I czy u wszystkich prawie od Fly'a sie musiało zaczynaćMnie powaliło The Fly z Bostonu na początku...pamiętam że byłem wniebowzięty. Ale jak usłyszałem prawdziwą wersje to jeszcze bardziej mnie to wciągło, potem już z górki.
Piosenka od której zaczęła się wasza przygoda z U2
#102 Guest_MacPhisto18_*
Napisano 18 sierpnia 2007 - 23:51
I czy u wszystkich prawie od Fly'a sie musiało zaczynać
U mnie zaczeło się od Bostonu...
Pierwszą piosenką którą byłem zafascynowany było SBS dopiero później sposobały mi się takie kawałki jak WTSHNN, Until czy Desire...
Ale pamiętam że Boston obejrzałem co najmniej ze 60 razy, znałem każdy szczegół i wszystko na pamięć
Wtedy to byłem pier*******
Napisano 18 sierpnia 2007 - 23:53
ooo ja z U2 jestem dopiero rok....To ja mam takie fazy,że hej xDU mnie zaczeło się od Bostonu...
Pierwszą piosenką którą byłem zafascynowany było SBS dopiero później sposobały mi się takie kawałki jak WTSHNN, Until czy Desire...
Ale pamiętam że Boston obejrzałem co najmniej ze 60 razy, znałem każdy szczegół i wszystko na pamięć
Wtedy to byłem pier*******
Napisano 19 sierpnia 2007 - 11:37
Mnie powaliło The Fly z Bostonu na początku...pamiętam że byłem wniebowzięty. Ale jak usłyszałem prawdziwą wersje to jeszcze bardziej mnie to wciągło, potem już z górki.
Dokładnie potem to z górki..
ooo ja z U2 jestem dopiero rok....To ja mam takie fazy,że hej xD
A ja pare miesięcy, ja to dopiero mam fazy... Niektórzy chyba myślą, że zwariowałam...
Napisano 19 czerwca 2008 - 17:56
pozdrawiam
So dream out loud
Napisano 28 czerwca 2008 - 21:06
Ahaaaaaa, nie zapomnę też wyemitowanego na Planete filmu dokumentalnego o Joshua Tree. Miałem chyba 13 lat i oglądałem to bodajże w wersji orygianlej. Pamiętam, jak mnie fascynowały fragmenty, gdzie The Edge pogrywa fragmenty kawałków ;-)
GG: 5241305
Napisano 30 czerwca 2008 - 17:55
Ale tak naprawdę oszalałam na punkcie U2 kiedy pierwszy raz usłyszałam VERTIGO
A tak nawiasem mówiąc, to siostra kiedyś mi powiedziała, że jak byłam mała to chodziłam po domu spiewając "oh oh oh... the sweetest thing!" nie pamiętam tego za bardzo, ale z tego wynika, że moja fascynacja U2 była jeszcze wcześniejsza
Napisano 29 lipca 2008 - 08:19
Pierwsza piosenka jaką słyszałam będąc świadoma że jest autorstwa U2 to Angel of Harlem, na lekcji j. angielskiego. Ale wtedy jeszcze nie zaczęłam słuchać U2, dopiero jakiś rok później z ciekawości przesłuchałam kilka piosenek na YouTube i wiem że były to All Because Of You i All I Want Is You, a tak już całkiem świadomie to zaczęłam słuchanie od One
Napisano 04 grudnia 2008 - 21:17
Napisano 06 grudnia 2008 - 15:58
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych