Elo wam wszystkim
Hello, Hello
Napisano 07 listopada 2018 - 09:16
Właśnie dlatego że w KRK każdy mówi że no dobra, to musimy coś z tym zrobić, a potem i tak się spotykacie na piwie w W-wie
ostatnio to chyba jedynie przy okazji koncertów udaje się zrobić jakieś piwerko w Krakowie. w grudniu szykuje się Paul, a że to już za niecały miesiąc to pewnie niedługo w odpowiednim topicu będziemy próbować coś dograć
Midnight is where the day begins.
Napisano 11 listopada 2018 - 06:14
6!
Ha! Wymieniałem z nia bootlegi - podesłała mi również odbitki fotek z tego berlińskiego koncertu - mam je do dzisiaj:) mieszkała w Gdańsku bodajże. Może gdzieś znajdę kopertę od niej z jej nazwiskiem.
Wasilewska.
(do tego, zono moja, przydaja sie stare poczty/maile/ksiazki/adresy
Ale to bylo tyle lat temu, ze i nazwisko moze sie zmienilo.
@vicryn - ha, a ja, na ten berlin, od niej/razem z nia kupowalismy 2 tikety od jakiegos Niemca. 100 lat temu a kosztował ponad 400zl (i teraz ma byc drogo?)
pozdro, Wiercioch
Napisano 11 listopada 2018 - 12:27
6!
Wasilewska.
(do tego, zono moja, przydaja sie stare poczty/maile/ksiazki/adresy
Ale to bylo tyle lat temu, ze i nazwisko moze sie zmienilo.
@vicryn - ha, a ja, na ten berlin, od niej/razem z nia kupowalismy 2 tikety od jakiegos Niemca. 100 lat temu a kosztował ponad 400zl (i teraz ma byc drogo?)
pozdro, Wiercioch
Dokładnie - Wasilewska pytam o nią z ciekawości - siedzę tu dwa lata i zastanawiam się czy znam tu kogoś z widzenia odgrzebalem przypadkiem maila z u2pl z "recenzja" mini zlotu fanów u mnie w domu w Gdansku właśnie w 2002 r. i mnie wzięło na wspominki. (Pozdro dla Dominiki i Krzycha ktorych też goscilem)
Ja za bilet na koncert do Wiednia Który był dzień przed Berlinem płaciłem ok 700 zł wtedy więc też nie narzekam na ceny.
Napisano 12 listopada 2018 - 13:11
No dobra to ja się w końcu odważę i przywitam. Cześć wszystkim Obserwuję Was od początku września, trafiłam tu po odwołanym koncercie w poszukiwaniu biletów na koncert w Amsterdamie, na który pierwotnie chciałam się wybrać. Dzięki Evay udało się tam być, jeszcze raz dzięki za bilet Dzisiaj w nocy wyruszam na jutrzejszy koncert w Berlinie i już nie mogę się doczekać. Wspaniałego koncertu Wam życzę i może do zobaczenia
Napisano 12 listopada 2018 - 14:35
No dobra to ja się w końcu odważę i przywitam. Cześć wszystkim Obserwuję Was od początku września, trafiłam tu po odwołanym koncercie w poszukiwaniu biletów na koncert w Amsterdamie, na który pierwotnie chciałam się wybrać. Dzięki Evay udało się tam być, jeszcze raz dzięki za bilet Dzisiaj w nocy wyruszam na jutrzejszy koncert w Berlinie i już nie mogę się doczekać. Wspaniałego koncertu Wam życzę i może do zobaczenia
Tak jak mówiłam jesteśmy w Sunflowerze! Jutro po koncercie after
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych