Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ustrzel Konika

665 replies to this topic

#321 Fledge

Fledge

Admin

• Members
  • 1 019 Postów

Napisano 27 marca 2009 - 19:57

http://allegro.pl/it...u2_na_zywo.html

Ciekawa aukcja. Strzelam, ze ten user zalicytował wszystkie 20 biletów specjalnie, bez zamiaru ich kupna. Tak na złość konikowi.
U2

#322 Pan_Tarey

Pan_Tarey

Użytkownik

• Members
  • 36 Postów

Napisano 27 marca 2009 - 20:47

zobaczcie jak sto lat jesteśmy za murzynami... http://shop.ebay.pl/...fromZR40QQ_mdoZ ciekawe dlaczego tam nikt nie usuwa aukcji, a nie , już wiem, oni nigdy nie żyli w komuniźmie...
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus . "Mistrz i Małgorzata

#323 Witas

Witas

Użytkownik

• Members
  • 7 064 Postów

Napisano 27 marca 2009 - 20:52

komunizmie...

#324 Pan_Tarey

Pan_Tarey

Użytkownik

• Members
  • 36 Postów

Napisano 27 marca 2009 - 20:53

a tu jeśli by ktoś chciał policytować , jak na razie cena całkiem przyzwoita, no i nikt nie usuwa aukcji...
http://cgi.ebay.pl/2...i...A1|240:1318
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus . "Mistrz i Małgorzata

#325 Fledge

Fledge

Admin

• Members
  • 1 019 Postów

Napisano 27 marca 2009 - 20:53

Coś mi sie wydaje, ze jesteś konikiem i wkurwia cie, że uczciwi ludzie walczą z takimi nieudacznikami, dla których jedyną okazją do dorobienia do pensji nocnego stróża jest ciułanie ze sprzedaży biletów po zawyżonych cenach :)

Pogódź sie z tym, stań przed lustrem i powiedz: "Tak, jestem życiowym ofermą" :)

Edit: Darmowa edukacja, a ty nawet pisać sie nie nauczyłeś :)
U2

#326 Pan_Tarey

Pan_Tarey

Użytkownik

• Members
  • 36 Postów

Napisano 27 marca 2009 - 21:02

ale po czym wnosisz ze jestem konikiem?? bo podałem link do aukcji gdzie bilet kosztuje taniej niz nominalnie jak na razie?? bo mam inne zdanie niz większośc ludzi tutaj?? tworzysz historię mojego życia nie znając mnie wcale. a z tym stawaniem przed lustrem to widzę że często ćwiczysz, szkoda że nie skutecznie...(sorry za tę wstawkę ale naprawdę wkurza mnie że wiesz lepiej kim jestem i dlaczego tu piszę)

#327 Witas

Witas

Użytkownik

• Members
  • 7 064 Postów

Napisano 27 marca 2009 - 21:09

U góry po lewej masz coś takiego:

Zalogowany jako: Pan_Tarey ( Wyloguj )

Wciśnij to w nawiasie.

#328 Fledge

Fledge

Admin

• Members
  • 1 019 Postów

Napisano 27 marca 2009 - 21:12

Wnoszę to po tym, ze płaczesz jak widzisz akcje potępiającemu cwaniactwo. Ciagle piszesz: "komunizm, komunizm, patrzcie jak jest na Ebayu".

Stary, tego nie da sie ukryć, to widać. Stawiam miesięczną pensje, ze dorabiasz na dymaniu fanów :)
U2

#329 Pan_Tarey

Pan_Tarey

Użytkownik

• Members
  • 36 Postów

Napisano 27 marca 2009 - 21:25

Fledge, niestety przegrałeś. Zawsze myslałem ze fora są po to żeby wymieniać opinie a nie tylko głaskać się nawzajem. Nie daje wam do myslenia ze w krajach starej unii można handlowac biletami i nikt nie robi z tego zadymy? Najłatwiej jest powiedzieć "koń" i tym samym zwolnić sie z ewentualnego wymyslania argumentów do dyskusji. Ja sznuję wasze zdanie i nie obrażam was w żaden sposób, mam jednak inne zdanie i tylko tyle staram sie tutaj powiedzieć, ale okazuje się ze posiadanie odmiennego zdania jest prawie karalne... karalne conajmniej przypięciem łatki konia, co niestety jest absurdem.

#330 Guest_Mac_*

Guest_Mac_*
  • Guests

Napisano 27 marca 2009 - 21:30

Nie daje wam do myslenia ze w krajach starej unii można handlowac biletami i nikt nie robi z tego zadymy?

Na allegro też nikt nie robi zadymy, póki nikt aukcji nie zgłosi. Co WCALE nie usprawiedliwia przestępstwa. To, że na ebayu aukcje nie sa kasowane, nie znaczy że sprzedający nie są zwykłymi skurwysynami. A wiesz dlaczego są? Bo mnóstwo prawdziwych fanów którzy siedzieli w nocy, biletów nie kupiło - zapewne dlatego że kupił je jakieś koń. I nie dość, że taki pajac siedzi z tuzinem biletów to jeszcze je chce opylić za dwa razy więcej. Rozumiesz już? Po drugie w kodeksie prawa jak byk stoi napisane, że na koncerty biletów nie można sprzedawać drożej niż cena nominalna. Więc nie miej pretensji do nas, że czepiamy się tych imbecyli na allegro, tylko miej pretensje do ebayu że nie kasuje aukcji.

#331 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 27 marca 2009 - 21:34

@ Pan Tarey: no bo coorvah yebany koń zwinął bilety sprzed nosa prawdziwym fanom! Ciężko to pojąć? Jak można w takiej sytuacji bronić stanowiska pajaców, którzy sobie handlują po zawyżonej cenie??!! i jakieś zwymyślane banialuki odnośnie posiadania własnego zdania i rzekomego obrażenia osób mających inne zdanie nie ma tutaj nic do rzeczy.

Użytkownik Max edytował ten post 27 marca 2009 - 21:34

#332 Fledge

Fledge

Admin

• Members
  • 1 019 Postów

Napisano 27 marca 2009 - 21:35

Stary, odmienne zdanie to jedno, a poczucie przyzwoitości to drugie. Jeśli uważasz, że masowy wykup biletów jest w porządku, to już nie wiem co o tobie myśleć.

Pomyśl o tych wszystkich ludziach którzy latami czekali na ten koncert, a teraz muszą płacić 1/3 swojej ciężko zarobionej pensji za bilet, bo jakiś gnojek chce sie dorobić.
U2

#333 Koziol

Koziol

Użytkownik

• Members
  • 375 Postów

Napisano 27 marca 2009 - 21:36

Sluchaj czego Ty oczekujesz? ze powiemy ,,tak kurwa racja jest to ze kupuje bilet za 190 zl a sprzedaje za 390,,?? to chcesz uslyszec? Bo jak narazie to wchodzisz tu piszesz pierdoly, zgrywasz alfe i omege jak dla mnie to w dupie byles gowno widziales wiec idz glos swoje kazania o komunizmie, o tym ze konikiem nie nazywa sie biedakow dorabiajacych na biletach itp. bo naprawde watpie zeby kogos interesowalo to co piszesz. A jak Ty uwazasz ze warto placic za bilet x razy wiecej to gitara plac nikt nikomu nie zabrania ale wiele osob, ktore nie kupily biletu bo jakis pajac kupil odrazu 45 szt. ma prawo sie wkurwic. Mialem to szczescie ze kupilem bilety dla calej rodziny wyszlo 3000 to co jakbym kupil od konika zaplacilbym z 6000... zegnam mam nadzieje, ze masz choc odrobine godnosci i pojdziesz sobie na pudelka tam Cie wysluchaja i z pewnoscia beda przytakiwac ale nie tu.

so cut the bullshit:)

#334 Daniel84

Daniel84

• Members
  • 3 657 Postów

Napisano 27 marca 2009 - 21:37

FNie daje wam do myslenia ze w krajach starej unii można handlowac biletami i nikt nie robi z tego zadymy?

Nie po raz pierwszy i nie ostatni stara Unia promuje bezproduktywne cwaniactwo.

#335 Pan_Tarey

Pan_Tarey

Użytkownik

• Members
  • 36 Postów

Napisano 27 marca 2009 - 21:48

Sluchaj czego Ty oczekujesz? ze powiemy ,,tak kurwa racja jest to ze kupuje bilet za 190 zl a sprzedaje za 390,,?? to chcesz uslyszec? Bo jak narazie to wchodzisz tu piszesz pierdoly, zgrywasz alfe i omege jak dla mnie to w dupie byles gowno widziales wiec idz glos swoje kazania o komunizmie, o tym ze konikiem nie nazywa sie biedakow dorabiajacych na biletach itp. bo naprawde watpie zeby kogos interesowalo to co piszesz. A jak Ty uwazasz ze warto placic za bilet x razy wiecej to gitara plac nikt nikomu nie zabrania ale wiele osob, ktore nie kupily biletu bo jakis pajac kupil odrazu 45 szt. ma prawo sie wkurwic. Mialem to szczescie ze kupilem bilety dla calej rodziny wyszlo 3000 to co jakbym kupil od konika zaplacilbym z 6000... zegnam mam nadzieje, ze masz choc odrobine godnosci i pojdziesz sobie na pudelka tam Cie wysluchaja i z pewnoscia beda przytakiwac ale nie tu.

so cut the bullshit:)

tak Kozioł, sama kultura przez ciebie przemawia, brawo. Czy jest tu jakis admin? Czy wypowiedź Kozła nie narusza jakichś regulaminów albo przynajmniej elementarnych zasad kultury? Jeśli w ten spsób wyląda prawdziwy fan U2 to ja nie chę być fanem. Pójdę sobie spokojnie na trzeci koncert, będę dalej słuchał ich płyt, ale fanem już się nie nazwę.

#336 raskol

raskol

Użytkownik

• Members
  • 94 Postów

Napisano 27 marca 2009 - 21:49

@ Pan Tarey: no bo coorvah yebany koń zwinął bilety sprzed nosa prawdziwym fanom! Ciężko to pojąć? Jak można w takiej sytuacji bronić stanowiska pajaców, którzy sobie handlują po zawyżonej cenie??!! i jakieś zwymyślane banialuki odnośnie posiadania własnego zdania i rzekomego obrażenia osób mających inne zdanie nie ma tutaj nic do rzeczy.

jak ja tak przeklinałem to dostałem ostrzeżenie 10 % więc wyluzuj bo status moderator nie upoważnia cie do tego !

#337 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 27 marca 2009 - 21:51

Moje przeklinanie jest odpowiednio zmodyfikowane i nie odnośni się bezpośrednio do jakiegoś użytkownika. Dziękuję za donos, przy okazji.

#338 raskol

raskol

Użytkownik

• Members
  • 94 Postów

Napisano 27 marca 2009 - 21:54

Moje przeklinanie jest odpowiednio zmodyfikowane i nie odnośni się bezpośrednio do jakiegoś użytkownika. Dziękuję za donos, przy okazji.

Odnosi się w przenośni i nie rób z siebie pośmiewiska, trochę kultury.
To że konik jej nie ma, nie oznacza ze my forumowicze mamy się zniżać do ich poziomu

#339 Guest_Panna Anna_*

Guest_Panna Anna_*
  • Guests

Napisano 27 marca 2009 - 21:56

To że konik jej nie ma, nie oznacza ze my forumowicze mamy się zniżać do ich poziomu

Kułak, konik, jeden pies :lol:

#340 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 27 marca 2009 - 21:56

Przepraszam - czy ja kogoś zwyzywałem (z użytkowników forum) przy użyciu przekleństw?

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych