DVD / Multicam z Chorzowa '09 / Trailer
Napisano 13 października 2009 - 20:43
Co do podpisywania się przez directora, to średniowiecze już się skończyło i twórczy popisują się pod swoimi dziełami, i tak jak będzie lista osób które przesłały filmy, tak jest też podpis reżysera.
Więc nie chodzi mi o krytykę samą w sobie, ale o sposób pisania.
Napisano 13 października 2009 - 21:02
Jadzik
#143 Guest_depe_*
Napisano 13 października 2009 - 21:51
A co Ciebie to obchodzi czy mam?Depe a oprócz krytykowania, masz może jakieś spostrzeżenia, uwagi ?
Co miałem to napisałem.
Dostrzegam ogromny talent u conr4da i bardzo mu w tej sprawie kibicuje.
Ale, po prostu ten Trailer do mnie nie trafia.
Jest po prostu efekciarski i nie daje żadnego wyobrażenia o przyszłym DVD.
Jak może dać skoro autor nie posiada i nawet nie wie jakie materiały będzie posiadał.
Jaka idea i jaki sens był wypuszczania go w około rok czy coś przed premierą DVD?
A tak przy okazji pytanie do conr4da:
Czy Ty aby nie ulepszyłeś tego Trailera?
Bo wydaje mi się, że obecnie jest to inna wersja niż ta oryginalnie wypuszczona..
Napisano 13 października 2009 - 22:44
Nie wydaje mi się żeby były jakieś większe zmiany. Jedyna jaką zauważyłem to skasowanie jednego zera z liczby sprzedanych biletów. Zresztą możecie sobie porównać wersję download i tą z youtube.A tak przy okazji pytanie do conr4da:
Czy Ty aby nie ulepszyłeś tego Trailera?
Bo wydaje mi się, że obecnie jest to inna wersja niż ta oryginalnie wypuszczona..
#148 Guest_depe_*
Napisano 13 października 2009 - 23:23
Przecież obie te wersje zawsze można zastąpić 'nowszymi wersjami'..Nie wydaje mi się żeby były jakieś większe zmiany. Jedyna jaką zauważyłem to skasowanie jednego zera z liczby sprzedanych biletów. Zresztą możecie sobie porównać wersję download i tą z youtube.
Nie ściągałem tych pierwszych wersji w czasie kiedy były one opublikowane.
Napisano 13 października 2009 - 23:28
Na youtube jest cały czas wersja z błędną ilością sprzedanych biletów. No i film jest dodany 20.09.2009 (czyli data premiery), a z tego co się orientuję, to na youtube nie można zastępować filmików. Można co najwyżej skasować poprzedni i wgrać nowy. A wersja download jest zmieniona, ale chyba różnica jest tylko ta, co napisałem wcześniej.Przecież obie te wersje zawsze można zastąpić 'nowszymi wersjami'..
Nie ściągałem tych pierwszych wersji w czasie kiedy były one opublikowane.
Napisano 14 października 2009 - 07:26
Poza tym mam pewien pomysł jak dalej szukać chętnych, ale dla dobra sprawy powiem co i jak po wykonaniu tego
Co do materiałów, aktualnie posiadam kilka bardzo dobrych nagraniach, jednak to wciąż za mało. Rozmawiałem jakiś czas temu ze Zbychem. Mówił, że ma bodajże 2 lub 3 nagrania w HD. Pewnie do tego czasu coś jeszcze udało mu się zgromadzić. Także spokojnie, sukcesywnie sprawa idzie do przodu...
Napisano 02 listopada 2009 - 13:20
Conr4d - keep up the good work. Nie przejmuj się wiecznie narzekającym na wszystko i wszystkich depe.
Depe - tobie, kolego, proponuję abyś założył własne forum, na którym będziesz utyskiwał na co ci się tylko podoba. Jasne, tutaj też masz pełne prawo to robić, ale zastanów się, czy ładnie to tak psuć powietrze i humor wszystkim dookoła?
Conr4d, raz jeszcze - trzymam kciuki!
Napisano 02 listopada 2009 - 18:22
Widzę, że oczekiwania co niektórych są tak wysokie, że jedynie oficjalne dvd z Chorzowa byłoby w stanie ich zadowolić. Pamiętajcie, że to tylko bootleg.
Myśle że chyba tez nie , wszedłem po długim czasie na forum i widze ze nadal tu dominują spory i sprzeczki - dajcie spokój co wyjdzie to bedzie ,Jesli chodi o post DEPE ''Director'' z trgo co pamietam 4 lata temu Tez widniało na multicamie ''Bartek Bugajski " i jakos sie tego nikt nieczepiał - Konrad mysle podchwycił pomysł Bartka i słusznie . Tworzy to wiec mam prawo sie tam uwiecznic !!!
Konrad niezrazaj sie twórz dzieło dalej , kazda pochwała i ''przyjacielska krytyka'' mile widziane
Reszta mysle niech juz sie niespiera co po co i dlaczego
WIEM JEDNO UKAZE SIE Bot Konrada i wszyscy beda chcieli miec go na półce pozdrawiam
Napisano 02 listopada 2009 - 20:45
Dobrze jest, że na forum pojawiają się i słowa uznania, i głosy krytyczne. Oba typy postów mają swój cel - jedne motywują, drugie wskazują słabe punkty, nad którymi można popracować. Oby wszystkie wypowiedzi były przemyślane i wyważone, wtedy ok. Jest fajna zasada - zanim się postuka w klawiaturę, trzeba pomyśleć, co z tego wyniknie.
I ostatnia rzecz. Wiem z własnego doświadczenia, jak trudno rodzi się coś twórczego. Godzinami ślęczy się przed ekranem, oczy pieką, są chwile zwątpienia. Czasami wysiłek nie spotyka się z uznaniem. Tym bardziej mam szacunek do ludzi, którzy poświęcają swój czas i energię po to, żeby inni mogli skorzystać. I parafrazując ostatnie słowa mojego przedmówcy - nie ma takiego na forum, kto nie chciałby mieć tego multicama w kolekcji, więc obecnie przyda się pax na forum
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych