No cóż...Nie będzie. Wszystko jest na pierwszej stronie tematu.
Ciekawe czy jakiś kawałek będzie z Chorzowa
Cieszymy się z wyróżnienia! Jakkolwiek wg. mnie wykonanie nie było rewelacyjne (krótkie intro i wyraźnie zmęczony Bono )
Napisano 14 czerwca 2012 - 19:03
Napisano 14 czerwca 2012 - 19:35
jest gdzieś możliwość ściągnięcia U22? (coś co nie jest torrentem)
Napisano 14 czerwca 2012 - 23:15
Martin wrecz przeciwnie po dyskusji zmienili polityke i nie zdziwi mnie u22multishow-cam dvd.niedługo wszystkie torrenty na U2torrents zostaną zbanowane -
Napisano 15 czerwca 2012 - 16:08
Napisano 16 czerwca 2012 - 22:58
Martin wrecz przeciwnie po dyskusji zmienili polityke i nie zdziwi mnie u22multishow-cam dvd.
jakis czas temu wrocily wszystkie irving plazy, somervileetc. bez idiotycznego usuwania pojedynczych kawalkow live.
Napisano 18 czerwca 2012 - 11:41
a generalnie jedyna słuszna wersja to U24, po Love Rescue Me trzeba wrzucić Unknown Caller z bonusów a po COBL Crazy Tonight z Artificial Horizon i wtedy dopiero mamy szołs, powiedziałem.
Napisano 20 czerwca 2012 - 20:20
Ale czy reszta fanów nie mogła by się też cieszyć koncertowym CD?
Napisano 20 czerwca 2012 - 21:08
Napisano 20 czerwca 2012 - 21:55
Napisano 20 czerwca 2012 - 23:03
Hmmmmm, no nie rzuca się za pierwszym odsłuchaniem, ale brzmi jakoś znajomo. Przypomina mi inny ich utwór, ale jaki?LINIA BASU W MAGNIFICENT 0:45 - 0:52. Jak ja mogłem tego wcześniej nie usłyszeć!?!?
Nie - to, że nie ma tu Crazy z AH - to duży plus!! Po co wydawać już wydane utwory? Po co zajmować miejsce innym utworom? Tu powinno być inne Crazy - najlepiej ze snnipetami z Disco i Please. A do tego Vertigo zamiast Elevation, najlepiej z Chorzowa, bo miało świetny snnipet na wejściu - Birthday - jedyny raz na trasie.A tak ogólnie to brak Crazy Tonight z Artificial Horizon (czyli z Dublina, nawiasem mówiąc) to ZBRODNIA.
To samo mam na myśli. Wiem, że wydają co trasę DVD, ale taki album pozwala łątwo zestawić razem wykonania z różnych koncertów, co na DVD jest trudniejsze...Była szansa na hit wydawniczy - jest rarytas tylko dla najbardziej zagorzałych. Czy to aby na pewno najlepszy pomysł?
Jak dla mnie COBL solo, bez Vertigo i Crazy to nie to samo i też wg mnie tu nie pasuje, ale niestety tak głosowano.Flaki z olejem w postaci magnificent, COBL, one czy walk on, skipuje bez żadnych skrupułów.
To fakt, każde późniejsze wykonania (może po za R&H jeszcze) były jakieś takie okazjonalne i już nie tak mocne jak wcześniej. Żal, że na R&H się nie znalazło."One Tree Hill" kozackie, ale czy je nazwać najlepszą wersją? Hmmm... '87 nic nie przebije. Być może muzycznie teraz jest lepiej, chociaż i do tego mam wątpliwości, ale wokalu z '87 raczej nie da się wskrzesić, a był, jest i będzie lepszy niż ten obecny. No i w końcu mamy dedykację dla górników.
Nie słyszałem jeszcze, ale jeśli jest to fajne intro co grali przed BD to duuuży plus Dzięki temu BD zabrzmiało świerzo. Brak tego na Rose Bowl był dla mnie skandaliczny."Beautiful Day" z żenującą niestety przyśpiewką "we lovvveee youuuu". Bez szału.
Napisano 20 czerwca 2012 - 23:16
Napisano 21 czerwca 2012 - 07:56
Przypomina mi inny ich utwór, ale jaki?
Nie słyszałem jeszcze, ale jeśli jest to fajne intro co grali przed BD to duuuży plus
Nie - to, że nie ma tu Crazy z AH - to duży plus!! Po co wydawać już wydane utwory? Po co zajmować miejsce innym utworom?
Napisano 21 czerwca 2012 - 23:37
Jedno co mi na myśl przychodziło to utwór jakiegoś znanego artysty/zespołu, może właśnie BSNa pewno to jakiś kawałek Black Sabbath, ale nie mogę skojarzyć jaki Choć nie wiem, czy akurat o to Adamowi chodziło
Napisano 21 czerwca 2012 - 23:54
Napisano 22 czerwca 2012 - 13:55
Napisano 22 czerwca 2012 - 15:24
Ubolewam, że nie posiadam tej płyty. Atrakcyjna forma wydawnictwa kusi jeszcze bardziej. W ogóle nie potrafię zrozumieć, dlaczego nie została wydana jako normalne, dostępne dla wszystkich wydawnictwo? [...]resztą wszyscy wiedzą o co chodzi w słuchaniu utworów w wersji live. Przez lata fani skazywani są na zadawalanie się bootlegami, podczas gdy mogliby rozkoszować się takimi jak U22, perełkami, z poprzednich tras. Przykre, że U22, zamiast tego by dotarło do jak największej liczby fanów i nie-fanów, ( w każdym bądź razie do wszystkich chętnych do posłuchania U2), otrzymało status białego kruka dostępnego tylko dla nielicznych. Szkoda.
Napisano 22 czerwca 2012 - 15:36
Napisano 22 czerwca 2012 - 17:25
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych