Survivor OT - The Go-Betweens - 16 Lovers Lane
Started by
acr
, wrz 06 2010 00:04
146 replies to this topic
Napisano 24 września 2010 - 23:01
Lekki progres jeśli chodzi o liczbę głosów, no ale 11 to nie 16, a bywało i tyle. Przy okazji mamy chyba największą przewagę w historii tego survivora. Przygniatającą wręcz.
Love Goes On - 0
Quiet Heart - 0
Was There Anything I Could Do? - 1
Streets Of Your Town - 10
Pierwszą trójkę mamy, teraz decydujemy które 2 piosenki awansują do finału. Koniec rundy 8. w niedzielę 26.09 o godzinie 23:59.
A ja nie wiem na co zagłosować. Jeszcze muszę tą trójkę przesłuchać chyba sobie dla pewności.
Love Goes On - 0
Quiet Heart - 0
Was There Anything I Could Do? - 1
Streets Of Your Town - 10
Pierwszą trójkę mamy, teraz decydujemy które 2 piosenki awansują do finału. Koniec rundy 8. w niedzielę 26.09 o godzinie 23:59.
A ja nie wiem na co zagłosować. Jeszcze muszę tą trójkę przesłuchać chyba sobie dla pewności.
Napisano 24 września 2010 - 23:27
Love Goes On
Użytkownik bee edytował ten post 24 września 2010 - 23:27
Napisano 26 września 2010 - 23:17
O, zapomniałem zagłosować. No dobra, może to nieładnie, ale żeby podbić liczbę głosów zagłosuję po czasie, i tak nic to nie zmieni.
Quiet Heart
----------
Edytuję post, nie będę nabijał bez sensu.
----------
Tym razem głosy rozłożyły się dość równo, w pewnym momencie był nawet remis, ale kilka głosów pod rząd (czy "z rzędu"? jak to się w końcu mówi? ) zdecydowało.
Love Goes On - 3
Quiet Heart - 2
Was There Anything I Could Do? - 6
A więc została - chyba - formalność. A może nie? Koniec rundy finałowej we wtorek 28.09 o godzinie 23:59.
----------
Quiet Heart. Nie ma to jak zagłosować 2 razy na tą samą piosenkę w jednym poście.
Quiet Heart
----------
Edytuję post, nie będę nabijał bez sensu.
----------
Tym razem głosy rozłożyły się dość równo, w pewnym momencie był nawet remis, ale kilka głosów pod rząd (czy "z rzędu"? jak to się w końcu mówi? ) zdecydowało.
Love Goes On - 3
Quiet Heart - 2
Was There Anything I Could Do? - 6
A więc została - chyba - formalność. A może nie? Koniec rundy finałowej we wtorek 28.09 o godzinie 23:59.
----------
Quiet Heart. Nie ma to jak zagłosować 2 razy na tą samą piosenkę w jednym poście.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych