Heineken Open'er Festival
Napisano 14 czerwca 2007 - 18:53
Napisano 15 czerwca 2007 - 09:08
p://u2forums.com/index.php?act=usercp&a...;ip=157.25.5.68[/url]
Co do wykonawców.. zamiast BP bym chciał Razorlight, może jakieś Six by Seven.
ej ej grzechem jest zestawić okropny yndieboysband z potęgą jaką jest 6by7!
odnosnie line-upu
tez nie jestem zadowolony, (prawdopodbnie) jadę przede wszystkim z myślą zobaczenia BP i LCD Soundsystem, z ciekawości zobaczę Sonic Youth...
dziwne ze mamy w sumie ten festiwal juz kila lat(4?) a w moj gust nie trafiono nawet trochę, przypomnijmy ominęły nas już festiwalowe trasy takich herosów jak New Order, Morrissey, Manic Street Preachers, Charlatans, Arcade Fire, The Good The Bad and The Queen, Primal Scream itd itd osobiscie nie jaram się plumkającą islandią i audycjami hawryluka więc jestem zawiedziony...
Napisano 15 czerwca 2007 - 16:44
Napisano 27 czerwca 2007 - 15:47
acha,jakby co,piszcie na pm,gg,bo tel mi wylaczyli.
Napisano 27 czerwca 2007 - 16:50
Może w niedzielę przed/po Bjork coby się z Alien zobaczyć?
Jakbyśmy się tu nie dogadali, a by ktoś chciał, mój numer 661758471. Ładnie się przedstawiamy nickiem i dogrywamy ewentualne coś..
Napisano 27 czerwca 2007 - 22:55
Ej forumowcy, może jakieś piwo/coś z okazji tego że tam będziemy w liczbie paru osób?
Może w niedzielę przed/po Bjork coby się z Alien zobaczyć?
Jakbyśmy się tu nie dogadali, a by ktoś chciał, mój numer 661758471. Ładnie się przedstawiamy nickiem i dogrywamy ewentualne coś..
Świetny pomysł.
Dobsz... jak sie zbiorę w sobie
to może zadzwonie
No chyba, że wcześniej mnie
staranują przy scenie...
Napisano 30 czerwca 2007 - 14:46
Znakomicie wypadło też The Roots - to jest dopiero dobry hip-hop, nie tam jakieś 50 centy, akony czy inne snoop dogi. Kolesie byli niesamowicie żywiołowi, zabawni i przede wszystkim kreatywni. Podczas swoich utworów (tu też niestety nie potrafie wymienć tytułów) zdarzało im się "coverować" m.in Iron Maiden a nawety Scootera! na swój funkowo-hiphopowo-rockowy sposób.
Dobra, pora się zbierać. Dziś zapowiada się równie ekscytująco, Dick 4 Dick, Beastie Boys, Kombajn..., Muse
Napisano 02 lipca 2007 - 17:49
na razie jestem jeszcze w takim innym świecie. zmęczona, ale i też bardzo zadowolona, bo było rewelacyjnie. a muzyka cały czas brzmi mi w uszach. na jakąś dłuższą relację pokuszę się wieczorem albo jutro. w sumie nie przejechałam się na żadnym koncercie, na który liczyłam. Miałam nadzieję na bardzo fajny występ Afro Kolektywu i taki też był, moim zdaniem. Bloc Party, ktore znam bardzo tak sobie, dało świetny koncert, tak samo jak i Sonic Youth. Spodobała mi się Groove Armada, a widok ludzi tańczących w foliówkach był boski:). Podejrzewałam, ze Bjork da genialny występ - w końcu to marka sama w sobie.. ale występ Bjork nie był genialny. występ Bjork zmiażdżył. zmiażdżył dokumentnie. Miłym zaskoczeniem okazało się dla mnie Dick4Dick. Co do Muse, byłam na początku koncertu, wysłuchałam kilka utworów..nie wzięło mnie to zupełnie, a i wielkie 'buuu!..' za spóźnienie. ;P no, to na razie tyle odnośnie koncertów. korzystając z okazji, chciałam podziękować Stelli, Alien i Acrowi, że mogłam się z nimi zobaczyć:) Wybaczcie, jeśli mówiłam trochę nieskładnie, ale zwalam to na zmęczenie:D.
w każdym razie podobało mi się bardzo, a za hasło naczelne festiwalu uznałyśmy ze znajomymi słowo "lans". ;]
Napisano 03 lipca 2007 - 10:59
bylem pierwszy raz na hainekenie, zaskoczyla perfekcyjna organizacja...chyba trzeba wpisac to wydarzenie na stale do kalendarza
Napisano 03 lipca 2007 - 11:11
bloc party - nie spodziewalem sie takiej energii i tylu osob znających lyricsy pod sceną, moment z so fucking usless i ostr na she's hearing voices znakomite a na zakonczenie genialny helikopter...a i złapałem pałeczkę rzuconą przez Matta Tonga
Jesteś w stanie podać cały set , który zagrali?
A co pałeczki, to niezły czad!
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych