DVD Multicam Chorzów 06.08.09
Posted 02 maja 2011 - 20:49
JP23 ..... For you.Dziekuje bardzo za MOS, mi tam sie podoba. (Ciagle nie wiem czy Bono sie pomylil JP 23 czy tez "23 kawalek" to dla Ciebie)
Dzisiaj mamy swieto: "Dzien Flagi", NYD juz mamy, a lepszej flagi jaka stworzylismy w Chorzowie nie widzialem. Tylko ogladac
Wiesz... tego moze nie bedzie dobrze widac po nagraniach (najciekawsze momenty musialem wyciac przez niestabilnosc), ale on naprawde sie wzruszyl podczas tego koncertu ... i na koncu sam nie wiedzial gdzie jest
Posted 02 maja 2011 - 22:16
JP23 ..... For you.
Wiesz... tego moze nie będzie dobrze widac po nagraniach (najciekawsze momenty musialem wyciac przez niestabilnosc), ale on naprawde sie wzruszyl podczas tego koncertu ... i na koncu sam nie wiedzial gdzie jest
Nie sądzę, aby Bono się pomylił mówiąc w Polsce "Jan Paweł XXIII", w końcu sam osobiście go odwiedził... tak więc wie o kim mówił.
Wg mnie wyraźnie słychać: "John Paul, twenty three for you."
Nawet w języku angielskim nie mówi się "Jan Kowalski, dla Ciebie" tylko mówi się "Jan Kowalski, ten utwór (23.) (jest) dla Ciebie"
"John Paul, 23. for you".
Posted 03 maja 2011 - 12:29
I tak baterie wytrzymały długo
Oj tak...
Ostatnio zacząłem doceniać operatorów kamer... mimo, że często nie trafiali w cele, zoomowali na potęgę albo mieli tyłek Adama jako jedyny dostępny obiekt zainteresowania... to i tak sam bym tego lepiej nie zrobił Respekt
Posted 03 maja 2011 - 14:27
No fakt. Moje z aparatu (2 komplety) wysiadły gdzieś na początku Streets'ów... Bo zachciało mi się kręcić fragmenty Snow Patrol...I tak baterie wytrzymały długo
A co do tekstu Bono, to też to było już rozważane przy okazji tworzenia transkryptu: http://u2forums.com/...809-transcript/
I pytanie czy transkrypt będzie uwzględniony w DVD jako napisy? Wiem, że tego jest dużo, ale byłby to fajny dodatek. Transkrypt chyba w dużej części jest gotowy. Na pewno przemowy Bono po angielsku i po polsku byłyby świetne (Czy w DVD z 2005 tak nie jest?) - zawsze ludziom spoza kręgu fanów łatwiej byłoby zrozumieć pewne niuanse jak np. te o JPII.
Posted 03 maja 2011 - 15:08
I pytanie czy transkrypt będzie uwzględniony w DVD jako napisy? Wiem, że tego jest dużo, ale byłby to fajny dodatek. Transkrypt chyba w dużej części jest gotowy. Na pewno przemowy Bono po angielsku i po polsku byłyby świetne (Czy w DVD z 2005 tak nie jest?) - zawsze ludziom spoza kręgu fanów łatwiej byłoby zrozumieć pewne niuanse jak np. te o JPII.
Tak. Nie wchodziłem w szczegóły, ale transkrypt ma być częścią wydania
Został mi jeden utwór do ostatecznego skończenia... najbardziej roztrzęsiony, najbardziej rozjechany i najważniejszy... co za życie
Posted 05 maja 2011 - 08:28
Weźcie dajcie spokój z tym multicamem, ten zespół się skończył na Elevation Tour.
Buuuuu Zespół może i już nie nagra drugiej AB ale koncerty zawsze miał i będzie mieć świetne.
Jędrzeju zasłużyłeś sobie na pomnik za to że podjąłeś się tej pracy.
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."
Posted 05 maja 2011 - 12:28
Buuuuu Zespół może i już nie nagra drugiej AB ale koncerty zawsze miał i będzie mieć świetne.
Jędrzeju zasłużyłeś sobie na pomnik za to że podjąłeś się tej pracy.
Saitana
Oh child, wipe the tears from your eyes
You know I need you to be strong
And the day is as dark as the night is long
Feel like trash, you make me feel clean
I'm in the black, can't see or be seen
Posted 07 maja 2011 - 17:03
bo ja uważam, że krytykować ma prawo tylko ten kto może wnieść konstruktywne uwagi i pomóc w ich wprowadzeniu a tekst typu "przedstawiony materiał wygląda jak wstepny montać, czekam na końcowa produkcję" od osoby, która jest zafascynowana obrazem od lat jest poniżej pasa, o czemu osoba łaskawie nie pomoże komus kto jest w końcu tylko amatorem
Posted 07 maja 2011 - 17:47
Reply to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users