2010-10-02 - Stadium - Coimbra, Portugalia
Napisano 01 października 2010 - 12:18
"Jestesmy od wczoraj w Porto, tutaj całe media żyją koncertami U2 w Coimbrze, istny szał"
Never, ever, to be forgotten...
The best birthday in my life...
Napisano 01 października 2010 - 21:02
Są w Coimbrze :-). Owczarzz do mnie dzwonił... Poszli pod stadion zobaczyć jak situation... Ludzie nocują tam...
(I to nie jest 5-10 osób w stylu Damien i Sebastien z Frankfurtu / Hannoveru...) Tam jest 5 dwudziestometrowych kolejek...
Szykuje się niezły hardcore :-)
Pozdrowienia dla naszych bohaterów
P.S. Owczarz potrzebuje numer do Zbycha... Jak Zbych to czyta, to niech mi wysle pm z numerem - wysle im smsem.
To tyle na dziś.
Wiernych "czytaczoof" pozdrawia - Pan Dymek
Napisano 01 października 2010 - 21:09
Napisano 01 października 2010 - 21:13
byle to się nie rozprzestrzeniło na resztę Europy
czekamy na dalsze wieści!
toi toi station
Napisano 01 października 2010 - 21:23
Napisano 01 października 2010 - 23:46
Jeśli się idzie o 20 pod stadion a tam ludzi z biletami z Twoja bramka jest grubo ponad 100 i życzą Ci powodzenia kiedy im mówisz ze przyjdziesz jutro ??
Powiem tak: osobiście jeszcze nigdy nie widzieliśmy takich tłumów przed koncertem...nigdy
w ogóle to jest dziwne miasto bo z jednej strony wszyscy są bardzo uprzejmi i chętnie pomagają turystom a z drugiej na ulicy wolna amerykanka a kierowcy busów wchodzą na pełnym biegu w zakrety ?
Śmieszna sprawa bo ten cały tłum ludzi stoi po drugiej stronie stadionu od wejścia 4A które wszyscy z nich maja a przy właściwym wejściu trwa dopiero ustawianie barierek itp. Zagadalismy obsługę trasy co i jak to ze śmiechem powiedzieli ze "they are seating there for nothing" i ze cały stadion będzie zewszad odgrodzony i ze być może będzie trzeba obiegac cały stadion czy coś w stylu a wiec: nie dość ze masa przyglupow to jeszcze duże wątpliwości organizacyjne
Przed koncertem chcelismy na drugi show iść na plyte mimo ze mamy bardzo dobre trybuny ale po tym co dzisiaj zobaczyliśmy to czujemy ogromna ulgę ze jednak są trybunki
reasumujac: pod stadion zawitamy pewnie po 9, wcześniej nie ma sensu bo i tak tłum już będzie ogromny i de facto bez żadnych nadzei na fajne miejsca bo za wszelką cenę o nie tluc się nie będziemy...może nadszedł czas żeby posmakowac oglądania show bez koczowania i nie w GC ? Zoobaczymy....
Napisano 02 października 2010 - 07:05
działa
Napisano 02 października 2010 - 09:20
Napisano 02 października 2010 - 09:58
Faro
Braga
Chociaż wiem, że ten drugi kompletnie nie pasuje do koncepcji 360, ale lita skała zamiast trybuny robi wrażenie A stadion w Faro jest po prostu śliczny, mimo że położony na kompletnym zadupiu.
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 02 października 2010 - 13:25
"Przyszliśmy ok 10 i mamy numerek 330, są tutaj osoby, które spały 3 dni przed koncertem, nawet Portugalczycy, którzy stoją obok nas powiedzieli, że to chore"
Raport od Owczarza i Maderdeus nr 4 (13:01)
"Już pierwszy burdel z bramnkami, ochrona zaczęła ustawiać jakieś sektory co powinna zrobić 10 h temu"
P.S. Sory za obsuwę czasową w newsach - musiałem garnitur zanieść do pralni... Nie miałbym w czym w poniedziałek do roboty iść...
Napisano 02 października 2010 - 13:30
Wspolczuje im koczowania w takich warunkach, mam nadzieje, ze zajma jakies sensowne miejsca
Napisano 02 października 2010 - 13:35
"Soundcheck: COBL, Vertigo., MOS.."
Dzięki Mrówek (i siema tak wogóle!) - wysałem im sms.
Napisano 02 października 2010 - 13:37
czyli znajdź Polaków
Napisano 02 października 2010 - 13:50
Pan Dymek jest online i będzie was zanudzał sms-ami od naszych bohaterów przez całe dzisiejsze popołudnie i wieczór Cieszycie się???
Ze spraw organizacyjnych - za jakieś 2 godziny wychodzę odebrać garniak z pralni, więc może być light obsuwa w przekazywaniu informacji z in the city of Coimbra
Cieszę się, że dzisiejsze popołdnie spędzam w tak wspaniałym gronie jak Wasze
Raport od Owczarza i Maderdeus nr 6 (14:48)
"Elevation" (soundcheck)
Raport od Owczarza i Maderdeus nr 7 (14:52)
"Untill" (soundcheck)
Raport od Owczarza i Maderdeus nr 8 (14:56)
"Streets" (soundcheck)
Napisano 02 października 2010 - 14:17
Raport od Owczarza i Maderdeus nr 6 (14:48)
"Elevation" (soundcheck)
Raport od Owczarza i Maderdeus nr 7 (14:52)
"Until" (soundcheck)
Napisano 02 października 2010 - 14:17
Napisano 02 października 2010 - 14:47
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 02 października 2010 - 14:56
Soundcheck robiony tylko przez technicznych. Zespolu jeszcze nie ma w Portugalii.
Napisano 02 października 2010 - 15:47
"taki żar, że pozostaje tylko dziękować, że ten koncert nie jest w lipcu albo sierpniu"
naszym bohaterom współczujemy i myslami jestesmy z nimi!!!!
P.S. Sorx za obsuwę czasową, ale pobiegłem na prędkości po ten garnitur...
Teraz juz będziecie mieli wszystko live
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych