Witam wszystkich Melduje się wierny fan zespołu w wieku 18 lat ^^
Hello, Hello
Napisano 11 sierpnia 2015 - 19:05
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 12 sierpnia 2015 - 02:04
ej no jest tu parę osób w wieku podobnym i młodszym, no co wy może nie wszyscy się przyznają, może nie wszyscy się czują, no ale
a, co chciałem powiedzieć poważnie - z tego forum znam osobiście osoby w wieku od 13 do 50 i się dogadujemy, serio pod przysięgą. wiek może ma znaczenie gdzie indziej ale nie tu. a ja też mam tu wieczną 18tke w sumie...
Napisano 12 sierpnia 2015 - 12:27
Znaczy, forum w zasadzie jest dozwolone od lat 18-tu (no, w każdym razie powinno być), ale nie traktujemy tego wymogu nazbyt serio, o ile tylko chętny należycie wykaże odpowiednią dojrzałość we wskazany (lub zademonstrowany) sposób.
Napisano 04 września 2015 - 10:10
Cześć, dawno mnie tu nie było, więc czuję się jak nowy!
Napisano 04 września 2015 - 10:17
witamy ponownie do zobaczenia na koncertach
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 16 września 2015 - 11:24
Witam Was! Chciałbym się przywitać na forum i w najbliższym czasie też przedstawić, czego nigdy dotąd nie zrobiłem. Czy jest jakiś ogólnie stosowany format przez to forum? Pytam, bo nie chcę być znowu posądzony przez któregoś z moderatorów o trolling.
Napisano 16 września 2015 - 11:29
Te "posądzenie" to był chyba bardziej żart;) Zresztą tutaj to prawdziwych trollów przewijało się od groma toteż jakieś uprzedzenia może niektórzy mają żartuję też Nie martw się. Ale w każdym razie witamy na forum!
A format to klasycznie, imię, nazwisko, miasto, numer buta, odcień moczu i takie tam typowe formalności
Napisano 30 września 2015 - 00:39
A witamy witamy i zapraszamy do częstego odwiedzania !
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 01 października 2015 - 10:41
witamy nowych użytkowników, którzy jak sądzę i mam nadzieję przybędą po berlińskich koncertach - z tego co widzę, Franek już się zarejestrował czujcie się tu dobrze!
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych