DVD / Multicam z Chorzowa '09 / Trailer
Napisano 10 września 2010 - 12:28
Ale i tak czekam z niecierpliwością........
http://www.2016katowice.pl/
#243 Guest_piotrek85_*
Napisano 10 września 2010 - 13:21
Napisano 10 września 2010 - 13:49
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."
Napisano 10 września 2010 - 13:50
There's nothing you can throw at me that I haven't already heard
I'm just trying to find a decent melody
A song that I can sing in my own company (...)"
Napisano 10 września 2010 - 14:02
Tak sobie czytam co niektóre komentarze i zastanawiam się w czym problem? Ci, którzy jak najszybciej chcieli zobaczyć DVD z Chorzowa ściągnęli bądź kupili nagranie od ochoczysta. W przypadku Multicamu Konrada już na początku było wiadomo, że szybko się ono nie pojawi. Chłopak miał w tym roku maturę, pewnie planuje jakieś studia, poza tym praca, jakieś życie prywatne a pomimo tego postanowił poświęcić swój czas i pieniądze na to aby stworzyć DARMOWY Multicam dopracowany w każdym szczególe. I nie porównujcie tego do przedsięwzięć ludzi z Austrii czy Niemiec bo oni mają nieporównywalnie lepsze warunki do stworzenia swojego Multicamu. Ale cóż zawsze na tym forum pojawi się jakiś ...forowicz, który zignoruje wszystkie fakty i stwierdzi, że chce mieć TO już! natychmiast!
właśnie pisałam mniej więcej coś w tym samym stylu
dodam tylko, że jak ktoś chce miec coś już natychmiast to najlepszym wyjściem jest zrobic to sobie samemu...
a wstyd jest wtedy kiedy ktoś wysuwa nieuzasadnione i haniebne roszczenia w stosunku do kogoś kto dobrowolnie
poświęca się dla dobra ogółu
no może z tym "poświęceniem dla dobra" to z lekka przesadziłam ale kontekst pozostaje zrozumiały
zawsze myślałam, że Dvd fanowskie powstaje po to by dany koncert udokumentowac w jak najlepszej wersji, a nie by pojawiał się
w rocznice, na gwiazdkę tudzież inne mokre jaja tylko dlatego że ktoś ma OCZEKIWANIA
trawestując Mamę muminka: dvd pojawi się jak się pojawi
i przestańcie już bez sensu kłapac paszczękami, bo wszystko czego potrzebujecie do wspominania, macie w internecie
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Napisano 10 września 2010 - 20:45
Multicam Depeszowy jest - cieszę się razem z Justyną (tym bardziej, że DM jest ze mną mniej lub bardziej od 17 lat).
Co do multicamu U2 - tak jak napsiał - Piotrek - jak komuś źle - internet, torrenty - zapraszamy po DVD ochoczysta...
Konrad - zawsze myślami byłem z Tobą, jestem i zawsze będę... nie patrz na to co piszą inni..
LOV & Peace!!!!
Never, ever, to be forgotten...
The best birthday in my life...
Napisano 11 września 2010 - 06:21
Napisano 01 października 2010 - 18:47
Napisano 01 października 2010 - 18:53
Napisano 01 października 2010 - 19:06
Chyba pomyliliście kartkę o multicamie z tą o Songs of Ascent.Zapewniam zainteresowanych, że multicam powstaje i ma się dobrze. Przedłużyło się to troszkę przez pewne sprawy, na których wpływu nie miałem, ale całe przedsięwzięcie jest nadal bardzo aktualne. W najbliższych tygodniach zaprezentuję coś, aby podtrzymać mniej cierpliwych na duchu
Napisano 01 października 2010 - 19:17
czy ja Ci czegokolwiek bronie ?No, dwa miesiące na forum mnie nie było, mam ochotę z kimś sobie poplotkować .
poza tym niczego ciekawego nie straciłaś.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych