Skocz do zawartości

Zdjęcie

AKCJA FLAGA pt.2

819 replies to this topic

#641 derka

derka

Lady with the spinning head

• Moderatorzy
  • 5 611 Postów

Napisano 03 sierpnia 2009 - 15:06

Mozna by je wsadzic w koszulki... tyle, że koszulki to juz dodatkowe koszta :/

There's always a chance as long as one can think
this is music : last

#642 Inis

Inis

Użytkownik

• Members
  • 15 Postów

Napisano 03 sierpnia 2009 - 16:08

Przyznaję się bez bicia: nie mam pojęcia czy to nie jest kretyński pomysł, nie wiem czy ochrona zgodziłaby się na taką współpracę, ale spróbuję, może mnie nie zlinczujecie ;)
A gdyby zamiast rozkładać te białe kartki na siedzeniach (jeśli będzie lało tak jak w 2005 r. to nic z tego nie wyjdzie) zostawić je ochronie przy bramach - ludzie wchodzący na sektory nie pędzą tak jak ci na płytę. Nie zbawi ich ta sekunda, w której wezmą arkusz.

#643 conr4d

conr4d

Użytkownik

• Members
  • 2 255 Postów

Napisano 03 sierpnia 2009 - 16:15

Przyznaję się bez bicia: nie mam pojęcia czy to nie jest kretyński pomysł, nie wiem czy ochrona zgodziłaby się na taką współpracę, ale spróbuję, może mnie nie zlinczujecie ;)
A gdyby zamiast rozkładać te białe kartki na siedzeniach (jeśli będzie lało tak jak w 2005 r. to nic z tego nie wyjdzie) zostawić je ochronie przy bramach - ludzie wchodzący na sektory nie pędzą tak jak ci na płytę. Nie zbawi ich ta sekunda, w której wezmą arkusz.

To byłoby coś, ale trzeba by napisać do organizatora, a wiadomo jak to z LN...

#644 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 Postów

Napisano 03 sierpnia 2009 - 16:19

Nie trzeba chyba pisać, można się dogadać z ochroniarzami. To wbrew pozorom też ludzie :D
Drink Scotch whiskey all night long
And die behind the wheel

Tak uważam.

#645 conr4d

conr4d

Użytkownik

• Members
  • 2 255 Postów

Napisano 03 sierpnia 2009 - 16:39

No oby...
Aktualne wieści:
Posiadam 3 ryzy białego papieru A4
Aczkolwiek samemu ciężko będzie mi to targać, dlatego chciałbym to dać ludziom, którzy będą na trybunach, aby mogli to porozdawać, są chętni?

Użytkownik conr4d edytował ten post 03 sierpnia 2009 - 16:39

#646 agrace

agrace

Użytkownik

• Members
  • 682 Postów

Napisano 03 sierpnia 2009 - 17:20

No oby...
Aktualne wieści:
Posiadam 3 ryzy białego papieru A4
Aczkolwiek samemu ciężko będzie mi to targać, dlatego chciałbym to dać ludziom, którzy będą na trybunach, aby mogli to porozdawać, są chętni?

Ja z Wersym będziemy na trybunach, więc nie ma problemu, żebyśmy wzięli część arkuszy od Ciebie. :rolleyes:

#647 dorothy

dorothy

Użytkownik

• Members
  • 73 Postów

Napisano 03 sierpnia 2009 - 18:20

O akcji FLAGA przypomniała mi dziś również firma shortcut której autokarem wybieram się na koncert :rolleyes: To sympatyczny gest!
ps. jeżeli chodzi o kolor biały to prześcieradła są bezkonkurencyjne ;)

#648 ZBYCH

ZBYCH

Użytkownik

• Members
  • 486 Postów

Napisano 04 sierpnia 2009 - 10:26

Shortcut brawo :)
w rocklonglucku tez informuja

o 12 ma byc w serwisie w ZETce

#649 GhostGirl

GhostGirl

Acrobat

• Members
  • 978 Postów

Napisano 04 sierpnia 2009 - 11:03

Onet się wyślił :) Pierwsza wiadomość na stronie głównej: tutaj

#650 ZBYCH

ZBYCH

Użytkownik

• Members
  • 486 Postów

Napisano 04 sierpnia 2009 - 12:16

Zetka byla u mnie w pracy juz nie via phone ;P, ma dzis pojsc material... jak bede wiedzial kiedy dam znac, ale fajnie ze stacje masowe sie wlaczaja!

#651 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 Postów

Napisano 04 sierpnia 2009 - 12:24

kurcze może dzięki temu atakowi mediów ruszy znowu sprzedaż!

#652 hannahu2

hannahu2

Użytkownik

• Members
  • 87 Postów

Napisano 04 sierpnia 2009 - 12:33

Onet się wyślił :) Pierwsza wiadomość na stronie głównej: tutaj

Onet owszem. Milo z ich strony, ze sie tak postarali. :)
Jednak kiedy czytam komentarze to... :unsure: Underclass! Nie mam slow na tych ludzi!!! :mellow:

Pozwole sobie przytoczyc kilka najgorszych przypadkow... Tak mnie wkurzyli, ze slow nie mam!!! :angry:
...

"Bilety jeszcze w sprzedaży przy takiej reklamie w mediach!!! po prostu śmiać mi się chce."
"U2 to dno, totalne i kompletne dno"
"I W POLSCE JEST KRYZYS ??? PO CO ICH ZAPROSZA POLSKA NIE LEPIEJ PRZEZNACZYĆ TE PIENIĄDZE NA SŁUŻBE ZDROWIA !!! CHORE PAŃSTWO CIEKAWE ILE TEN ŚMIERDZĄCY BONO SKASUJE PIENIEDZY ZA TE SWOJE WYCIE"
"Jak chcecie zrobić flagę na New Year's Day, jeśli na tej trasie nie ma tej piosenki w repertuarze?"

...

Użytkownik bee edytował ten post 04 sierpnia 2009 - 12:40
edytowanie postów nie boli

http://www.u2-site.com/

#653 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 Postów

Napisano 04 sierpnia 2009 - 12:50

zasada nr 1 - nigdy nie czytaj komentarzy i forów na onecie, wp, o2, itd bo szkoda nerwów.

#654 emkag

emkag

Użytkownik

• Members
  • 32 Postów

Napisano 04 sierpnia 2009 - 12:54

Kochani myślę że nie ma się co stresować zakompleksionymi dupkami :)
Ja gdzieś czytałam jak jeden napisał: "Enjoy the silence, najlepsza piosenka U2 wg mnie"...Skoro tacy ludzie się wypowiadają to nie mam więcej pytań.
Będzie flaga, będzie super.
Zbychu widzę dzielnie działa za co wielki szacun.
Tylko kurcze te bilety, dziwię się że jeszcze są no ale ceny wysoki trzeba przyznać.

A propos flagi to nie śmiejcie się ale jestem mamą 8-miesięcznej Lilki więc zabiorę na trubuny ... pieluch tetrowe dla siebie i męża :0)
Są duże i białe, będą idealne :)))

#655 yloona

yloona

Użytkownik

• Members
  • 57 Postów

Napisano 04 sierpnia 2009 - 12:54

zasada nr 1 - nigdy nie czytaj komentarzy i forów na onecie, wp, o2, itd bo szkoda nerwów.

amen

#656 anton

anton

.

• Members
  • 1 310 Postów

Napisano 04 sierpnia 2009 - 13:01

"I W POLSCE JEST KRYZYS ??? PO CO ICH ZAPROSZA POLSKA NIE LEPIEJ PRZEZNACZYĆ TE PIENIĄDZE NA SŁUŻBE ZDROWIA !!! CHORE PAŃSTWO CIEKAWE ILE TEN ŚMIERDZĄCY BONO SKASUJE PIENIEDZY ZA TE SWOJE WYCIE"

To jest zdecydowanie najlepsze! :D Powinien jeszcze napisac o autostradach na Euro 2012! :D

#657 Guest_madredeus_*

Guest_madredeus_*
  • Guests

Napisano 04 sierpnia 2009 - 13:03

Zaczynam czuć lekkie mrowienie w związku z koncertem :-)
My mamy kawałki czerwonego materiału.

#658 cezar

cezar

Użytkownik

• Members
  • 695 Postów

Napisano 04 sierpnia 2009 - 13:04

A propos flagi to nie śmiejcie się ale jestem mamą 8-miesięcznej Lilki więc zabiorę na trubuny ... pieluch tetrowe dla siebie i męża :0)

PIĘKNE! :rolleyes:

Ponadto gratuluję odwagi i zaparcia, aby z takim maleństwem na koncert się wybrać!
Życzę Wam Wszystkim dobrej, niczym nie skrępowanej zabawy - oby to był "najspokojniejszy" dzień Lilki ;) a najbardziej zakręcony dzień Jej rodziców!
Pozdrawiam!

#659 zooshe

zooshe

Użytkownik

• Members
  • 768 Postów

Napisano 04 sierpnia 2009 - 13:08

"Bilety jeszcze w sprzedaży przy takiej reklamie w mediach!!! po prostu śmiać mi się chce."
"U2 to dno, totalne i kompletne dno"
"Jak chcecie zrobić flagę na New Year's Day, jeśli na tej trasie nie ma tej piosenki w repertuarze?"

...

Nie przejmowałabym się opiniami kogoś kto ma nika sprawiedliwy977 albo maila: obywatel@amorki.pl
To biedni sfrustrowani ludzie którym raczej trzeba współczuć.
"Basista umiera i idzie prosto do rock and rollowego nieba, u którego bram wita go Archanioł Gabriel. Tuż za nim widać w ożywionej rozmowie Jimiego Hendrixa, Johna Lennona, Elvisa Presleya, Janis Joplin i Keitha Moona.
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."

#660 Inis

Inis

Użytkownik

• Members
  • 15 Postów

Napisano 04 sierpnia 2009 - 13:18

Pozwole sobie przytoczyc kilka najgorszych przypadkow... Tak mnie wkurzyli, ze slow nie mam!!! :angry:

Takimi ludźmi nie należy się denerwować, można im co najwyżej współczuć ;)

Proszę! Taka mała Lilka, a jaki będzie miała wkład w koncert! :D
Pozdrawiam serdecznie!

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych