Hej jestem Jowita, właśnie się zarejestrowałam. Pozdrawiam
Napisano 12 października 2018 - 13:01
uszanowanko!
no cześć messiah, może powiesz coś więcej? skąd przybywasz? od kiedy U2? będzie jeszcze jakis post czy to jedyny?
Hej jestem Jowita, właśnie się zarejestrowałam. Pozdrawiam
no cześć Jowita, może powiesz coś więcej? skąd przybywasz? od kiedy U2? będzie jeszcze jakis post czy to jedyny?
Napisano 14 października 2018 - 19:26
Napisano 16 października 2018 - 20:00
Napisano 18 października 2018 - 23:29
Nie ma możliwości odróżnienia autentycznej nowej osoby która tu coś napisze od bota - dlatego nie skasujemy po prostu wszystkich tych kont. Wywaliłem już cztery które dały o sobie znać że są botami, będziemy wywalać jak leci w ramach dowodów. Drogi nowy użytkowniku u2forums - daj nam znać że nie jesteś kolejnym z fali śmiecia która nas przyatakowała, witając się napisz coś o sobie, podziel się ulubioną piosenką U2, coś. Albo nie, whatever. Spam-bociki i tak pójdą w niebyt także no, tego.
Napisano 19 października 2018 - 01:29
A jednak zdarzało się. Zresztą no naprawdę - w ryj oberwać mogę oberwać - jaki z tym jest problem? Wkurza kogoś ten wątek to go nie klika i ma wyjebane. Ja nie klikam wątku o NBA bo mnie nie interesuje i nie mam z tym problemu że istnieje. DK-ART pewnie nie klika nocnych rozmów i powrotow i dlatego jest jak jest, no ale
Z trollami spamerami to ja mam problem bo ich muszę pojedynczo kasować i to robię zresztą, także to na mnie, nikt inny nie musi na to patrzeć nawet jak nie chce. No to jest moja działka i bajka żeby się uporać i moja jednak logika, że czasem, raz na sto się zjawia rodzynka co zostaje, a zaczyna tu. Nie mogę wyjebać wszystkich bo się nagle pojawiło ileś spam-botów bo nie ma jak odróżnić. Ale jak już się da to laczkiem po ryju i wszyscy z obsługi forum (współ-ciecie) są poinstruowani w ten sposób.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych