ludzie, co jest z wami, ogarnijcie się!
oj, nie ładnie tak edytować.
Użytkownik Max edytował ten post 02 lipca 2009 - 23:05
Napisano 02 lipca 2009 - 23:07
ciuch ciuch!
Napisano 02 lipca 2009 - 23:09
co do opinii kolegi że glos juz nie ten do ES ...
a po czym to wnioskujesz? byłeś w Barcelonie ? :/
Napisano 02 lipca 2009 - 23:12
ciuch ciuch!
Napisano 02 lipca 2009 - 23:13
po czym? po mp3 z telefonu??
Napisano 02 lipca 2009 - 23:16
Z świętych się nie zartuje.kurna no może jednak dystansu trochę..
tak, po mp3 w telefonie które swoją drogą wcale takiej złej jakości nie jest.. i słychać niedociągnięcia to tu to tam i że w jednym fragmencie nie śpiewa a mówi..
zresztą, daj mi żesz człowieku spokój, nawet mnie nie przeprosiłeś, że zmieniłeś mi płeć, holender!
a poza tym pytam się: czy B. = święta krowa? niektórzy naprawdę mogliby nauczyć się wyłapywać takie coś jak 'przekąs' lub 'przymrużenie oka'.
Napisano 02 lipca 2009 - 23:17
kurna no może jednak dystansu trochę..
tak, po mp3 w telefonie które swoją drogą wcale takiej złej jakości nie jest.. i słychać niedociągnięcia to tu to tam i że w jednym fragmencie nie śpiewa a mówi..
zresztą, daj mi żesz człowieku spokój, nawet mnie nie przeprosiłeś, że zmieniłeś mi płeć, holender!
a poza tym pytam się: czy B. = święta krowa? niektórzy naprawdę mogliby nauczyć się wyłapywać takie coś jak 'przekąs' lub 'przymrużenie oka'.
Napisano 02 lipca 2009 - 23:19
Napisano 02 lipca 2009 - 23:19
Cóż czekam na nagranie w lepszej jakości, ale po tym co przesłuchałem, wydaję mi się, że jest bardzo dobrze i nie ustępuje wersji albumowej. Odnośnie do Crazy Tonight, to także się cieszę, że zagrali wersję albumową. Urzekło mnie to wykonanie u Lettermana. Do remixa muszę się jeszcze przyzwyczaić. Nie jestem na nie, początek miecie, reszta narazie mnie nie przekonuję.koleżanki chyba, nick i zdjęcie zdecydowanie na to wskazują..
a poza tym co, B. to święta krowa i nie można go skrytykować? ojej..
sorry z ot.
Napisano 02 lipca 2009 - 23:39
U2Gigs potwierdza tą informacjęChodzą ploty, że normalna wersja Crazy Tonight była nagrywana w celu stworzenia wideoklipu.
ciuch ciuch!
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych