Skocz do zawartości

Zdjęcie

Hello, Hello

2009 replies to this topic

#1521 DarekU2

DarekU2

Użytkownik

• Members
  • 3 Postów

Napisano 02 grudnia 2011 - 23:11

Witamy zatem fanke U2 i Gibsona Explorer'a :-)
Tribute Band z Bielska-Białej poszukuje Bono

#1522 Eman

Eman

Użytkownik

• Members
  • 62 Postów

Napisano 06 grudnia 2011 - 19:54

Witam wszystkich serdecznie :) Troszke czasu juz tutaj przesiaduje, ale jako anonim, teraz postanowilem zalozyc konto :)

#1523 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 06 grudnia 2011 - 22:15

Witamy zatem oficjalnie :) Proponuję na założeniu konta nie poprzestać = zapraszamy do aktywności (w czasach post-trasowego kryzysu każdy nowy aktywny user szczególnym dobrem forum!) :)

#1524 Edek

Edek

Użytkownik

• Members
  • 4 Postów

Napisano 17 grudnia 2011 - 14:40

Cześć. I to chyba tyle z tego co chciałam powiedzieć. Tego, że uwielbiam U2 nie muszę dodawać. :)

#1525 alien

alien

Użytkownik

• Members
  • 875 Postów

Napisano 17 grudnia 2011 - 14:59

nie musisz:) witamy i zapraszamy do pisania.

#1526 zooromancer

zooromancer

Użytkownik

• Members
  • 1 Postów

Napisano 12 stycznia 2012 - 13:10

Hej, właściwie od dawna tu już zaglądam, ale dopiero teraz zdecydowałam się zarejestrować :-) Uwielbiam U2 od dziecka, heh LMJR był moją pierwszą hehehe "miłością" ;-) a moja ukochana era w twórczości chłopaków to ZooTV. Mam to szczęście (?), że kilka lat temu przeprowadziłam się na Śląsk i akurat mieszkam praktycznie naprzeciwko Stadionu Śląskiego. Zabawne jest, że mój przystanek nazywa się "ZOO" a zatem mieszkam przy Zoo Station... Koncerty w Chorzowie to prawdziwa magia. Nie mogę się doczekać kiedy będzie następny, bo jestem przekonana, że musi być :-) Ogólnie to chciałabym poznać jakichś fanów z tego forum, żeby w końcu mieć motywację na wyjazd na jakiś zlot. Najlepiej ten "legendarny", organizowany przez Zbycha. Niestety nie mam "U2-owych" przyjaciół (widać nieskutecznie zarażam wirusem Achtung Baby...) a fajnie byłoby poznać ludzi, którzy też uwielbiają Irlandczyków i ostatnią kasę by wydali, żeby usłyszeć New Year's Day live... Witajcie serdecznie :-)
Everything you know is wrong...

#1527 olive

olive

Zooming in, zooming out

• Members
  • 3 377 Postów

Napisano 12 stycznia 2012 - 14:35

Witaj w swoim stadzie! :)
zapraszamy do udzielania się na forum, no i oczywiście na zloty!!!

#1528 samtech84

samtech84

Użytkownik

• Members
  • 41 Postów

Napisano 20 stycznia 2012 - 17:42

Witam wszystkich :) Znam forum od dawna i często zaglądałem jako gość, a od dziś już nie jako gość :P

#1529 Martucha_11

Martucha_11

Użytkownik

• Members
  • 30 Postów

Napisano 14 lutego 2012 - 14:20

Hello Hello! I'm at place called vertigo... i to dosłownie - czasem poprostu nie wiem co mam z sobą zrobić, chociaż nie; wiem dokładnie - posłuchać U2!

Witam wszystkich bywałam tu czasami anonimowo, teraz już nie jako gość.

U2 czasem nazywam swoim irlandzkim wirusem, bo zespół zaraził mnie a rozsiewam to dalej ;)

Od roku z haczykiem Słucham U2, czytam o U2, na koncercie nie miałam okazji być, ale mam nadzieję, że jeszcze do tego dojdzie.
No i dziwnym zbiegiem okoliczności będąc jeszcze w liceum zdarzyło mi się być w Berlinie i Dublinie, więc można powiedzieć, że zdarza mi się koroczyć ich śladami :-D

Jednym słowem CZEŚĆ!
I'm an accident waiting to happen
Tryin' throw my arms around the world

#1530 campeon

campeon

Użytkownik

• Members
  • 592 Postów

Napisano 14 lutego 2012 - 16:47

cieszy mnie kolejna dziewczyna słuchająca U2, swoją drogą to ciekawe że tak niespodziewanie zaczęłaś ich słuchać, w sumie w dość poźnym wieku...

#1531 Martucha_11

Martucha_11

Użytkownik

• Members
  • 30 Postów

Napisano 14 lutego 2012 - 18:54

To nie tak w zupełności, że dopiero w okolicach osiemnastki zaczęłam- wtedy nastąpiło apogeum, wcześniej też ale trochę tak od czasu do czasu i bez zajarania. Do niektórych rzeczy trzeba dojrzeć; zwłaszcza tych najlepszych :D
I'm an accident waiting to happen
Tryin' throw my arms around the world

#1532 andie

andie

(not) original of the species

• Moderatorzy
  • 5 687 Postów

Napisano 14 lutego 2012 - 19:52

Na doznanie U2 nigdy nie jest za późno! ;) Miałam lat 21, kiedy mi się to przytrafiło :P

@Martucha_11 - witamy :)
Is there an order in all of this disorder
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more

#1533 Guzu Omega

Guzu Omega

Użytkownik

• Members
  • 2 Postów

Napisano 18 lutego 2012 - 12:01

Cześć! Melduje się kolejna fanka U2. Słucham ich od podstawówki (Pani od polskiego w dniu premiery HTDAAB stwierdziła że w takim dniu opowiadanie trzeba pisać właśnie przy ich dźwiękach - Panie od polskiego się zmieniają, ale miłość do zespołu pozostaje). Więc latem będzie jakieś siedem lat. Pół życia od momentu w którym się to życie zaczyna pamiętać i mieć jego świadomość.

Nie jestem zbyt dobrym forumowiczem, zazwyczaj czytam, ale nie piszę, więc dotąd nie zakładałam konta. Teraz bardzo chciałabym prosić o pomoc ze zdobyciem multicamu - zgłosiłam się już w dziale multicamowej poczty i czekam cierpliwie/niecierpliwie na dalszy rozwój akcji ;)
Przy okazji jestem też fanką Snow Patrol z takim samym stażem miłości, więc ten multicam to wszystko, o czym aktualnie myślę.

#1534 ania94

ania94

Użytkownik

• Members
  • 146 Postów

Napisano 23 lutego 2012 - 19:28

Witam :)
Od dłuższego czasu byłam anonimowym gościem na tym forum, ale dzisiejszego wieczoru postanowiłam to zmienić. U2 słucham prawie 2 lat, a ostatnio pokochałam ich jeszcze bardziej. Z niecierpliwością czekam na koncert w Polsce i możliwości zrobienia razem z tysiącami fanami polskiej flagi :) Dodam jeszcze, że U2 uwielbiam nie tylko, za muzykę i teksty, ale cudowne jest to ile lat grają razem bez zmiany składu. O U2 mogę pisać godzinami. Bardzo się cieszę, że istnieje taka strona, na której można spotkać ludzi ogarniętych miłością do tego samego zespołu :)

#1535 Owłos

Owłos

Użytkownik

• Members
  • 5 525 Postów

Napisano 23 lutego 2012 - 19:43

O U2 mogę pisać godzinami.

O, to się bardzo przydaje na forum! Zapraszamy zatem na przykład do wątku Niezbędnik Bootlegowy, można się wyszaleć, bo wszyscy o nim zapomnieli :P Osobiście zapraszam również do surwajwora ZOO TV, bo tam z kolei można się zaznajomić przez dogryzanie innym.
"I went out there
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"

#1536 ania94

ania94

Użytkownik

• Members
  • 146 Postów

Napisano 23 lutego 2012 - 20:08

Przeglądając forum zauważyłam, że o wielu ciekawych wątkach zapomniano :( Ale spokojnie, dajcie mi trochę czasu, a odkopie połowę z nich ;D

#1537 Mo.

Mo.

Użytkownik

• Members
  • 914 Postów

Napisano 23 lutego 2012 - 21:09

Przeglądając forum zauważyłam, że o wielu ciekawych wątkach zapomniano :( Ale spokojnie, dajcie mi trochę czasu, a odkopie połowę z nich ;D

odkopuj, odkopuj, trochę więcej życia na forum mile widziane! :)
"I will not hear what you have to say

Cause I need freedom now
And I need to know how
To live my life as it's meant to be"

#1538 andie

andie

(not) original of the species

• Moderatorzy
  • 5 687 Postów

Napisano 23 lutego 2012 - 22:19

cześć!

(...) Osobiście zapraszam również do surwajwora ZOO TV, bo tam z kolei można się zaznajomić przez dogryzanie innym.

Nawet jeśli, to z czystej sympatii B)
Is there an order in all of this disorder
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more

#1539 Szczotecz-kal

Szczotecz-kal

FlowerPower

• Moderatorzy
  • 2 544 Postów

Napisano 24 lutego 2012 - 07:30

Osobiście zapraszam również do surwajwora ZOO TV, bo tam z kolei można się zaznajomić przez dogryzanie innym.

Pamiętajcie tylko, że żeby zagłosować w survivorze, trzeba się wcześniej pokazać w kilku tematach, coby nikt nie podejrzewał nowej osoby o to, że jest drugim kontem kogoś, kto bierze udział w zabawie ;) A tak poza tym, to cześć Ania i inni nowi :)

P.S. Mój pierwszy post w tym topicu :D

#1540 lookas

lookas

Użytkownik

• Members
  • 593 Postów

Napisano 04 marca 2012 - 02:24

Witam szanowne forum.

Zaglądam tu od bardzo dawna, ale dotychczas incognito. W końcu postanowiłem się ujawnić.
Często anonimowo korzystałem z waszej wiedzy, porad i pomocy, przede wszystkim jeśli chodzi o kwestie związane z U2 (bootlegi, info, itd.), ale również ogólnie odnośnie aktualnych wydarzeń i wiadomości, nie tylko muzycznych. Za to wszystko serdecznie dziękuję.

Sympatykiem U2 jestem od baaardzo dawna, ale kompletnego zajoba dostałem po ostatnim chorzowskim koncercie. Do tej pory jest to dla mnie niesamowitym wspomnieniem. Flaga na NYD, milky way, atmosfera tego wydarzenia, osoby mi towarzyszące - wszystko to złożyło się na niezapomniane przeżycie i spowodowało odkrycie zespołu na nowo. Od tego czasu jestem fanem pełną gębą. Gdybym był młodszy, to całe mieszkanie byłoby oklejone plakatami zespołu, a tak, to tylko mam chorzowską flagę ustawioną jako tapetę na pulpicie. :)

Szczególnie aktywnym użytkownikiem pewnie nie będę, ale od czasu do czasu postaram się coś od siebie dorzucić.

A tak w ogóle u2forums rules. :D

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych