Survivor OT - The Go-Betweens - 16 Lovers Lane
Started by
acr
, wrz 06 2010 00:04
146 replies to this topic
Napisano 08 września 2010 - 21:57
I'm Allright
Napisano 08 września 2010 - 23:16
Trudne, nie?
Ok, koniec rundy pierwszej. Oddano w sumie 16 (LL!) głosów co jest całkiem przyzwoitym myślę wynikiem, cieszy
Pięć piosenek się obroniło, a szczęścia nie miały następujące:
Streets Of Your Town - 1
You Can't Say No Forever - 2
The Devil's Eye - 2
Love Is A Sign - 4
i odpada:
I'm Allright - 7
no i w sumie jest to akceptowalne rozstrzygnięcie. ale teraz będzie ciężko. głosujemy na jeden z pozostałych utworów, głosujemy do piątku, do godziny 23:59:59 (chyba że kierownik surwajwora, wyżej podpisany, uzna że uzna spóźnione czy jakieś głosy kiedy nie będą wpływały na wynik, tak jak dziś)
---------
od razu głos od Weroniki na The Devil's Eye (można mi zostawić listę jeśli nie będzie się w stanie zagłosować osobiście, głosowanie przez pełnomocnika, nowoczesność, prosz pańsfa!) i ode mnie na The Devil's Eye, konsekwentnie.
---------
a tu w ramach ciekawostki okołoalbumowej numer dwa - nawet odrzuty z tej płyty są świetne, jak ta perełka:
http://www.youtube.com/watch?v=MSdWTBgAaYA
Ok, koniec rundy pierwszej. Oddano w sumie 16 (LL!) głosów co jest całkiem przyzwoitym myślę wynikiem, cieszy
Pięć piosenek się obroniło, a szczęścia nie miały następujące:
Streets Of Your Town - 1
You Can't Say No Forever - 2
The Devil's Eye - 2
Love Is A Sign - 4
i odpada:
I'm Allright - 7
no i w sumie jest to akceptowalne rozstrzygnięcie. ale teraz będzie ciężko. głosujemy na jeden z pozostałych utworów, głosujemy do piątku, do godziny 23:59:59 (chyba że kierownik surwajwora, wyżej podpisany, uzna że uzna spóźnione czy jakieś głosy kiedy nie będą wpływały na wynik, tak jak dziś)
---------
od razu głos od Weroniki na The Devil's Eye (można mi zostawić listę jeśli nie będzie się w stanie zagłosować osobiście, głosowanie przez pełnomocnika, nowoczesność, prosz pańsfa!) i ode mnie na The Devil's Eye, konsekwentnie.
---------
a tu w ramach ciekawostki okołoalbumowej numer dwa - nawet odrzuty z tej płyty są świetne, jak ta perełka:
http://www.youtube.com/watch?v=MSdWTBgAaYA
Napisano 08 września 2010 - 23:20
Dive For Your Memory
Napisano 10 września 2010 - 19:01
Nie, ale to naprawdę ciekawe, byłem święcie przekonany że to na co głosujecie właśnie będzie (obok Quiet Heart i Love Goes On oczywiście) nie ruszone, a posypią się głosy na Clouds, Was There Anything I Could Do, Dive For Your Memory i takie tam (jedynie I'm Allright tutaj 'spełniło oczekiwania'). Fajnie że jest ten survivor, w sumie nigdy wcześniej nie było okazji sprawdzić odbioru tej płyty tak po kawałku, szczegółowo, no i są zaskoczenia
Aha, no i proszę o głosowanie! W drugiej rundzie też dobijmy do magicznej 16* na liczniku głosów.
*"Wyobraziłem sobie aleję, a pod numerem 16 mieszkały piosenki" - Robert Forster, chyba tylko jemu coś takiego ujdzie
Aha, no i proszę o głosowanie! W drugiej rundzie też dobijmy do magicznej 16* na liczniku głosów.
*"Wyobraziłem sobie aleję, a pod numerem 16 mieszkały piosenki" - Robert Forster, chyba tylko jemu coś takiego ujdzie
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych