Zenek Żeberko z Poznania.Przecież Zenek z warzywniaka zamówił tuzin biletów na płyte, a one - <uwaga przygotujcie się psychicznie> - NIE PRZYSZŁY! och, ach!
Kompendium biletowe
Napisano 20 kwietnia 2009 - 10:13
A tak przy okazji:
Zenek Żeberko z Poznania.
ręce opadają przy takich postach
ulżyło Ci?
Napisano 29 kwietnia 2009 - 19:07
witam.
na jakim serwisie moge kupic bilety na koncert u2 w chorzowie za 450zł wybierajac miejsca z mapy? mapa byla na livenation i eventim ale od kilku dni nie ma. jesli ktos wie to prosze o pomoc
hej
rozumiem ze chodzi ci o jakies dobre miejscowki. nie wiem jak to teraz jest na eventimie, ale jesli potrzebujesz dobrego miejsca za 450 zl, to zglos sie do Ceasara, ktory pisze tu na forum i sprzedaje bilet (chyba nawet za 420 lub 430 zl), choc nie jestem pewien czy wciaz aktualne :]
Napisano 03 maja 2009 - 10:46
Kumpel spóźnił się z zakupem biletu... I ma problem bo strasznie chce jechać a u konika to nie chce kupować.
Z tego co sie orientuję w kasach Chorzowskich maja zostawioną zawsze jakąś pulę. W 2005 roku bodajże było chyba 600 biletów jak mnie pamięć nie myli. Czy wiecie może czy bilety będą w tym roku w kasach do kupienia?Czy moze ktoś w taki sposób kupował bilet?? Jestem poprostu ciekawa czy kumpel ma szanse kupic bilet w normalnej cenie
Napisano 03 maja 2009 - 10:52
Napisano 03 maja 2009 - 10:57
Cóż bedzie musiał sobie kolega sam poradzić
Faktycznie pamiętam, że miejsca dodatkowo sie znalazły na trybunach po bokach sceny...I masz rację, że pewnie tylko takie mozna było kupić w kasach...
No ale na szczęście swój bilet na płytę mam
Napisano 03 maja 2009 - 11:34
Napisano 29 maja 2009 - 10:06
...
Napisano 29 maja 2009 - 10:25
Ktoś pisał, że sprzedaż biletów po innej cenie jest nielegalna. Teraz wychodzi na to, że organizator jest konikiem bo wcześniej sprzedawał bilety za 450 zł a teraz za jedyne 190.
Oh fuck....wiecie co...myślałem że to kolejny błąd na stronie eventim bo już nieraz tak było, że mieli niższe ceny, ale jak chciało się bilety do koszyka włożyć to był error...teraz wygląda, że wszystko jest ok. Może to i dla nas dobrze bo chcą jednak zawalczyć o 2nd Chorzow, ale jest to nieprawdopodobnie nie fair w stosunku do tych co kupili tickety za 450!!!!Ale fuck up...będzie wojna...
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych