No cóż...Nie będzie.
Ciekawe czy jakiś kawałek będzie z ChorzowaWszystko jest na pierwszej stronie tematu.
Cieszymy się z wyróżnienia! Jakkolwiek wg. mnie wykonanie nie było rewelacyjne (krótkie intro i wyraźnie zmęczony Bono
Napisano 14 czerwca 2012 - 19:03
Napisano 14 czerwca 2012 - 19:35
jest gdzieś możliwość ściągnięcia U22? (coś co nie jest torrentem)
Napisano 14 czerwca 2012 - 23:15
Martin wrecz przeciwnie po dyskusji zmienili polityke i nie zdziwi mnie u22multishow-cam dvd.niedługo wszystkie torrenty na U2torrents zostaną zbanowane -
Napisano 15 czerwca 2012 - 16:08
Napisano 16 czerwca 2012 - 22:58
Martin wrecz przeciwnie po dyskusji zmienili polityke i nie zdziwi mnie u22multishow-cam dvd.
jakis czas temu wrocily wszystkie irving plazy, somervileetc. bez idiotycznego usuwania pojedynczych kawalkow live.
Napisano 18 czerwca 2012 - 11:41
a generalnie jedyna słuszna wersja to U24, po Love Rescue Me trzeba wrzucić Unknown Caller z bonusów a po COBL Crazy Tonight z Artificial Horizon i wtedy dopiero mamy szołs, powiedziałem.
Napisano 20 czerwca 2012 - 20:20
Ale czy reszta fanów nie mogła by się też cieszyć koncertowym CD?
Napisano 20 czerwca 2012 - 21:08
Napisano 20 czerwca 2012 - 21:55
Napisano 20 czerwca 2012 - 23:03
Hmmmmm, no nie rzuca się za pierwszym odsłuchaniem, ale brzmi jakoś znajomo. Przypomina mi inny ich utwór, ale jaki?LINIA BASU W MAGNIFICENT 0:45 - 0:52. Jak ja mogłem tego wcześniej nie usłyszeć!?!?
Nie - to, że nie ma tu Crazy z AH - to duży plus!! Po co wydawać już wydane utwory? Po co zajmować miejsce innym utworom? Tu powinno być inne Crazy - najlepiej ze snnipetami z Disco i Please.A tak ogólnie to brak Crazy Tonight z Artificial Horizon (czyli z Dublina, nawiasem mówiąc) to ZBRODNIA.
To samo mam na myśli. Wiem, że wydają co trasę DVD, ale taki album pozwala łątwo zestawić razem wykonania z różnych koncertów, co na DVD jest trudniejsze...Była szansa na hit wydawniczy - jest rarytas tylko dla najbardziej zagorzałych. Czy to aby na pewno najlepszy pomysł?
Jak dla mnie COBL solo, bez Vertigo i Crazy to nie to samo i też wg mnie tu nie pasuje, ale niestety tak głosowano.Flaki z olejem w postaci magnificent, COBL, one czy walk on, skipuje bez żadnych skrupułów.
To fakt, każde późniejsze wykonania (może po za R&H jeszcze) były jakieś takie okazjonalne i już nie tak mocne jak wcześniej. Żal, że na R&H się nie znalazło."One Tree Hill" kozackie, ale czy je nazwać najlepszą wersją? Hmmm... '87 nic nie przebije. Być może muzycznie teraz jest lepiej, chociaż i do tego mam wątpliwości, ale wokalu z '87 raczej nie da się wskrzesić, a był, jest i będzie lepszy niż ten obecny. No i w końcu mamy dedykację dla górników.
Nie słyszałem jeszcze, ale jeśli jest to fajne intro co grali przed BD to duuuży plus"Beautiful Day" z żenującą niestety przyśpiewką "we lovvveee youuuu". Bez szału.
Napisano 20 czerwca 2012 - 23:16
Napisano 21 czerwca 2012 - 07:56
Przypomina mi inny ich utwór, ale jaki?
Nie słyszałem jeszcze, ale jeśli jest to fajne intro co grali przed BD to duuuży plus
Nie - to, że nie ma tu Crazy z AH - to duży plus!! Po co wydawać już wydane utwory? Po co zajmować miejsce innym utworom?
Napisano 21 czerwca 2012 - 23:37
Jedno co mi na myśl przychodziło to utwór jakiegoś znanego artysty/zespołu, może właśnie BSNa pewno to jakiś kawałek Black Sabbath, ale nie mogę skojarzyć jaki
Choć nie wiem, czy akurat o to Adamowi chodziło
![]()
Napisano 21 czerwca 2012 - 23:54
Napisano 22 czerwca 2012 - 13:55
Napisano 22 czerwca 2012 - 15:24
Ubolewam, że nie posiadam tej płyty. Atrakcyjna forma wydawnictwa kusi jeszcze bardziej. W ogóle nie potrafię zrozumieć, dlaczego nie została wydana jako normalne, dostępne dla wszystkich wydawnictwo?
[...]resztą wszyscy wiedzą o co chodzi w słuchaniu utworów w wersji live. Przez lata fani skazywani są na zadawalanie się bootlegami, podczas gdy mogliby rozkoszować się takimi jak U22, perełkami, z poprzednich tras. Przykre, że U22, zamiast tego by dotarło do jak największej liczby fanów i nie-fanów, ( w każdym bądź razie do wszystkich chętnych do posłuchania U2), otrzymało status białego kruka dostępnego tylko dla nielicznych. Szkoda.
Napisano 22 czerwca 2012 - 15:36
Napisano 22 czerwca 2012 - 17:25
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych