Tylko może wtedy ktoś kto kupi wejdzie na polandonthehorizon.pl gdzie przeczyta, że został zrobiony w trąbę .
Wystarczą pierwsze sekundy Multicamu.
No też tak uważam, napis na początku jest wystarczający - jak w oficjalnych DVD, w których nikt nie daje logo. Na prawdę nie trzeba wiele wysiłku by znaleźć informację w internecie, że bootlegi można mieć za darmo. A ci któzy chcą płacić i tak zapłacą.
Łatwo wyciąć, a to trudniej. Da się, ale to za dużo zachodu.
Niby tak, ale wystarczy, że ktoś zasmuży/rozmaże ten fragment jak to nie raz było na DVD.
Powiem wam tak. Jeżeli nas pokażą w TVP, TVN etc z całą pompą to z wielką chęcią wywalę ten watermark. Ale jak jesteśmy mało znani to o oszustwa zbyt łatwo...
Trzymam za słowo.
Myślę, że już jesteśmy znani w środowisku fanowskim przez flagę. O multicamie też już było głośno z powodów U2Torrents. Ale to nie głupi pomysł, aby w okolicach rocznicy (a to niedługo!) popisać do stacji i możliwe, że się zainteresują.
A wydarzenie było nie małe - przed koncertem było duże zainteresowanie flagą. Więc do dzieła.
Włożyłem w to niesamowitą ilość pracy i to jest jedyne ustępstwo o które was proszę...
Żeby było jasne - mamloczę i mamloczę, ale szanuję twoje prawo do tych modyfikacji bo ty to wyprodukowałeś a do tego odwaliłeś kawał dobrej roboty! Nie mam nic do całej produkcji bo wyszło super! Po prostu przed ukazaniem się multicamu nie było o tym info - i wprowadziło to u mnie trochę dezorientacji - podobnie jak u np. achtungpopa
http://u2torrents.co...cid=1543&page=2Dla zagranicznych fanów jest niezrozumiałe, że psioczyliśmy coś na ten multicam z logo (ochczysta) a teraz wyszło nowe DVD znowu z logo. Próbowałem to trochę wytłumaczyć - jak coś to mnie popraw, bo mogłem coś namieszać.
Jak kiedyś będzie możliwość dostania wersji bez logo będzie fajne, jak nie to nic strasznego się nie stanie. Może warto by wersja BD - ostateczna, najlepsza jakościowo - nie miała tego logo.
Czy ja dobrze widzę?
Np w GOYB są ujęcia z kamery telebimowej?
Tak samo jak w NL i Breathe
Oj nawet nie pytaj o te Pro-Shoty. Ile to Jędrzej się ode mnie naczytał, że musi umieścić. Pewnie miał już dość.
Ale mimo tego, że nie są najlepszej jakości - to efekt jest dobry - a najlepszy w GOYB gdy Bono śpiewa wprost do kamery. Wyszło super. Takich ujęć żadną kamerą publiki nie uzyskamy.
Powiem tyle, że po prawie 1,5 roku po koncercie cholernie trudno było cokolwiek znaleźć! A jak już to trudno było ściągnąć. Dość "dużo" było Breathe i GOYB oraz fragmenty NLOTH. To GOYB chyba wcześniej ściągnąłem skądś a później już w ogóle znaleźć nie mogłem. Nikt nie nagrał chociażby fragmentów z TV więc pozostały te słabsze jakościowo z neta. Ale jest i tak dobrze.