Skocz do zawartości

Zdjęcie

AKCJA FLAGA pt.2

819 replies to this topic

#661 Prosiak

Prosiak

Użytkownik

• Members
  • 9 Postów

Napisano 04 sierpnia 2009 - 13:26

Taka mała Lilka, a jaki będzie miała wkład w koncert! :D

Kolejny dowód na to, że U2 łączy pokolenia! :D Pozdrawiam wszystkich starszych i młodszych :)

#662 bebok

bebok

Użytkownik

• Members
  • 265 Postów

Napisano 04 sierpnia 2009 - 13:35

W związku z zapowiadaną, raczej deszczową, pogodą trzebaby chyba przemyśleć pomysł z machaniem kartkami papieru...

#663 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 04 sierpnia 2009 - 13:49

Lać ma do 20:00, potem ma być spokój.

#664 nazim

nazim

Użytkownik

• Members
  • 100 Postów

Napisano 04 sierpnia 2009 - 13:53

To wszystko to opady przelotne możliwe od godziny 8 do 20. Nie ma ani słowa o opadach ciągłych, więc można sie spodziewać lekkiego deszczyku to wszystko. Jutro będziemy wszystko dokładnie wiedzieć.

#665 Kacha

Kacha

Użytkownik

• Members
  • 27 Postów

Napisano 04 sierpnia 2009 - 14:33

Czyżby powtórka z rozrywki z tym deszczem? ;)

#666 Wirken

Wirken

Użytkownik

• Members
  • 34 Postów

Napisano 04 sierpnia 2009 - 15:08

skoro będą kręcić, to załatwili, że deszczu nie będzie :D

co do newsów - kilka dni temu antyradio dało newsa o fladze - zdziwko zrobiłem, ale tak ma być !

a na onecie to przecież już ładnych kilka razy były newsy "z flagą w tle".

Ja z moim Młodym bierzemy "białe szmatki", a jak się da to podprowadzimy z domu białe prześcieradła (będziemy najwyżej potem spać bez :D ) na wolne miejsca obok.

Co do tej krepiny - to jest delikatne ale długie - można by rozciągać przez kilka miejsc, chyba lepszy efekt będzie.

ehhhhhhhhhh... już mi się ręce trzęsą, co to będzie pojutrze ?

i planuję jeszcze coś na samochód - tak by jadący a nie zorientowani też czytali stojąc w korku na dojeździe do stadionu
Tomorrow ? October? One!

#667 yloona

yloona

Użytkownik

• Members
  • 57 Postów

Napisano 04 sierpnia 2009 - 15:16

i planuję jeszcze coś na samochód - tak by jadący a nie zorientowani też czytali stojąc w korku na dojeździe do stadionu

dobry plan :)

#668 Koziol

Koziol

Użytkownik

• Members
  • 375 Postów

Napisano 04 sierpnia 2009 - 16:14

Ja bede w RED ZONE1, to wezme tez moze troche czerwonych kartek dla zapominalskich. AAAaaaaaaa to jeszcze tylko 2 dni :D

#669 Yarpen

Yarpen

Użytkownik

• Members
  • 973 Postów

Napisano 04 sierpnia 2009 - 17:38

Akcja trochę od czapy: jeśli dostatnie się ktoś jakimkolwiek cudem na scenę, obowiązkowo trzeba dorwać się do mikrofonu i powiedzieć podziękowania za Flagę ZBYCHOWI (tylko po angielsku, żeby Bono też skumał czemu cały stadion szaleje :P ). Co wy na to? ;)
http://sit-and-wonder.blogspot.com/

#670 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 Postów

Napisano 04 sierpnia 2009 - 19:33

Akcja trochę od czapy: jeśli dostatnie się ktoś jakimkolwiek cudem na scenę, obowiązkowo trzeba dorwać się do mikrofonu i powiedzieć podziękowania za Flagę ZBYCHOWI (tylko po angielsku, żeby Bono też skumał czemu cały stadion szaleje :P ). Co wy na to? ;)

błagam nie, bez wiochy!
Jak chcesz to się po prostu pomódl do Zbycha. Może wysłucha.

A jeśli to był żart to sorry wziąłem na poważnie ;)

#671 Yarpen

Yarpen

Użytkownik

• Members
  • 973 Postów

Napisano 04 sierpnia 2009 - 21:58

Już samo założenie, że ktoś będzie na scenie i coś powie jest wysoce abstrakcyjne, więc odbieraj to jak chcesz :P Ale co można byłoby ew. powiedzieć swoją drogą? ;)
http://sit-and-wonder.blogspot.com/

#672 Koziol

Koziol

Użytkownik

• Members
  • 375 Postów

Napisano 04 sierpnia 2009 - 22:02

spokojnie ja bede miec kartke z napisem me+guitar=vertigo/angel of harlem jak mnie wyciagna to dopiero narobie wiochy :D so don't make a vilage! :D ale co tam powiem cos i juz :D

#673 conr4d

conr4d

Użytkownik

• Members
  • 2 255 Postów

Napisano 04 sierpnia 2009 - 22:09

spokojnie ja bede miec kartke z napisem me+guitar=vertigo/angel of harlem jak mnie wyciagna to dopiero narobie wiochy :D so don't make a vilage! :D ale co tam powiem cos i juz :D

Trzeba tępić konkurencję, wyślij nam swoje zdjęcie :D

#674 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 Postów

Napisano 04 sierpnia 2009 - 22:19

nie chodzi mi o wejśćie na scene tylko o dziękowanie Zbychowi i pisanie że cały stadion będzie szalał ;) Pełen szacunek i podziękowania dla niego i każdego kto przyczynił się do tego, że U2 tak lubią Polskę, no ale bez przesady, tego wieczoru jest tylko jedna gwiazda, i jest to U2.

Za angelem jest jak najbardziej :P

#675 ZBYCH

ZBYCH

Użytkownik

• Members
  • 486 Postów

Napisano 04 sierpnia 2009 - 22:25

Krotki update medialny
- Radio Katowice- jutro 16.15-17.00 poleci reportaż, powtórzą go w czwartek spod stadionu
- W czwartek w Dzienniku Zachodnim będzie cały dodatek dotyczacy koncertu
- jutro 10:30 tvn24... nie wiem czy pojdzie live... sie okaze ;P
- zetka chyba tez jutro
- u2tour.de wie immer :) http://www.u2tour.de...rticle4215.html

ps. badzcie BIALI / CZERWONI o to w tym chodzi, let's cut the bullshit!

#676 dochna

dochna

Użytkownik

• Members
  • 375 Postów

Napisano 04 sierpnia 2009 - 22:28

czerwone ręczniki już w pogotowiu :) flaga na 100% wyjdzie rewelacyjnie, już nie mogę się doczekać
Im bardziej Puchatek zaglądał do środka
Tym bardziej Prosiaczka tam nie było

#677 ZBYCH

ZBYCH

Użytkownik

• Members
  • 486 Postów

Napisano 04 sierpnia 2009 - 23:00

odnosnie U2.com... to mysle ze mozemy sie spodziewac conajmniej czegos takiego: http://www.u2.com/ne...ite-wave-part-2
tyle ze u nas bedzie totalnie BIALO i CZERWONO! ;P

chocby za potop szwedzki, musimy byc lepsi! hehe

#678 el_f

el_f

Użytkownik

• Members
  • 1 967 Postów

Napisano 04 sierpnia 2009 - 23:09

Pewnie był poruszany ten temat, ale co sądzicie na temat ubrania się na czerwono? Rozumiem, że gdyby wszyscy się tak ubrali to lipa, ale pojedyncze osoby? Bo wróciłem właśnie z wakacji, będę miał niewiele czystych rzeczy i jedną z kilku opcji jest właśnie czerwona koszulka. :lol: Czy dostanę wobec tego specjalną ekskomunikę za zepsucie efektu? A jak jednak się uprę i pójdę na czerwono to czy zwalnia mnie to z machania czerwoną szmatką / kartką etc. :D czy mimo to mam wziąć ze sobą tego typu artefakt? Tzn. i tak zrobię, jak zechcę, ;) ale co sugerujecie?

#679 yloona

yloona

Użytkownik

• Members
  • 57 Postów

Napisano 04 sierpnia 2009 - 23:18

Pewnie był poruszany ten temat, ale co sądzicie na temat ubrania się na czerwono? Rozumiem, że gdyby wszyscy się tak ubrali to lipa, ale pojedyncze osoby? Bo wróciłem właśnie z wakacji, będę miał niewiele czystych rzeczy i jedną z kilku opcji jest właśnie czerwona koszulka. :lol: Czy dostanę wobec tego specjalną ekskomunikę za zepsucie efektu? A jak jednak się uprę i pójdę na czerwono to czy zwalnia mnie to z machania czerwoną szmatką / kartką etc. :D czy mimo to mam wziąć ze sobą tego typu artefakt? Tzn. i tak zrobię, jak zechcę, ;) ale co sugerujecie?

hahahahaha :)

#680 Wirken

Wirken

Użytkownik

• Members
  • 34 Postów

Napisano 04 sierpnia 2009 - 23:26

Jak będziesz na czerwono, to może ktoś Tobą pomacha ;)
A raczej Cię z niczego nie zwalnia, więc machać trzeba, nawet jak będą Tobą machać ;)
Tomorrow ? October? One!

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych