Kompendium biletowe
Napisano 19 marca 2009 - 21:21
Napisano 19 marca 2009 - 21:27
Ale to nie ja jestem robotem, tylko cos jest nie tak z rejestracja na eventimie;)
No nic...widac,ze sama nic nie zrobie z tym eventimem. Poczekam na moja bardziej techniczna polowke. Moze cos poradzi:)
3mam za Was wszystkich kciuki! Obysmy sie spotkali w Chorzowie!!
Użytkownik bee edytował ten post 19 marca 2009 - 21:39
Napisano 19 marca 2009 - 21:39
To ja też jeszcze, dla pewności.
Zamawiam na eventimie, płacę przelewem bankowym, tylko że nie z mojej karty. I teraz - czy jako odbiorca musi figurować osoba z której karty był wykonany przelew, czy jest to bez znaczenia?
dane osoby płacącej powinny być takie jak na karcie, adresat przesyłki może być inny - raczej, nie wiem na 100%, bo nie sprawdzałam w praktyce ani eventimu, ani płacenie nieswoją kartą
Wpisuje.
Ale to nie ja jestem robotem, tylko cos jest nie tak z rejestracja na eventimie;)
No nic...widac,ze sama nic nie zrobie z tym eventimem. Poczekam na moja bardziej techniczna polowke. Moze cos poradzi:)
a próbowałaś zmienić kod z obrazka? właśnie testowałam i wpisany pierwszy - na pewno dobrze - pokazało jako niepoprawny, a po zmianie kodu na obrazku (tymi strzałkami zaokrąglonymi ) wpisałam jeszcze raz i mam drugie konto na eventimie
Użytkownik bee edytował ten post 19 marca 2009 - 21:45
Napisano 19 marca 2009 - 21:49
Napisano 19 marca 2009 - 21:58
Wpisuje.
Próbowałem chyba z 10 razy, zmieniałem kod aktywacji i aż w końcu się udało!
Władają nim potwory..
Napisano 19 marca 2009 - 22:06
i jedno z pol do wypelnienia to jest "nazwa adresu" kto mi powie o co w tym chodzi? bardzo prosze o szybkie info
co wy tam wpisaliscie?
Napisano 19 marca 2009 - 22:09
zdaje mi się, że im to do niczego nie ważne - raczej dla ciebie, byś sobie mógł różne adresy różnie ponazywaćej mam bardzo wazne pytanie. bo zauwazylem ze w zakladce moje konto nie mam wypelniponych danych w dziale: adres doreczenia.
i jedno z pol do wypelnienia to jest "nazwa adresu" kto mi powie o co w tym chodzi? bardzo prosze o szybkie info
co wy tam wpisaliscie?
Napisano 19 marca 2009 - 22:26
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych