Szczególnie aktywnym użytkownikiem pewnie nie będę, ale od czasu do czasu postaram się coś od siebie dorzucić.
Witamy i mamy nadzieję, że uda Ci się wkręcić na tyle, żeby pisać tu regularnie
Napisano 07 marca 2012 - 01:48
Napisano 07 marca 2012 - 10:03
Napisano 07 marca 2012 - 10:38
[2]a przede wszystkim do spotykania się! (to jeszcze bardziej sympatyczne przeżycie)
Napisano 07 marca 2012 - 11:00
cześć bizarre
zapraszamy do pisania,a przede wszystkim do spotykania się! (to jeszcze bardziej sympatyczne przeżycie)
Napisano 07 marca 2012 - 20:57
oj tam. wszyscy wyszliśmy z szafy.[2]
Już w najbliższy piątek w Warschau, i za tydzień w Poznaniu. Niestety, nie wiem kiedy w Narnii - chyba będziesz musiała coś sama zorganizować, bo nie słyszałem, żeby ktoś jeszcze stamtąd pochodził .
Tak się składa, że to prawda ;D (i już nigdy nic nie będzie takie samo ;P)Bardzo sympatyczne przeżycie, które zapamiętalasz do końca życia:D
Napisano 08 marca 2012 - 01:47
Bawię się świetnie, właśnie ogarnęłam cytowanie o drugiej w nocy . Poza tym myślałam, że przechodzę na jasnąGratulacje z okazji przejścia na ciemną stronę mocy!
Baw się dobrze i postuj ile sił w palcach
Witamy!
lmao, zajęło mi kilka lat przyjście na forum, proponuję zwolnić tempo.cześć bizarre
zapraszamy do pisania,a przede wszystkim do spotykania się! (to jeszcze bardziej sympatyczne przeżycie)
Nie mogę nic zorganizować-Aslan nie pozwala ;([2]
Już w najbliższy piątek w Warschau, i za tydzień w Poznaniu. Niestety, nie wiem kiedy w Narnii - chyba będziesz musiała coś sama zorganizować, bo nie słyszałem, żeby ktoś jeszcze stamtąd pochodził .
Nie wątpięBardzo sympatyczne przeżycie, które zapamiętalasz do końca życia:D
Napisano 08 marca 2012 - 01:52
Napisano 08 marca 2012 - 17:48
Ciemna zaiste. Ale za to towarzystwo doboroweBawię się świetnie, właśnie ogarnęłam cytowanie o drugiej w nocy . Poza tym myślałam, że przechodzę na jasną
to na czacik zapraszamy!lmao, zajęło mi kilka lat przyjście na forum, proponuję zwolnić tempo.
Napisano 19 marca 2012 - 17:45
Napisano 20 marca 2012 - 01:34
Napisano 20 marca 2012 - 02:12
Napisano 20 marca 2012 - 15:52
cześć Silence, cześć everyone!
wiem, wiem, wiem. czasem wyglądamy jak strasznie hermetyczna rodzina u2forums, czasem się tak nawet czujemy, ale przecież nie jest tak, bo każdą nową fajną osobę witamy wielce otwarcie jak się da. ja coś takiego pisze od paru lat, od paru lat się tu pojawiły osoby, które same się już tak czują i tak piszą. nie bójcie się nas, nie jesteśmy straszni wcale, naprawdę czekamy na nowe osoby, potrzebujemy Was bądźcie, piszcie tu, zostańcie na więcej niż 'serwus heloł', ja Wam mówię, warto, wielu potwierdzi pewnie, bo i wszyscy tem moment złamania się i napisania, wpadnięcia na spotkanie w panice, w strachu mieliśmy, a dziś.. a dziś widzicie. także. dajecie
Napisano 20 marca 2012 - 16:47
Ej, wywalanie z czata to jakas grubsza sciema:p sama ja usłyszałam ponad rok temu jak zalozylam tutaj konto!!
Napisano 20 marca 2012 - 20:57
Czasami nawet zdarza mi się wchodzić na czata i nie zostaję z niego wywalona!
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych