witam serdecznie
Hello, Hello
Napisano 01 listopada 2018 - 03:01
Drodzy nowi użytkownicy! (!!1..!, , 1!!, ! jak jesteście bardzo trollami). Jako moderator rozważyłam Wasze prawo do pisania tu pierdoletów, poddałem je pod głosowanie, połowa moderatorow uznała że ścięcie głowy będzie dobrym pomysłem, ja tylko usunę Wasze spamerskie posty i mam nadzieję że więcej się nie spotkamy.
Jeśli naprawdę jesteś prawdziwym userem daj nam znać, przyjmiemy Cię z radością i szarlotkę nawet ktoś zrobi. Wstrząśniętą ale nie zmieszaną. Natomiast z okazji ataku troll kont, jeśli naprawdę tu jesteś, jesteś nowy, chcesz z nami pogadać... udodowdnij, napisz coś o sobie, napisz coś w innym wątku co ma sens, proszę
Napisano 02 listopada 2018 - 02:00
Dajesz, na to legendarne krakowskie spotkanie które krakowianie obiecują od lat. Jak wejdziesz z takim giftem od razu medal za wzorowego debiutanta będzie
(kiedyś koleżanka OutOfControl przyszła na imprezę ze słynnym "ciastem 500 metrów" - bo ponoć biegła z nim 500 metrów na pociąg żeby do nas zdażyć w śnieżycy oporowej i mimo że troszkę się zepsuło, zapamiętamy na zawsze )
Napisano 06 listopada 2018 - 16:45
nie.
Napisano 06 listopada 2018 - 21:45
Dajesz, na to legendarne krakowskie spotkanie które krakowianie obiecują od lat. Jak wejdziesz z takim giftem od razu medal za wzorowego debiutanta będzie
(kiedyś koleżanka OutOfControl przyszła na imprezę ze słynnym "ciastem 500 metrów" - bo ponoć biegła z nim 500 metrów na pociąg żeby do nas zdażyć w śnieżycy oporowej i mimo że troszkę się zepsuło, zapamiętamy na zawsze )
Czemu właśnie w krk żadnych spotkań nie ma ? Z chęcią bym poszedł
HIT z tym ciastem XD
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych