jesli ktos uwaza że zrobi to lepiej to niech zacznie tworzyc ten koncert po swojemu i sie tym pochwali
O Boże, znowu się zaczynają takie durne teksty. Tzw. klasyczna pierdziszewska sztuka argumentacji
Napisano 12 października 2009 - 16:53
Ok, jest post Depe. I co więcej? Zacytuj jakieś narzekanie na trailer Konrada - to nie boli (pomiń słowa Depe bo o nich już wiemy).
Parokrotnie obejrzałem i wsłuchałem się w "trailer" i poza ujęciem najazdu z kosmosu (od którego moim zdnaiem powinien zaczynać się filmik) - całość nie położyła mnie na łopatki.
Ujęcia są poskładane niepłynnie, brak synchronizacji muzyki z obrazem.
Zamysł literacki fajny, ale moim zdaniem graficznie niespójny.
żadnych fajerwerków (efekty posklejane)
dobrze ktoś podsumował dźwięk jak ze studni
Napisano 12 października 2009 - 16:59
Napisano 12 października 2009 - 17:01
Napisano 12 października 2009 - 17:02
Napisano 12 października 2009 - 18:04
Dokladnie, dla mnie daje rade! Zakonczcie ta juz jalowa dyskusje...Pamiętajcie, że to tylko bootleg.
Everything You Know Is Wrong
Napisano 12 października 2009 - 19:54
Konstruktywna krytyka nie jest zła! Mi trailer się na prawdę podoba (i zdaję sobie sprawę, że sam koncert będzie miał mniej tych "fajerwerków") - conr4d postawił na efekty komputerowe i powstało coś innego. Nie jest to zlepek zwykłych ujęć z koncertu, ale wiadomo - nie jest to też szczyt profesjonalizmu (bo zresztą nie o to chodzi), głównie ze względu na ograniczony materiał video. Do przedstawienia członków zespołu zostały wykorzystane ujęcia wysokiej jakości, stabilne, gdzie są oni dobrze widoczni, wypełniają dobrze kadr. Zapewne nie było takich ujęć dużo, więc wymaganie zgrania z podkładem muzycznym (albo żeby byli w neutralnych pozach) jest troszkę na wyrost.Z drobiazgów: jeśli jest np najazd na Edga grającego "coś tam" to drażni mnie bardzo, że nie gra to z podkładem muzycznym (podobnie np z Larrym).
(...)
Mam nadzieję, że przyjmiecie to jako konstruktywną przyjacielską krytykę!
Sercem jestem z Wami!
Napisano 12 października 2009 - 21:26
Napisano 12 października 2009 - 21:46
Napisano 12 października 2009 - 21:58
Przyznam, ze nie rozumiem.
Napisano 12 października 2009 - 23:01
Napisano 12 października 2009 - 23:39
Sprecyzuj o kogo ci chodzi jeśli możesz, bo to się kupy nie trzyma. Bo nie wiem czy mam się czuć obrażony czy nie. Z jednej strony piszesz że ci co napadają na Konrada to gówniarze (chociaż to właśnie starzy wyjadacze), potem piszesz że ludzie chcą większego matrixa, chociaż zarzuty są dokładnie odwrotne. Więc się zdecyduj, i jak nazywasz kogoś gówniarzem, to pisz kogo.Czasem mi się wydaję jak czytam to forum, że średnia wieku wypowiadających się to 16lat - gówniarze, którzy z nudów podkreślają swoją obecność na forum i "pasję" do U2 pisząc byle pierdoły by coś tylko napisać.
Napisano 13 października 2009 - 07:32
Przyznam, ze nie rozumiem.
Napisano 13 października 2009 - 09:21
Więc zupełnie nie rozumiem tej krytyki, także "konstruktywnej".. że Larry nie uderza w perkusję w synchronizacji z dźwiękiem kingdom? A niby jak ma jeśli nie grał tej piosenki? Ależ wy się czepiacie..
Z drobiazgów: jeśli jest np najazd na Edga grającego "coś tam" to drażni mnie bardzo, że nie gra to z podkładem muzycznym (podobnie np z Larrym).
Jeśli taka idea prezentacji członków zespołu została przyjęta to może lepiej byłoby pokazać ich w neutralnych ujęciach ...
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych