Przyszedłem się przywitać
Dzień dobry a raczej wieczór !
Napisano 01 grudnia 2016 - 18:40
Witam, witam sam nie jestem zbyt długo na forum ale fajnie, że są nowi fani na stronie
Days off are great...
"Kiedy intelektualna część gry przeważa nad duchową, nigdy nie osiąga się sukcesów, nigdy nie dochodzi się do czegoś wielkiego" John Frusciante
Napisano 03 grudnia 2016 - 16:22
Przyszedłem się przywitać
Dzień dobry a raczej wieczór !
Cześć! Pisz śmiało Mam nadzieję, że Ci się tu spodoba
Napisano 08 grudnia 2016 - 23:06
jutunerd zone ofc
Napisano 25 stycznia 2017 - 09:07
witamy zostań z nami, pisz, a może nawet wpadnij -> http://u2forums.com/...poznań-18032017
Midnight is where the day begins.
Napisano 29 marca 2017 - 19:52
Dobry wieczór,
Melduję się wśród forumowego bractwa. Z U2 jestem od 1991 r. od kiedy usłyszałem AB (tzn. słyszałem ich już na JT ale walnęło mnie własnie przy AB). Byłem już kiedyś na forum ale był to epizod. Zobaczymy jak będzie teraz. W każdym razie pozdrawiam fanów zespołu, który w moim życiu dość mocno namieszał.
Napisano 03 maja 2017 - 11:38
Witam wszystkich.
Praga, Budapeszt, Wiedeń nie są przewidziane na nowej trasie ??? Do tej pory zawsze jeździłem do Chorzowa (2x).
Ktoś wie może jak wygląda sprawa wykorzystania utworów U2 do filmików np. z wypadu w góry ? Tak, żeby nie było problemów przy zamieszczaniu filmiku na facebooku ?
Trzeba na to licencji ? A jeżeli trzeba to jak taką licencję kupić i ile taka licencja może kosztować (jeden utworek - Beautiful Day).
pozdrawiam
Zbychu
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych