Witam nowych, witam Kurcze co do zlotów to i ja mam taki problem... Z wielką chęcią bym wpadł w końcu, ale czasu brak i możliwości cały czas.., a przecież już sporo czasu minęło od mojej rejestracji eh.. Mam nadzieję, że się w końcu kiedyś zobaczymy
Hello, Hello
Napisano 22 listopada 2013 - 20:59
Witam wszystkich fanów U2 oraz miłóśników muzyki,
Cieszę się, że U2 powróciło z nowym utworem, mimo iż nie promuje nowego albumu, który ma ukazać się w 2014 roku.
Muzyka U2 towarzyszy mi od wielu lat. Na tym forum będę pojawiać się tylko wtedy, kiedy pojawią ciekawe informacje na temat U2.
Pozdrawiam
Napisano 23 stycznia 2014 - 15:48
Cześć Zastanawiałem się czy ma sens się witać, jako, że śledzę to forum od dobrych kilku lat. Posiadałem nawet konto, ale zapomniałem hasło, login i w ogóle Jestem fanem U2 dokładnie od roku 2002, gdy dostałem pierwszy album, a dokładnie składankę The best of 1990-2000. Od tamtego czasu dużo się zmieniło, zacząłem sam udzielać się muzycznie, kolekcjonować pozostałe albumy moich ulubieńców, a co najważniejsze i co będę wspominał do końca swojego żywota - Chorzów 2009 I pewnie podobnie jak Wy, czekam niecierpliwie na najnowsze wydawnictwo Bono i spółki. Także siema i mam nadzieję, że teraz będę bardziej aktywny na tym forum
Napisano 24 stycznia 2014 - 07:48
Raczej zbieżność, jestem ze Śląska i stąd pochodzi cała moja familia Niemniej sporo osób pyta się mnie o pokrewieństwo z Jurkiem Styczyńskim, którego osobiście bardzo szanuję, niemniej nie łączą nas żadne więzy krwi Jeśli kogoś zainteresuje, to zapraszam do przesłuchania mojej skromnej twórczości. Nie będzie zaskoczeniem, że bardzo inspiruję się naszym ulubionym zespołem
http://www.youtube.com/user/mrkstpl
Napisano 25 stycznia 2014 - 16:34
Napisano 25 stycznia 2014 - 16:45
To chyba możesz już spokojnie mnie zaprosić do znajomych Mało jest fanów U2 w naszym regionie
Napisano 25 stycznia 2014 - 17:33
Witamy witamy ooo a ja zawsze miałem wrażenie że na Śląsku jest mała ojczyzna fanów U2 Praktycznie wszyscy Ślązacy których znam ich słuchają
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 05 lutego 2014 - 11:57
Witam was wszystkich.Jestem tu nowy,ale dziele z wami wspólną pasję czyli fanatyzm do najepszego bandu na świecie U2.Obserwuje to forum od dawna a teraz postanowiłem czynnie brać udział w dyskusjach.Jeszcze raz pozdrawiam i witam!!!
El silencio se vuelve melodia
Napisano 15 lutego 2014 - 23:33
Witamy i zapraszamy serdecznie do pisania i dyskutowania! ; )
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych