Ja nie mogę. Ludzie ogarnijcie się, to jest tylko zabawa!
Myślę, że namawianie stałego użytkownika na forum jest ostatnim wałkiem, który mieści się w granicach rozsądku. Nauczmy się przegrywać. Zwłaszcza, że nie gramy tutaj o Bóg wie jakie nagrody.
Ładna tabelka Witas, ale widzę, że gdyby nie Owłos, byłbym głównym podejrzanym, razem z zooshe. W sumie to trochę dziwne, bo my z Owłosem zgadzamy się w tylu survivorach, że moglibyśmy to na palcach jednej ręki policzyć. Owłos, jeśli to na prawdę twoje konto, to wyluzuj i baw się z nami fair. Rodia, ty też daj na wstrzymanie
Po przegranej Exit vs. OTH też mi było żal zwłaszcza, że kilka chwil wcześniej acr przyjął już do wiadomości, że będzie remis (na czacie padły takie słowa). A tutaj dupa. No ale mówi się trudno, wygrali bez zakładania kont i trzeba im pogratulować i myśleć, jak awansować ten kawałek w 3 edycji
Patrzcie, że przy tamtej sytuacji, to już było odpadnięcie Exit, a tutaj mamy nadal oba kawałki w grze. Możecie namawiać całe u2forums, żeby głosowali. Ciapek, jeśli jesteś na prawdę Ciapkiem, a nie Owłosem, tudzież kimś innym z forum, to nie pisz tylko w samym survivorze, prosimy
Peace on u2forums