AKCJA FLAGA pt.2
Napisano 29 lipca 2009 - 08:12
U2.com napisal do mnie maila i chca nagrac FLAGE
No i jakbyśmy się poddali tym pomysłom osób, które narzekały na powtarzalność to figę byśmy mieli z tego filmu... Szanowny Kolega Zbych nie powiedział jednak co odpisał U2.com - może na przykład "gońcie się"?
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 29 lipca 2009 - 09:20
Ja dodatkowo zabieram flagę irlandii i wyciagam ja przy SBS. Możecie mnie zbluzgac, wyzwac itp ale uwazam ze to jest sensowana opcja. Nie bedzie balaganu a machac moze sobie kazdy. Podzielam zdanie Zbycha. U2 dla nas i my dla nich!
Napisano 29 lipca 2009 - 09:30
U2.com napisal do mnie maila i chca nagrac FLAGE
Jak by to ujac... bo po naszemu nie brzmi to tak doslownie, nosnie; jakis taki mniej doniosly wydzwiek ma... wiec nie po naszemu: You did it, man!
Gratulacje!
pozdro, Wiercioch
Napisano 29 lipca 2009 - 09:31
Tez chcialam tak zrobic, ale... Nie mam flagi Irlandii. A ze jestem leniem z anty talentem plastycznym- nie zrobie jej! Takze- 3mam kciuki. Machaj wytrwale i baw sie swietnie!CUDOWANIE!!! Wiedzą że mogą na nas liczyć
Ja dodatkowo zabieram flagę irlandii i wyciagam ja przy SBS. Możecie mnie zbluzgac, wyzwac itp ale uwazam ze to jest sensowana opcja. Nie bedzie balaganu a machac moze sobie kazdy. Podzielam zdanie Zbycha. U2 dla nas i my dla nich!
http://www.u2-site.com/
Napisano 29 lipca 2009 - 09:39
chodzi o to, ze wciaz sa ludzie, ktorym po prostu sie nie chce brac w tym udzialu. moze to jakos pomoze.
bardzo sie ciesze, Zbych, pisz co dokladnie napisali! *_*
Użytkownik evay edytował ten post 29 lipca 2009 - 09:41
Napisano 29 lipca 2009 - 09:43
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."
Napisano 29 lipca 2009 - 09:47
Tez chcialam tak zrobic, ale... Nie mam flagi Irlandii. A ze jestem leniem z anty talentem plastycznym- nie zrobie jej! Takze- 3mam kciuki. Machaj wytrwale i baw sie swietnie!
Polecam:
http://www.eflagi.pl/
Dostalam flagę w ciągu 1dnia!
Allegro nie ma nic ale na szczeście chłopaki z eflagi dzialaja szybko.
Mam nadzieje ze sie uda!
Napisano 29 lipca 2009 - 09:54
Oczekujemy propozycji na PM - osoba zaangażoawana życiem sercem i duzszą w zamieszczenie tej rekalmóiwki yloona z naszego forum!
Napisano 29 lipca 2009 - 09:55
Ja juz od paru dni wysylam maile to gazet (wczesniej do stacji radiowych). Nie wiem, czy jest sens informowac takie 'giganty' jak onet czy wp.pl, ale jak ktos chce to ok:] Mysle jednak, ze oni na biezaco czytaja takie fora .
ostatnim razem wysyłałam z milion maili i dopiero po parunastu była jakaś reakcja.
mam jeszcze na starej poczcie mejle, adresy są raczej aktualne.
serio, warto słać chwalmy się, jeśli mamy czym!
ooo, super! daj znać? dzisiaj?ja wyślę sms do szkła kontaktowego!
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych