Zestawy perkusyjne Larry'ego
Napisano 20 października 2007 - 23:46
Lawrence sobie pewnie coś nadwyrężył i sztab medyków mu rękę "zatejpował", z kręgosłupem bym tego nie wiązał
Czyli że Mac był najbliżej Ale gdybyśmy mówili o zerwaniu, a nie naciągnięciu, to o machaniu grabiami nad perkusją nie ma mowy - toteż owa kontuzja na pewno nie była niczym poważnym.
Napisano 22 października 2007 - 19:16
Słyszałem i dalej będę sie upierał, że to jeden z najtrudniejszych kawałków perkusyjnych. Moze ktoś wrzuci własną wersję?
Tak jak obiecałam wrzucam, ale w odpowiednim topicu ;)
http://u2forums.com/...amp;#entry34600
wszystko co genialne jest proste
heartland
szukam sponsora do wystrzelenia mnie w kosmos!..
Napisano 23 października 2007 - 21:03
a na deser
czasy ZooTv
i przerwa w kręceniu Vertigo
heartland
Napisano 03 listopada 2007 - 15:21
heartland
Napisano 04 maja 2008 - 09:52
Larry nagrywa w studio. Coś nowego - zamiast Paiste Cymbals jest Zildjan... Szykuje się jakaś zmiana w zestawie Larry'ego na nową trasę... ?
Napisano 04 maja 2008 - 13:14
Takiej zmiany się nie spodziewałem. Zmiana ustawień talerzy, nie ma chyba floor toma po lewej, inne naciągi, a co najważniejsze - zmiana marki! Larry zawsze kojarzył mi się z Paiste, a teraz nagle Zildjany, zonk ;-)
Użytkownik conr4d edytował ten post 04 maja 2008 - 13:16
Napisano 10 maja 2008 - 19:00
Napisano 10 maja 2008 - 20:33
Pięknie to powiedziałeś. Yamaha jest najlepsza. W każdej kategorii.Talerze jak talerze - zniosę. Ale oby Larry nie zmieniał Yamahy na nic innego! Ciężko będzie się przyzwyczaić. Chociaż z drugiej strony jakaś swieżość i innowacja byłaby ciekawa, ale niech Yamaha pozostanie Yamahą!
Napisano 10 maja 2008 - 20:43
Napisano 10 maja 2008 - 20:45
W sumie nie rozumiem tego szumu. Czy to ważne jakiej marki są bębny? (no fakt brzmienie może bedzie inne ale nikt z Was nie powiedział, że gorsze), czy to ważne czy Edge zagra na zółtej czy na różowej gitarze? Ważna jest muzyka A co do wyglądu scenicznego to panowie czasami szokowali, ale w sumie nigdy w złą stronę, więc skoro i brzmienie i wygląd nowej perki jest ok, z czego robić sensacje?
Kwestia przyzwyczajenia. Larry od początku używał Yamahy, a teraz takie brutalne przestawienie sie na coś innego? Ciężko by było. Ale po części masz racje.
Napisano 20 stycznia 2009 - 19:36
tak wnioskuję po występie na zaprzysiężeniu Obamy.
Co o tym myślicie? Konrad?! powiedz, że mam rację... ;)
heartland
#79 Guest_Mac_*
Napisano 20 stycznia 2009 - 20:15
yamaha jeszcze daje rade, ale ogolnie to tez niezly shit
E tam. Larry z tego co wiem nie ma jakiś standardowych bębnów Yamahy, co chodzą po 4 tys. zł, tylko coś lepszego. Zresztą tu już nawet nie chodzi o firme, co o brzmienie i pewnie w tych kategoriach dokonuje wyboru ; )
Napisano 20 stycznia 2009 - 20:16
Moze z tymi paiste to jeszcze nie do konca, bo ta najwyzsza seria to jako tako daje rade, ale zildjany sa ogolnie smieszne
Przedstawcie jakies rzeczowe argumenty, wylaczajac to ze Larry na tym gra ; )
Get on your boots ma swietny groove perkusyjny, ale gdyby bylo zagrane np. na sabianach to by brzmialo o niebo lepiej
E tam. Larry z tego co wiem nie ma jakiś standardowych bębnów Yamahy, co chodzą po 4 tys. zł, tylko coś lepszego. Zresztą tu już nawet nie chodzi o firme, co o brzmienie i pewnie w tych kategoriach dokonuje wyboru ; )
tzn. yamaha to jest firma od wszystkiego i zarazem nei robi niczego jakiegos wysmienitego, owszem robi fajne bebny ale nic szczegolnego.
Ale z tym brzmieniem to moze byc prawda, moze po prostu pewne bebny yamahy maja takie unikatowe brzmienie, ktore akurat Larry'emu odpowiada, no ale kto go tam wie
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych