Wow, nic nie wiedziałem o tym Sao Paulo. Jeśli faktycznie ten koncert był nagrywany profesjonalnie tak jak Pasadena (a nie tylko standardowo jak każdy koncert pod proshoty i oczywiście przekaz na telebimy w trakcie show) to jest to świetna wiadomość. Wątpliwe by zespół od tak zaprosił całą ekipę filmową, dodatkowy sprzęt, nagrał wszystko by potem kliknąć ,,delete" i żyć dalej. Czuje, że może z tego wyjść drugie dvd z trasy (potwierdzałoby to regułę poprzednich tourów: ET - Boston i Slane, VT - Milan i Chicago). Dlaczego Rose Bowl miał by być osamotniony? Wszak 360° Tour to największa trasa w historii muzyki. Trzeba ją uczcić a drugie dvd to idealny sposób

Zwłaszcza, że jak wszyscy wiemy setlista w stosunku do 2009 roku uległa znacznym przemianom, chociażby dodano kilka perełek, które aż się proszą o okraszenie świetną jakością obrazu i dźwięku.
Niepokoi tylko czas jaki upłynął od nagrywania, koncert był 14 miesięcy temu a tu cisza, Pasadena wyszła po 8 miesiącach od rejestracji... Czyżby koncert w Sao Paulo był na tyle słaby, że zespół uznałby, że jednak trafi do kosza. No ale mogliby chociaż zrobić tak jak z U22? Tylko dla elity U2.com

Nie słuchałem bootlega z Sao Paulo ale wątpię by rzeczywiście był to taki koszmarny występ U2, iż nie nadawałby się publikacji. Mam nadzieję, że nas jeszcze zaskoczą z tym brazylijskim dvd.
W ogóle to sorry za taki gigantyczny offtop ale sprawa jest ważna i warta przedyskutowania.
Co do U22 nie mam za dużo do powiedzenia, musiałbym wylewać wiadro pochwał i zachwytów wspominając, że jest tam jeden z najlepszych Untilów w historii, urywający przysłowiowe cztery litery Ultraviolet czy obdarowujący mnie (za każdym odsłuchem) gęsią skórką TUF. Daruje sobie