Taka mała Lilka, a jaki będzie miała wkład w koncert!
Kolejny dowód na to, że U2 łączy pokolenia! Pozdrawiam wszystkich starszych i młodszych
Napisano 04 sierpnia 2009 - 15:08
Napisano 04 sierpnia 2009 - 17:38
Napisano 04 sierpnia 2009 - 19:33
błagam nie, bez wiochy!Akcja trochę od czapy: jeśli dostatnie się ktoś jakimkolwiek cudem na scenę, obowiązkowo trzeba dorwać się do mikrofonu i powiedzieć podziękowania za Flagę ZBYCHOWI (tylko po angielsku, żeby Bono też skumał czemu cały stadion szaleje ). Co wy na to?
Napisano 04 sierpnia 2009 - 22:19
Napisano 04 sierpnia 2009 - 22:25
Napisano 04 sierpnia 2009 - 23:00
Napisano 04 sierpnia 2009 - 23:09
Napisano 04 sierpnia 2009 - 23:18
Pewnie był poruszany ten temat, ale co sądzicie na temat ubrania się na czerwono? Rozumiem, że gdyby wszyscy się tak ubrali to lipa, ale pojedyncze osoby? Bo wróciłem właśnie z wakacji, będę miał niewiele czystych rzeczy i jedną z kilku opcji jest właśnie czerwona koszulka. Czy dostanę wobec tego specjalną ekskomunikę za zepsucie efektu? A jak jednak się uprę i pójdę na czerwono to czy zwalnia mnie to z machania czerwoną szmatką / kartką etc. czy mimo to mam wziąć ze sobą tego typu artefakt? Tzn. i tak zrobię, jak zechcę, ale co sugerujecie?
Napisano 04 sierpnia 2009 - 23:26
Pewnie był poruszany ten temat, ale co sądzicie na temat ubrania się na czerwono? Rozumiem, że gdyby wszyscy się tak ubrali to lipa, ale pojedyncze osoby? Bo wróciłem właśnie z wakacji, będę miał niewiele czystych rzeczy i jedną z kilku opcji jest właśnie czerwona koszulka. Czy dostanę wobec tego specjalną ekskomunikę za zepsucie efektu? A jak jednak się uprę i pójdę na czerwono to czy zwalnia mnie to z machania czerwoną szmatką / kartką etc. czy mimo to mam wziąć ze sobą tego typu artefakt? Tzn. i tak zrobię, jak zechcę, ale co sugerujecie?
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych