Użytkownik nr 2222, gratulujemy!Hi everyone
Hello, Hello
Napisano 30 czerwca 2013 - 15:38
Od czego tu zacząć? Jestem stalkerem forum praktycznie od 5 lat, swego czasu miałam tu konto, ale byłam młoda, głupia i nie pisałam zbyt wiele... Zlotowa grupa śląska już mnie zna, reszta pewnie pozna przy okazji jakiegoś koncertu/festiwalu/zlotu ogólnopolskiego W każdym razie, uznałam, że czas w końcu wyjść z ukrycia i zacząć się udzielać!
Napisano 16 października 2013 - 10:44
Witam !!! po dłuższej przerwie .....
mam nadzieję zaglądać tu częściej niż przez ostatnie lata .... (jeśli tylko walka z rzeczywistością pozwoli) ....
witajcie nowi i starzy znajomi i nieznajomi .....
ps. dzięki za natchnienie do powrotu: acr - zdjęcie z FB wzbudziło wiele wspomnień ...
Depe - spotkany niesamowicie w Pradze
i Martynie ....
powalczmy o stare klimaty ...
Napisano 16 października 2013 - 11:09
witaj roopa - ciągnie na stare śmiecie ...
Napisano 11 listopada 2013 - 12:10
No to i ja sie przywitam po wielooooletnim przestoju, i tak samo jak pigol - walczac z rzeczywistoscia i 12-14 godzinnym dniem pracy- mam nadzieję bywac tutaj choc odrobine czesciej. No i do zobaczenia w Kraku w ta sobote:)
To take a cup
To fill it up
To drink it slow
I can't let you go
Napisano 16 listopada 2013 - 23:52
Witajcie! Nie rozejrzałam się jeszcze dobrze tutaj, ale chyba wypada się przedstawić jako świerzak Jestem Aga, mieszkam w Gdańsku, studiuję. Ciężko określić od kiedy słucham U2, ta muzyka zawsze gdzieś przy mnie była, tylko nie zawsze słyszałam ją dostatecznie wyraźnie... No i jestem tu, bo gdy znajomi nieogarniają więcej niż kilka tytułów to człowiek łaknie kontaktu z "swojakami". Mam nadzieję, że kiedyś pojawię się na jakimś zlocie Ale to niestety jeszcze nie dziś. Pozdro!
Napisano 17 listopada 2013 - 19:11
Ooo Gdańsk, super! Swoja ;D Witamy witamy
Napisano 17 listopada 2013 - 19:34
Cześć, cześć! Rozgość się tutaj, pisz, udzielaj się, nie masz się czego bać - większość ludzi z forum jest miła
"Większość"
Bianca - zapraszamy do Poznania zatem 07.12
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 17 listopada 2013 - 22:10
Dzięki za miłe przyjęcie
Tak się składa, że właśnie kilka dni temu wróciłam z Poznania i jak na złość studia (tak na 95%) nie pozwolą mi przyjechać na zlot, a bardzo bym chciała na jakiś pojechać, żeby poznać forumowiczów i nie przepaść bez wieści jak pewnie setki innych nowych userów (zawsze jest te pare procent szansy że coś się zmiani i może dam radę dojechać, ale jak się za dużo gada, to za mało się robi, więc lepiej nie obiecywać i sobie, i innym).
"Większość miła" brzmi obiecująco ja jestem taki "dobry dzieciak", podobno dam się lubić
Napisano 18 listopada 2013 - 02:49
O właśnie, właśnie, fajnie gdybyś była jedną z tych nielicznych osób które po przywitaniu się ładnie jednak zostają, od razu plus 10 do fajności Namawiam oczywiście na jakieś zlociki, piwa, coś, odkryliśmy dawno że najlepiej się poznawać tak, no a póki co, witamy na forum, have fun, naprawdę nie gryziemy, czasem wbrew pozorom ale no, no no. To ja mówię też ładnie hello - hello! No i dajesz
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych