DVD / Multicam z Chorzowa '09 / Trailer
Napisano 20 września 2009 - 21:04
Nie spodziewałem się czegoś takiego...
brak mi słów...
to jest...nie wiem co napisać...wgniotło mnie w fotel...
Never, ever, to be forgotten...
The best birthday in my life...
Napisano 20 września 2009 - 21:16
Fajnie że są ujęcia fali, ale pewnie nie znajdzie się dla niej miejsce na filmie.. Nie wiem, po tym trailerze w pełni Ci ufam, chyba jak wszyscy, Chorzowska spuścizna jest w dobrych rękach
Napisano 20 września 2009 - 21:17
Totalny szok, wygląda to WSPANIALE! PRZEOGROMNY szacun!!
Zgadzam sie z przedmowca. Trailer wyglada jak Intro, az chcialoby sie zadac pytanie na YT gdzie jest reszta. I kolejne pol roku w stresie, napieciu i siedzeniu przy komputerze aby njiusow nie przeoczyc.
- Karolina
Napisano 20 września 2009 - 23:17
Hamish juz drzy o swoja posade. Teraz pozostaje tylko wybrac urocza ambasadorke, ktora po konczeniu multicamu wybierze sie z nim do Dublina, zaczaruje ochrone w klubie i przekaze go chlopakom podczas jakiejs imprezy. Jakies kandydatki?
Napisano 20 września 2009 - 23:27
Nie napisze nic oryginalnego: ten trailer to absolutne CUDO.
Hamish juz drzy o swoja posade. Teraz pozostaje tylko wybrac urocza ambasadorke, ktora po konczeniu multicamu wybierze sie z nim do Dublina, zaczaruje ochrone w klubie i przekaze go chlopakom podczas jakiejs imprezy. Jakies kandydatki?
oh, ba, to by było spełnienie marzeń ale czy ja umiem tak czarować, może poćwiczę trochę przez tych kilka miesięcy, coby zostać uroczą ambasadorką
Tym bardziej Prosiaczka tam nie było
Napisano 21 września 2009 - 00:01
We know, we know, tyle, że już nie miałem siły tego poprawiać, bo liczyłem, że NIKT się nie doczepi ;D
Poprawię, spoko
To jeszcze spend na spent.
Napisano 21 września 2009 - 09:41
Tak trzymać! Czekamy z niecierpliwością na efekt końcowy. Ale nie śpieszcie się - pośpiech jedynie szkodzi.
Napisano 21 września 2009 - 10:14
Jedna uwaga: ta czerwień przy prezentacji zespołu za bardzo mi się z VT kojarzy.
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 21 września 2009 - 10:58
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych