Elevation 2001- Live From Boston (wielość dat)
Napisano 08 maja 2012 - 06:36
Napisano 08 maja 2012 - 06:44
Napisano 08 maja 2012 - 07:11
Kiedy je wywalimy zrobi się naprawdę cięzko
A wykonanie ,czy tak ,czy tak epickie.
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 08 maja 2012 - 07:27
Walk On
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 08 maja 2012 - 07:50
Napisano 08 maja 2012 - 07:59
Napisano 08 maja 2012 - 09:01
Potem przyjdzie już czas na wywalenie In a Little While
Napisano 08 maja 2012 - 09:30
Napisano 08 maja 2012 - 11:35
I Will Follow - nuuuuudy
Napisano 08 maja 2012 - 15:10
I will Follow jest super!!!+snnipecikiJakie Elevation? Przecież to jest super wersja, jedna z najlepszych z dvd.
I Will Follow - nuuuuudy
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 08 maja 2012 - 18:20
Jakieś kompletne nieporozumienie z tymi głosami na In A Little While. Bo jeśli to nie jest podium, to na pewno pierwsza 5. Wiecie no, rozumiem głosy jakiegoś tam Owłosa na Walk On, ale, że wy walicie z takimi akcjami, to już jest grube nieporozumienie. Mniej więcej obie zbrodnie są na tym samym poziomie.ludzie z którymi mógłbym jakikolwiek front tworzyć głosują na In A Little While co mi się wydawało niewyobrażalne a jednak.. = nie mamy na czym budować porozumienia.
Mam wrażenie, że w przypadku Elevation, wszyscy sugerują się całokształtem, który powiedzmy sobie szczerze, nie ustawia tej piosenki na dobrej pozycji. Ale nie patrzcie na nią przez pryzmat VT, 360, czy średniego albumowego wykonania. Przecież to jest jeden z ich lepszych openerów ever, lepszy od jakiegoś zoo srejszyn, lepsze od jakiegoś Mofo, jedyne co to Streetsy jako opener sprawdzają się lepiej, ale one w każdym momencie koncertu nie mają sobie równych.Elevation jest lepsze niż B.Day tutaj. I bardzo mi się podoba ten pomysł z kamerą w okularach - wartość dodana.
Tak więc mówię NIE głosowaniu na Elevation w pierwszych 5 rundach, w każdym możliwym survivorze. Tak się może dziać na wszystkich survivorach VT, 360, albumowych, ale nie na koncertach z Elevation Tour.
New York
Napisano 08 maja 2012 - 18:28
I zostawcie tego Nju Jorka w spokoju!
Music can change the world, because it can change people.
Napisano 08 maja 2012 - 18:38
edit: nju jork ble, nuda.
Napisano 08 maja 2012 - 18:46
I zostawcie tego Nju Jorka w spokoju! [2]
I Will Follow nudne? z tymi snippetami? absolutnie nie mogę się zgodzić.
Elevation też bym już teraz nie wyrzucała, za 2-3 piosenki, to może Ledwo się zaczął ten survivor, a już jest dziwny, bo chyba nie ma nikogo z kim zgadzam się w pełni, za to jest mnóstwo sprzeczności.
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 08 maja 2012 - 19:13
Stuck
Napisano 08 maja 2012 - 19:30
Napisano 08 maja 2012 - 19:59
Czuję się, jakbym była po tej stronie, gdzie stało zo... niewłaściwej Usprawiedliwię się, ale to później.
spoko, acer nazwał mnie już Milicją Obywatelską, więc mogę mieszać, juuuuuhuuuuuu, acr i jego skojarzenia!!
New York nie teraz, no przecież, że nie.
Dotrzymuje danego słowa - Elevation, potem już nie będzie tak miło.
Cause I need freedom now
And I need to know how
To live my life as it's meant to be"
Napisano 08 maja 2012 - 22:13
no dobrze, skoro już wchodzę do gry, to ELEVATION które razem z b.day, untilem i czymś tam winno odpaść długo przed tym co wyrzuciliście. wiecie, to moje ukochane dvd u2, lepsze niż u2, tu są same epickości, ale pierwsze cztery kawałki sam skipuje zawsze. jedynie z wywaleniem sbs na razie się zgadzam. reszta to jakiś totalny fail.
aha, ja nie jestem we froncie obrony niczego tym razem. ludzie z którymi mógłbym jakikolwiek front tworzyć głosują na In A Little While co mi się wydawało niewyobrażalne a jednak.. = nie mamy na czym budować porozumienia.
ACR, OGARNIJ SIĘ I PRZESTAŃ JUŻ GŁOSOWAĆ x razy w tej samej rundzie, ile można?
Cause I need freedom now
And I need to know how
To live my life as it's meant to be"
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych