Kompendium biletowe
Napisano 19 marca 2009 - 10:00
Ja właśnie wszedłem pod wskazany przeze mnie wcześniej link i wszystko jest OK. Bilety ze wszystkich 4-ech kategorii cenowych są cały czas dostępne.
Zresztą pani z Eventimu wczoraj powiedziała, że w sumie są zaskoczeni dość małą ilością transakcji zrealizowanych na zasadach przedsprzedaży.
To w sumie dobra informacja dla wszystkich, którzy czekają do północy dzisiaj.
Napisano 19 marca 2009 - 15:52
Można.
Ej, na prawdę taką trudnością jest przeczytanie pierwszego postu w tym wątku?
Nie jest.
Offtopa nie robie. Wątek dotyczy wszyskiego co jest o biletach na Chorzów, oprócz smęcenia na ceny i pytań z serii 'co zobacze za taki bilet'. Pytałem się tylko o rodzaj dostarczenia. Chyba to zalicza się do wątku, co?
#49 Guest_Mac_*
Napisano 19 marca 2009 - 15:57
Offtopa nie robie. Wątek dotyczy wszyskiego co jest o biletach na Chorzów, oprócz smęcenia na ceny i pytań z serii 'co zobacze za taki bilet'. Pytałem się tylko o rodzaj dostarczenia. Chyba to zalicza się do wątku, co?
Zalicza się, ale po coś ten pierwszy post tematu jest co nie?
Masz możliwość wyboru spośród następujących metod odbioru/wysyłki biletów z naszego sklepu:
Krajowy polecony priorytet/Zagraniczny polecony priorytet
Bilet zostanie przesłany po zarejestrowaniu wpłaty na naszym koncie.
- Krajowy polecony priorytet 8,00 PLN
- Zagraniczny polecony priorytet 15,00 PLN
Przesyłka kurierska UPS (Polska, Europa i reszta świata)
Bilet zostanie przesłany za pośrednictwem kuriera po zarejestrowaniu wpłaty na naszym koncie.
- Przesyłka kurierska UPS 35,00 PLN
- Przesyłka kurierska - Europa 130,00 PLN
- Przesyłka kurierska - Świat 180,00 PLN
Odbiór w punkcie Eventim (d. ZASP)
Możesz też odebrać swój bilet w punkcie Eventim po zarejestrowaniu wpłaty na naszym koncie.
- Odbiór w punkcie Eventim 0,00 PLN
Napisano 19 marca 2009 - 15:58
w jednym z wątków poruszany był temat osób niepełnosprawnych na koncercie w Chorzowie, znalazłem takie oto info na stronie Ticketrpro, jest to bardzo ważne dlatego postanowiłem gwoli informacji zamieścić tutaj, jeśli już było to skasujcie:
Bilety do sektorów dla osób niepełnosprawnych, poruszających się na wózkach inwalidzkich (specjalnie przygotowana przestrzeń na szczycie sektorów 18 i 19) nie będą dostępne w regularnej sprzedaży. Aby nabyć bilet w tej strefie prosimy o wysłanie maila na adres: niepelnosprawni@ticketpro.pl
Osoby towarzyszące pragnące przebywać wraz z podopiecznym w strefie przygotowanej dla osób niepełnosprawnych zobowiązane są do zakupu biletów w tej samej części sektora. Pragniemy jednocześnie poinformować iż nie ma tam żadnych miejsc siedzących. Kierując się względami bezpieczeństwa przyjmujemy, iż na jedną osobę na wózku przypada jeden opiekun.
Napisano 19 marca 2009 - 15:59
Dobra, zostawmy ten temat i nie róbmy bałaganu.
Ja bym prosił o odp. na moje pytanie sprzed kilku postów.
Użytkownik acr edytował ten post 19 marca 2009 - 15:59
#52 Guest_madredeus_*
Napisano 19 marca 2009 - 16:16
Głupie pytanie, wiem, przepraszam, ale się nie znam, pierwszy raz tak płacę.
Płatność kartą na eventim.pl.
Podaję im tam wszystkie dane, konieczne do wpisania w formularzu.
Klikam dalej, dalej, finiszuje, potwierdzam mejla.
I już?
Po finiszowaniu dostajesz na swjego e-maila maila z potwierdzeniem, że dokonałeś zakupu biletów i informacjami takimi jak nr zmówienia, adres doręczenia, nr konta na który masz wpłacić kasę, podziękowania i takie tam. Nic już nie trzeba potwierdzać. Ja tak miałam kupując bilety w pre-sale i wybierając płatność zwykłym przelewem.
Mam nadzieję, że moja odpowiedź się przyda
Napisano 19 marca 2009 - 16:17
Mam pytanko czy mogę zalogować się na stronę eventim przed godzina 0.01 i zalogowany czekać tam na rozpoczęcie sprzedaży biletów (chodzi o to czy po odświeżeniu strony będę mógł wtedy po prostu zamówić bilet), czy trzeba sie logować już po rozpoczeciu sprzedaży czyli po 0.01, aby bilet kupić.
Pozdrawiam!
Napisano 19 marca 2009 - 16:55
W związku z dużym zainteresowaniem koncertem U2, uprzejmie informujemy, iż wysyłka zakupionych biletów nastąpi w kolejności złożonych zamówień od dnia 1 kwietnia 2009. Zapewniamy, że każde zamówienie zawierać będzie dokładnie te miejsca, które Państwo zakupili.
Za utrudnienia przepraszamy!
Prosimy o kontakt w sytuacji gdy do końca kwietnia nie otrzymają Państwo zakupionych przez siebie biletów.
Napisano 19 marca 2009 - 17:10
Głupie pytanie, wiem, przepraszam, ale się nie znam, pierwszy raz tak płacę.
Płatność kartą na eventim.pl.
Podaję im tam wszystkie dane, konieczne do wpisania w formularzu.
Klikam dalej, dalej, finiszuje, potwierdzam mejla.
I już?
Płacenie kartą jest chyba możliwie najłatwiejszą rzeczą,które mogą być.Wpisujesz informację z karty,imię nazwisko adres,kwotę i już.Ja tak zawsze płacę rachunki za Allegro.Oczywiście tu jest jeszcze kwestia zawieszania się serwerów i nie wiem co będzie jak np.okaże się,że pieniądze jednak nie poszły,to już nie wiem co wtedy...wszystko się okaże "w praniu"...
Napisano 19 marca 2009 - 17:39
Płacenie kartą jest chyba możliwie najłatwiejszą rzeczą,które mogą być.Wpisujesz informację z karty,imię nazwisko adres,kwotę i już.Ja tak zawsze płacę rachunki za Allegro.Oczywiście tu jest jeszcze kwestia zawieszania się serwerów i nie wiem co będzie jak np.okaże się,że pieniądze jednak nie poszły,to już nie wiem co wtedy...wszystko się okaże "w praniu"...
Bardzo dziękuję, tylko o to mi chodziło
Mam w sumie dwie opcje, jeszcze muszę się zdecydować. Miejmy nadzieję, że to wszystko nagle epicko nie padnie.
Napisano 19 marca 2009 - 17:48
Bardzo dziękuję, tylko o to mi chodziło
Mam w sumie dwie opcje, jeszcze muszę się zdecydować. Miejmy nadzieję, że to wszystko nagle epicko nie padnie.
Powiem Ci,że ja też mam wielki dylemat.Boję się,że coś się zwiesi i będzie "po ptokach"...
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych