Z ciekawości napisałem do gościa, oczywiście płacenie 250zl za jego nagrania to czysta głupota.
Ale jaja.
A tak na marginesie to które ujęcia na jego multicamie były z jego kamery?
Napisano 15 lutego 2011 - 19:54
Z ciekawości napisałem do gościa, oczywiście płacenie 250zl za jego nagrania to czysta głupota.
Napisano 15 lutego 2011 - 20:13
Napisano 03 marca 2011 - 18:21
Planowane dodatki:
Koncert Snow Patrol (niestety, tylko jedno nagranie i na razie brakuje mi bootlega audio)
Nagranie z przylotu U2 (problemy z jakością, dostałem tylko przekonwertowaną wersję DVD)
Kopalnia materialow (jako, ze samo nagranie nie bedzie zawierac wszystkiego, wydanie pelne bedzie zawierac jak najwiecej zremasterowanych zrodel).
Planowane wersje:
Wersja PC - Plik video z samym nagraniem
Wersja DVD - 2x DVD
Wersja Bluray - Ze wszystkimi dodatkami...
Jeżeli macie inne propozycje, proszę o kontakt.
Napisano 03 marca 2011 - 19:27
Nie, tez gorszej jakosci. Tak naprawde czesto nagrania HD sa gorszej jakosci od slabszychPytanie: czy do multicama będą brane tylko materiały HD?
Moge Ci dac namiary na FTP na prv.Konradowi wysyłałem swoją płytkę z nagraniem koncertu (wideo) swoim aparatem Canon spod sceny B. Jakość nie HD, ale w miarę stabilne. Jak coś mogę i tobie wysłać.
SuperMam tez nagrane kilka utworów Snow Patrol, też Canonem (przez co nie starczyło mi baterii na Bisy U2 ), też mogę podesłać.
Prawdopodobnie sam multicam bez dodatkow, poniewaz nie mam prawa do rozpowszechniania pojedynczych nagran samodzielnie.Pomysłz dużą ilością dodatków jest super (w paczce na megaupload jest trochę materiałów z TV - w tym przylot i Bono "za kratami" na lotnisku - to się prosi o umieszczenie w dodatkach) - ale pytanie co to jest wersja PC i jak ma być rozdysponowywana? I czy to wersja jak z DVD czy jak z BD?
Napisano 04 marca 2011 - 09:22
Kto jest autorem zdjęć wykorzystanych w trailerze?
Chodzi o zdjęcia biegnących ludzi i zbliżenia członków zespołu?
Napisano 04 marca 2011 - 21:53
No fakt samo 720 czy 1080 i/p nie musi jeszcze oznaczać stabilnego obrazu, dobrych zbliżeń, jasności, ostrości, itp..Nie, tez gorszej jakosci. Tak naprawde czesto nagrania HD sa gorszej jakosci od slabszych
OK. Tylko wysyłanie może trochę potrwać... Bo max 512 kb/s ale jakoś może będzie. Jakby nie szło mi to za szybko to wtedy podeślę pocztą.Moge Ci dac namiary na FTP na prv.
Jasne. OK.Prawdopodobnie sam multicam bez dodatkow, poniewaz nie mam prawa do rozpowszechniania pojedynczych nagran samodzielnie.
Ale to nie problem, bo wersje DVD mozna ogladac przeciez na PC ;]
Fajny pomysł, ale no fakt. Jakby ktoś chciał się przyczepić to droga prosta. No i 100% dostępność - jak najbardziej tak!Zawsze 100% ZA DARMO.
Myslalem, zeby wypuscic kilka bialych krukow na Blu-ray na aukcje charytatywna, ale to nie przejdzie (fiskus by sie przyczepil )
Napisano 09 marca 2011 - 10:41
Napisano 09 marca 2011 - 19:04
Zbych mowi, ze ona wyslala je Konradowi... tylko i wylacznie.Z Justiszą się niedawno kontaktowałem, pisała, że swoje nagranie dawno temu wysłała Zbychowi.
Napisano 09 marca 2011 - 20:28
Mam jego numer, ale nie mam zamiaru dzwonić. Powód jest prosty: Nawet jak powie, że wyśle, to pewnie i tak tego nie zrobi. Więc będę tylko marnował czas czekając. Tak było w 100% przypadków, więc nie ma powodu aby ten był być wyjątkiem.Warto sie z Konradem skontaktowac w sprawie tych nagran, skoro i tak nic nie zrobi z tym projektem. Na pewno jest ktos na forum, kto ma do niego nr telefonu. Poza tym, zawsze mozna zagadac chociazby przez 'fejsbuka'
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych