Heineken Open'er Festival
Napisano 05 marca 2007 - 22:54
Jak najbardziej. Festiwal, w tym i pole namiotowe ze wszystkimi mediami jest zorganizowany nieomal perfekcyjnie. Jedyne, co może przeszkadzać, to owe 'babie doły' jak to nazwaliśmy, bo pole namiotowe było usytuowane w miejscu gdzie wczęsniej zapewne była łaka, a wcześniej pole, więc było trochę nierówno, ale możliwe że w tym roku będzie gdzie indziej. Upałów uniknąć się niestety nie da. Trzeba wcześnie wstawać i np. iśc na plaże, tudzież walnąć się na trawie między blokami na osiedlu BDCzy warunki były znośne?
Nie. Własnie pytam m.in. dlatego, że przeszło mi przez myśl by tym razem to zmienić.I czy fani U2 byli rozbici blisko siebie?
Napisano 05 marca 2007 - 23:11
Jak najbardziej czemu nie, ale nie wiem, czy to już czas. No ale załozyć można, tyle że sam się nie założy..Hmmm, to może założyc osobny temat
w sprawie open'erowskiej organizcji i integracji?
W ogóle tak: przekonuje się po mału do Bloc Party, poznam lepiej Bjork, skoro mówicie że Muse live wymiata to może jednak nie zasnę.. zaczyna mi się podobać
Napisano 06 marca 2007 - 00:23
Czy ktoś orientuje się, kiedy mają w tym roku podawać wyniki maturalne?
Roman, nie rób mi tego, ja chcę na Opener! (A wyjazd planuję już od dnia zeszłorocznego festiwalu:)
A jeśli chodzi o pole namiotowe - jak z sanitariami, czy jak to nazwać ;] ?
Napisano 06 marca 2007 - 13:07
mła, zią.Ok ziomy, ziomalki, tak orientacyjnie, to kto z Was na dziś dzień wybiera się na Open'er Festival raczej bardziej niż mniej?
ja postanowiłam nie przejmować się wynikami, bo jeśli okaże się, że będą np. 29. czerwca, to co zmieni fakt, że będę tam, a nie tu? etam.(wbrew pozorom, jest to pytanie na temat)
Czy ktoś orientuje się, kiedy mają w tym roku podawać wyniki maturalne?
Roman, nie rób mi tego, ja chcę na Opener! (A wyjazd planuję już od dnia zeszłorocznego festiwalu:)
Napisano 06 marca 2007 - 20:12
A jeśli chodzi o pole namiotowe - jak z sanitariami, czy jak to nazwać ;] ?
Bez większych problemów. Kulturka generalnie, to nie Woodstock.
Prysznice są, w miare spoko, czasem ustawiała się dłuższa kolejka, ale tragedii nigdy nie było. Zawsze zostaje zatoka Gdańska jak się komuś nie chce czekać
Problemy bywały czasem z wodą, tj. raz leciała optymalna, raz lodowata, a raz można było parzyć kawę w wodzie z kranu. Ale przeżyliśmy wszyscy, wspominamy raczej pozytywnie, więc.. więc
Napisano 06 marca 2007 - 22:02
Problemy bywały czasem z wodą, tj. raz leciała optymalna, raz lodowata, a raz można było parzyć kawę w wodzie z kranu. Ale przeżyliśmy wszyscy, wspominamy raczej pozytywnie, więc.. więc
Woda lodowata, raz trafiłam na taką.. w sam raz :] Ale wspominam dobrze mimo wszystko...
Napisano 06 marca 2007 - 23:10
Napisano 06 marca 2007 - 23:26
Jest.Nie ma czegoś takiego jak bilet jednodniowy..
Od pierwszego kwietnia, po 130zł.
http://www.opener.pl/bilety_pl.html
Btw: "Karnety 3-dniowe: 199 PLN (bez pola namiotowego) i 219 PLN (z polem namiotowym)", czyli się wyjasniło, czemu drożej, dwadzieścia zlotys płacimy za (maksymalnie) pięciodniowy pobyt na polu.
Przy okazji narzeknę sobie, że dziś znów nie podali kolejnego wykonawcy. Średnio, że tańszy bilet można kupić tylko w momencie, gdy się nie zna większości line-up'u imprezy.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych