Survivor OT - The Go-Betweens - 16 Lovers Lane
Started by
acr
, wrz 06 2010 00:04
146 replies to this topic
Napisano 10 września 2010 - 23:22
Quiet Heart
bez sensu, po czasie, acr kazał.
16 jest, podliczaj ;*
bez sensu, po czasie, acr kazał.
16 jest, podliczaj ;*
Napisano 11 września 2010 - 00:01
oj tam kazał, ładnie zapytał czy nie ma ochoty zagłosować bo by pasowało, żeby głosów było nie mniej niż ostatnio, czyli 16, czyli tyle właśnie teraz jest
dopszsz.
celem przypomnienia jakie jeszcze piosenki są w grze wypiszę wszystkie:
Love Goes On! - 0 - goes on anyway! - i oby tak do końca
Clouds - 0 - aren't here, they're still up in the sky! - można by sparafrazować
Was There Anything I Could Do? - 0 - come home with a paintbox, painted song title blue - można by też.
Quiet Heart - 1 - but our dream won't die!
Streets Of Tour Town - 1 - don't the sun look good today? but the rain is on it's way...
Dive For Your Memory - 1 - we stood that chance!
Love Is A Sign - 3 - not a playboy or a poet, ale niech się jeszcze trochę wybroni, co?
You Can't Say No Forever - 3 - stone by stone, to the ground... ?
The Devil's Eye - 7- let you out of my sight... no niestety.
tym samym odpada, głosujemy na resztę. głosujemy do niedzieli, do 23:59:59 plus minus głosy Agatki :*
----
jako załącznik tym razem piękne wykonanie Clouds z dodatkowymi linijkami i nieco alternatywną przy nich melodią (szkoda że na już na płycie tak nie było) by (walczący uroczo ze statywem) Forster & McLennan (który mógłby zastąpić Patricka Stewarta w Star Treku) z roku 2003. nie wiem jak Wy, ale ja bym nie potrzebował żadnego większego szołs na ich koncercie, to jest idealne.
http://www.youtube.com/watch?v=smfT5NvmmWU
z DVD "That Stripped Sunlight Sound" i na marginesie - gdybyście się natknęli na nie kiedyś gdzieś, albo chociaż na sam rip audio - będę wdzięczny niesamowicie za info..
----
i na razie nie wiem co.
dopszsz.
celem przypomnienia jakie jeszcze piosenki są w grze wypiszę wszystkie:
Love Goes On! - 0 - goes on anyway! - i oby tak do końca
Clouds - 0 - aren't here, they're still up in the sky! - można by sparafrazować
Was There Anything I Could Do? - 0 - come home with a paintbox, painted song title blue - można by też.
Quiet Heart - 1 - but our dream won't die!
Streets Of Tour Town - 1 - don't the sun look good today? but the rain is on it's way...
Dive For Your Memory - 1 - we stood that chance!
Love Is A Sign - 3 - not a playboy or a poet, ale niech się jeszcze trochę wybroni, co?
You Can't Say No Forever - 3 - stone by stone, to the ground... ?
The Devil's Eye - 7- let you out of my sight... no niestety.
tym samym odpada, głosujemy na resztę. głosujemy do niedzieli, do 23:59:59 plus minus głosy Agatki :*
----
jako załącznik tym razem piękne wykonanie Clouds z dodatkowymi linijkami i nieco alternatywną przy nich melodią (szkoda że na już na płycie tak nie było) by (walczący uroczo ze statywem) Forster & McLennan (który mógłby zastąpić Patricka Stewarta w Star Treku) z roku 2003. nie wiem jak Wy, ale ja bym nie potrzebował żadnego większego szołs na ich koncercie, to jest idealne.
http://www.youtube.com/watch?v=smfT5NvmmWU
z DVD "That Stripped Sunlight Sound" i na marginesie - gdybyście się natknęli na nie kiedyś gdzieś, albo chociaż na sam rip audio - będę wdzięczny niesamowicie za info..
----
i na razie nie wiem co.
Napisano 11 września 2010 - 14:42
You Can't Say No Forever
You Can't Say No Forever konsekwentnie
You Can't Say No Forever
!!!!!!!!!!!!!!!!
Night, as your clothes discard he asks "Was your day hard?",
you can barely answer:
"Yes, my world's tumbling down,
stone by stone to the ground.
Please, take out the garbage."
No eeeej?
Love Is A Sign, nie chcem ale muszem.
Napisano 12 września 2010 - 19:01
Nie no, konflikt Can't Say Know Forever z Love Is A Sign jest jakąś przeokropną pomyłką, żadna z tych piosenek nie zasługuje na wypad teraz, ejże!
Nie wiem, is there anything I can do? Was There Anything I Could Do? Straszne rzeczy robicie, straszne
Nie wiem, is there anything I can do? Was There Anything I Could Do? Straszne rzeczy robicie, straszne
Napisano 12 września 2010 - 23:07
Was There Anything I Could Do?
miało być 16 głosów ;(
miało być 16 głosów ;(
Napisano 13 września 2010 - 01:14
chyba gorzej z nimi, jak można na love is a sign? jak można na can't say no forever? mój głos to tylko taki skromny protest przeciwko poczynaniom koleżanek i kolegów tutaj
aha, runda jest przedłużona do JUTRA (tj. poniedziałek) do godziny tej co zawsze.
aha, runda jest przedłużona do JUTRA (tj. poniedziałek) do godziny tej co zawsze.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych