DVD / Multicam z Chorzowa '09 / Trailer
Started by
conr4d
, wrz 20 2009 17:34
274 replies to this topic
Napisano 20 września 2009 - 19:16
Konrad, kurde, jesteś genialny, a ja jestem w szoku. Samo pierwsze ujęcie ludzi biegnących jednym z tuneli normalnie ciary u mnie wywołało, bo przypomniało to wszystko Nie mogę się doczekać multicamu (pewnie jak wszyscy), bo to jest po prostu świetne. Kawał dobrej roboty. Jedną jedyną rzeczą, która mi się w tym trailerze nie podobała, był dźwięk przed tą stopklatką z Adasiem. Taki mi się drażniący wydał i trochę niepasujący do całości. Ale może mi się tylko wydał W każdym razie - świetne, świetne i jeszcze raz zajebiste.
Napisano 20 września 2009 - 19:35
Przyznam szczerze, że o efekt końcowy byłem spokojny po rzuceniu okiem na fragmenty tworzonego trailera... Co tu dużo mówić, wyszło świetnie.
No i jest samolocik;).
Z tego miejsca chciałem złożyć wyrazy współczucia dla dziewczyny Konrada, w związku z tym, że przez następne miesiące będzie tak, jakby go nie było;).
No i jest samolocik;).
Z tego miejsca chciałem złożyć wyrazy współczucia dla dziewczyny Konrada, w związku z tym, że przez następne miesiące będzie tak, jakby go nie było;).
Napisano 20 września 2009 - 19:50
O jasna cholera!
Nie no, kurde, po wymianie kilku pm'ów z Tobą, Konrad, domyślałem się że to będzie coś niezwykłego, ale po tym trailerze to mi poprostu szczena opadła! Przyznaję się szczerze, że czegoś takiego się nawet nie spodziewałem!
Powodzenia w dalszej pracy!
Nie no, kurde, po wymianie kilku pm'ów z Tobą, Konrad, domyślałem się że to będzie coś niezwykłego, ale po tym trailerze to mi poprostu szczena opadła! Przyznaję się szczerze, że czegoś takiego się nawet nie spodziewałem!
Powodzenia w dalszej pracy!
Napisano 20 września 2009 - 20:42
KONRAD, to jest przezajebiste!!!
Przecież to będzie REWOLUCYJNY bootleg, zastanawiam się nawet czy chłopaki nie zmienią zdania co do swobody w nagrywaniu ich koncertów jak to zobaczą No, nieziemska sprawa, czegoś takiego w fanowskiej historii U2 jeszcze nie było.
Forum, trzeba będzie jakoś gościowi podziękować :]
Przecież to będzie REWOLUCYJNY bootleg, zastanawiam się nawet czy chłopaki nie zmienią zdania co do swobody w nagrywaniu ich koncertów jak to zobaczą No, nieziemska sprawa, czegoś takiego w fanowskiej historii U2 jeszcze nie było.
Forum, trzeba będzie jakoś gościowi podziękować :]
Thru the darkness
of Future Past
the magician longs to see...
one chants out
between two worlds
Fire - walk with me.
of Future Past
the magician longs to see...
one chants out
between two worlds
Fire - walk with me.
Napisano 20 września 2009 - 20:51
Nadzorujac powstajace fragmenty multicamu, bylem o trailer spokojny juz od samego poczatku. tak jak jestem spokojny teraz o ten multicam, dobre rece go tworza:]
Aha, no i nigdy nie zapomne tej miny Pata w autobusie do Poznania, kiedy powiedzialem mu o scenie z kosmosu na ziemie
Aha, no i nigdy nie zapomne tej miny Pata w autobusie do Poznania, kiedy powiedzialem mu o scenie z kosmosu na ziemie
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych