out Of
Napisano 06 maja 2012 - 17:59
Widzę, że runda bez historii, to też sobie coś tam walnę
New York
edit: ojej, chyba edytowany głos powyżej mamy No ale w sumie nie ma to znaczenia
Napisano 06 maja 2012 - 18:25
Akurat nie miałem w Poznaniu dostępu do DVD, a chciałem mieć tę czynność z głowy i już zrobić sobie listę na cały surwajwor, żeby nie pozwolić wam na wyrzucenie czegoś tutaj - jak widać, nie pomogło A nie wiem nawet czy moje tv/PS3 ma wejście słuchawkowe, a jednak jak się słucha na słuchawkach to się wiele rzeczy wyłapuje Zresztą ja wizualnie to mniej więcej pamiętam cały Boston i co i jak więc to nie jest problem. Najwyżej na YT sobie wejdę i przypomnę. A, no i w sumie nie wiem czy się z Tobą zgodzić - bostońskie WOWY nie zyskuje w moich oczach ani krztyny mimo, że Bono robi tam co może, aby zyskałoTo DVD, nie płyta! Wrażenia wzrokowe też są ważne, a wręcz kluczowe, bo to cecha wyróżniająca tej serii surwajworów!
Wake Up Dead Man
Napisano 06 maja 2012 - 18:32
Walk On
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych