2009-07-02 - Barcelona, Spain - Camp Nou - 2
Napisano 03 lipca 2009 - 01:17
http://www.youtube.c...player_embedded
Długo nie musieliśmy czekać na filmik w dobrej jakości
Napisano 03 lipca 2009 - 01:32
I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight (normal)
Where The Streets Have No Name (incomplete)
Intro / Breathe
Desire
Everything You Know Is Wrong
Napisano 03 lipca 2009 - 06:19
Napisano 03 lipca 2009 - 08:40
Napisano 03 lipca 2009 - 08:47
Po setliście z drugiego koncertu można wnioskować co będzie stanowiło "szkielet" setlisty, a gdzie możemy spodziewać się rotacji. Myślę, że zmiany następować będą jedynie w utwarach pomiędzy "I Still..." a "Unkown Caller", ewentualnie jakis dodatkowy utwór pojawiać się będzie w bisach.
Mi się wydaje,że wypadać będą po prostu te kawałki co będą grane wyjątkowo tak jak electrical storm,party girl czy desire i jestem ciekaw czy do końca utrzyma się ultraviolet sam już nie wiem czy wolę ten kawałek czy the fly....no,ale gdyby wypadł w chorzowie na rzecz untila myślę,że pare osób by się nie zmartiwło wręcz przeciwnie ja czekam jeszcze na pojawienie się even better,untila właśnie,mysterious ways,może coś z pop-a i bad
Napisano 03 lipca 2009 - 09:33
Ale w jakim sensie zaskoczył? Wymieniając TRZY kawałki?
Wymienili 3 kawałki, ale z tego: 1 nigdy wcześniej nie był grany na żywo, drugi to b-side. Ponadto zagrali dwie różne wersje tego samego kawałka. Być może dla Ciebie to mało, ale dla mnie to wielki powód do optymizmu. Nie można pomijać tego, ze U2 nigdy chętnie nie dokonywali dużych roszad w setlistach. Teraz pomimo gigantyzmu oprawy koncertu szykuje nam się zmiana w tym zakresie
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych