Pearl Jam
Napisano 02 kwietnia 2007 - 11:51
Napisano 02 kwietnia 2007 - 15:44
Czy jeśli włożę koszulkę z napisem "nie przyszłam tu dla LP i comy" to mię zlinczują? :/
Lepiej nie wkładaj, dla własnego dobra.
Straszne to to, o ile Coma jest w jakiś sposób wyborem logicznym, o czym Johnny właśnie napisał, to LInkin Park jest wzięty zupełnie z-niewiadomo-kąd, żeby nie powiedzieć wulgarnie. Organizatorzy tej muzycznej imprezy którzy powinni się teoretycznie orientować choć trochę co się w muzyce dzieje chyba mają ze sobą jakiś problem. No bo co, LP najtańsi byli?
#24 Guest_Panna Anna_*
Napisano 02 kwietnia 2007 - 16:32
Coma to w zasadzie był łatwy do przewidzenia wybór - wszak m.in. z Pearl Jam Rogucki i s-ka zrzynają.
No co Ty
Aj, nie powinnam wklejać fragmentów prywatnych rozmów, ale trudno ;]mozliwe, szczerze mowiac nie wiem, wiec nie bede sie odzywal. w kazdym razie coma to dla mnie rock progresywny, a tego nie kojarze z PJ, chociaz nie znam, wiec oczywiscie moge sie mylic
Napisano 02 kwietnia 2007 - 17:42
np. masę moich kolegów pojechało na Slipknota, przedmetalikowego, w pełni potrafię to zrozumieć, choć osobiście uważam, że clowny z Iowa, mogą co najwyżej poczyścić buty panom z Metalliki.
#27 Guest_MacPhisto18_*
Napisano 02 kwietnia 2007 - 17:58
Jeżeli jest fanem LP to czemu nie rozumiesz, że jedzie na ten koncert?
np. masę moich kolegów pojechało na Slipknota, przedmetalikowego, w pełni potrafię to zrozumieć, choć osobiście uważam, że clowny z Iowa, mogą co najwyżej poczyścić buty panom z Metalliki.
Hmm sorry zapomniałem dodać że nie jest fanem w żadnym tego stopniu znaczenia tylko po prostu jedzie dla jaj
Napisano 03 kwietnia 2007 - 09:15
Hmm sorry zapomniałem dodać że nie jest fanem w żadnym tego stopniu znaczenia tylko po prostu jedzie dla jaj
Zazdroszczę możliwości wywalenia ponad stówy " dla jaj ". Też bym tak chciał.
No co Ty biggrin.gif
No przecież Rogucki co najmniej kilka razy zapragnął być polskim Edwardem Aniu, czy są jeszcze bilety ?
#32 Guest_Panna Anna_*
Napisano 03 kwietnia 2007 - 18:08
Czyżbyś się Jasiu mimo wcześniejszych deklaracji wybierał?
Napisano 04 kwietnia 2007 - 09:21
Czyżbyś się Jasiu mimo wcześniejszych deklaracji wybierał?
No właśnie chętnie bym się wybrał, ale czy dam rade, wątpliwe.. Ciekawi mnie, jak idzie sprzedaż. Z tego co się orientuję, jest pewna grupa ludzi, która zrezygnowała z koncertu PJ na rzecz Red Hot Chili Peppers ( pewnych rzeczy po prostu nie da się zrozumieć ), więc wydaje mi się, że, niestety, tłoku nie będzie..
#35 Guest_Panna Anna_*
Napisano 04 kwietnia 2007 - 21:58
Wolałbym dla jaj pójść na Tokio Hotel.
Ja dla jaj idę na Linkin Park
A co do rezygnacji na rzecz RHCP - nie rozumiem, naprawdę. Obawiam się, że Red Hoci zagrają wielkie przeboje z ostatniego wydawnictwa, usnę i mię na płycie zadeptają. A o Pejotach na pewno nie można powiedzieć jednego: że przynudzają. Ich koncerty (choć bez żadnych uciech dla oczu) to poprostu mnóstwo energii, życia, kurcze nie wiem czego - naprawdę mówię obiektywnie
Napisano 05 kwietnia 2007 - 08:51
Ależ Red Hoci ze Slane to koncert dobry, nawet bardzo dobry ale porywający jedynie momentami, jak dla mię
Ależ pewnie wiele osób przysypiałoby pewnie na takich kawałkach jak "One" czy "WOWY" w koncertowym wykonaniu U2. Czy warto dorabiać do tego jaką ideologię
#40 Guest_Panna Anna_*
Napisano 05 kwietnia 2007 - 09:13
Jaką ideologię, co znowu?
<kurcze, refleks szachisty, na forum wishlist zamknęli zapisy na koszulki, aj :/>
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych