Survivor Albumowy - All That You Can't Leave Behind (edycja 2)
Napisano 14 sierpnia 2010 - 12:16
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 14 sierpnia 2010 - 12:30
Nie, no? przecież chcesz wywalić aktualnego openera tourowego już teraz?ok.
Beautiful Day.
Ej, ale jak to się ma do?:
To chyba Grace trzeba było pomóc wypchnąć?Eee, na co głosować, żebyście nie wywalili Wild Honey?
A co do Wild Honey - mogli by zagrać to full band na tour, przyjemny utwór, na pewno by się spodobał i o niebo lepsze (nawet w akustyku) od Stuck akustycznego, który się przejadł.
Napisano 14 sierpnia 2010 - 12:36
Napisano 14 sierpnia 2010 - 12:37
Nie, no? przecież chcesz wywalić aktualnego openera tourowego już teraz?
Chcę, bo i na żywo mnie jako opener rozczarował (otwieranie BD na Elevation South Bend = moc, na 360Tour = wtf?), poza tym, wersje albumowe się liczą, right?
Ej, ale jak to się ma do?:
Nie ma się za bardzo w ogóle, poleciałem 'zgodnie z sumieniem' bo chwilowo nie mam siły szukać, liczyć, walczyć z masowymi atakami na wspaniałe piosenki.. don't become a monster in order to defeat the monster.. nawet kiedy kolektywny monster wywalił źródło tych słów w drugiej krva rundzie!!11 ://// ...no
A co do Wild Honey - mogli by zagrać to full band na tour, przyjemny utwór, na pewno by się spodobał i o niebo lepsze (nawet w akustyku) od Stuck akustycznego, który się przejadł.
Nie wiem czy by to wyszło live full band (oczywiście chętnie bym się przekonał, a wersje akustyczne - polecam poszukać na Elevation Tour, fajnie szły) ale albumowo to jest naprawdę rzecz znakomita i myślę że The Beatles chcieliby nagrać taki utwór.
Napisano 14 sierpnia 2010 - 17:56
Grace - 15
Wild Honey - 8
Beautiful Day - 7
Stuck In A Moment You Can't Get Out Of - 1
Walk On - 1
In A Little While - 1
New York - 1
Koniec czwartej rundy: wtorek 17 sierpnia, 12.00. A w zasadzie tak jak ostatnio, czyli może być równie dobrze późnym popołudniem, ale głosy starajcie się oddać do południa (po to przedłużam rundę o 1 dzień). Oczywiście uznam, ale równie dobrze podczas oddawania głosu mogę być już w trakcie zliczania.
-----------
Beautiful Day
Napisano 14 sierpnia 2010 - 18:10
Napisano 14 sierpnia 2010 - 18:28
Ale ja mówię, że najlepiej jakby full band zagrali a nie akustychNiech nie kombinują żadnych staroci akustycznych, ale niech zaczną grać na stałe North star, a nie tylko raz.
A co do North Star to niech wydadzą gdzieś najpierw, bo grać sobie mogą, a nam zostaną tylko niedokończone wersje akustyczne zamiast pełnej wersji albumowej.
Przecież wiem, że albumowe się liczą, to tylko nazwa, zamiennik : Aktualny opener tour'owy = BD.Chcę, bo i na żywo mnie jako opener rozczarował (otwieranie BD na Elevation South Bend = moc, na 360Tour = wtf?), poza tym, wersje albumowe się liczą, right?
A co do pomysłu, że BD na początek to zły pomysł to już mówiłem przed Turynem.
Co nie wierzysz w talent chłopaków? Oj, dwója i won do konta. Nie takie utwory już grali na żywca.Nie wiem czy by to wyszło live full band (oczywiście chętnie bym się przekonał, a wersje akustyczne - polecam poszukać na Elevation Tour, fajnie szły) ale albumowo to jest naprawdę rzecz znakomita i myślę że The Beatles chcieliby nagrać taki utwór.
Chyba wystarczy, że grali by na dwie gitary, ale co ja tam wiem o graniu.
Napisano 14 sierpnia 2010 - 19:16
Napisano 14 sierpnia 2010 - 20:28
Napisano 14 sierpnia 2010 - 20:49
- Ilu członków U2 potrzeba, by zmienić żarówkę?
- Jednego - Bono trzyma żarówkę, a świat kręci się wokół jego tyłka.
Napisano 14 sierpnia 2010 - 21:00
Napisano 14 sierpnia 2010 - 21:11
Napisano 14 sierpnia 2010 - 21:19
Beautiful Day
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 14 sierpnia 2010 - 21:57
Stuck In A Moment You Can't Get Out Of
Chyba wystarczy, że grali by na dwie gitary, ale co ja tam wiem o graniu.
Właśnie tak zagrali na Elevation Tour, bo na drugiej gitarze był jeszcze Daniel Lanois. Zresztą dawałem już linka wcześniej, ale najwyraźniej, żeby Wild Honey wybronić w tej rundzie muszę zapodać raz drugi:
http://www.youtube.com/watch?v=p8MQ4SCGuoU
Cudownie niewinne
Napisano 14 sierpnia 2010 - 22:16
Beautiful Day
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych